RPG Mark Henry's Chicks #1

Konular
270
Beğeni sayısı
1,655
PG Nakit
1,180
Favori Güreşçi
Becky Lynch
RPG Karakteri
Alexander Hammerstone
Kameralarımız açılıyor ve Mark Henry'yi bir jakuzinin içinde gözlüklü, 45-50 yaşlarında bir hatunla görüyoruz. Kamera zoom out yapıyor ve yanlarında bir adam var! Henry afallamış bir şekilde jakuzide en dip köşeye doğruluyor...

sddefault.jpg

Bir dakika, bir dakika n'oluyor a*ına koyayım? Bu a*ına koyduğumun keli de kim oluyor lan? Bana bak Scooby'den fırlamış çakma Velma. Tamam, ben geniş bir adam olabilirim. Ehem, sadece fiziksel anlamda değil hayat görüşünü kast ediyorum, her neyse... Ben geniş bir adam olabilirim ama yanımdaki karıyı bir adamla paylaşmam, anlıyorsun değil mi? Sen şu anda bu jakuzinin içerisinde benim koltuklarımın altındaysan artık bana ait bir kadınsın demektir. O yüzden şu müdür yardımcısı kılıklı, çirkin or*sp* evladını şurdan postala da ağzımın tadını kaçırma benim!

Adam Mark'ın bu tutumu karşısında irkiliyor ve apar topar oradan uzaklaşıyor.

Ha, kendi isteğinle uzuyorsun demek... Ben de öyle düşünmüştüm. *Henry kadına dönüyor* Bak güzelim, daha iki gündür birlikteyiz. Senden beni hemen çözmeni beklemiyorum ama gavat koca, bull hikayesi mi... Yapma, çok klişe değil mi sence de? Seni fantezilerinden dolayı yargılamıyorum ama ben öyle seksapalitesi yüksek, aygır gibi bir adamım ki benim altımdayken herhangi bir fanteziyi düşünecek bir boşluğun olmaz, olamaz. Henry sana bu hazzı doruklarda yaşatır ve kendini bulutların üstünde dans ediyor sanırsın.

Tamam, tamam... şşt... Tamam! Sesin titremesin. Kızmadım, kızmadım. Senden sadece uslu bir kız olmanı ve benim ritmime ayak uydurmanı istiyorum tatlım, hepsi bu... Burası bunaltıcı bir havaya büründü de ondan çöktü sana bu duygusallık. Hadi sen içeri geç ve üstüne rahat bir şeyler al ben şimdi geliyorum. Hadi...

Kadın ağır adımlarla içeri doğru geçiyor, bu yavaşlık karşısında Mark sabır çekerek, mırıldanarak "hay a*ına koyayım ya..." diyor ve kameralarımız kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt