RPG Dünyanın Tepesinde Bir Adam: Dark STG

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG

Beast is here!

gvdhylc.jpg

Kara Kitap! Dark STG'nin elinde yüce kitabı kameraya tuttuğunu görüyoruz. Arkada mırıldanmalı sesler var.

akudtkb.jpg

Ben... Antik çağlardan beri var olmuş bir ruh. Bana iblis dediler. Getirdiğim yıkımla birlikte Izdırap Tanrısı oldum. Çağlar boyu var olduğum her çağda karanlık ve ölüm vardı. İnsanların doğasında karanlık vardır. Bunu inkar edecek var mı? Evet, bunu inkar ediyorsunuz çünkü faniler bir süt kadar temizdir. Sizler bu dünyanın değişmez sahibisiniz. Onu istediğiniz gibi kirletebilir, çürütebilirsiniz. Burada ise kötü olan benim değil mi? Çağlar boyunca sefil liderler gördüm. Hepsi tanrıcılık oyunu oynuyordu. Ayaklarımın altında ezilmekten öteye gidemeyecek fani egolar. Onların oluşturduğu küçük komünleri yok ettim, hayallerini çiğ çiğ yedim. Oluşturmak istedikleri o zavallı hayatlar benim için birer yemden ibaretti. Izdırap Tanrısı meydana indiğinde onlar kaçar. Küçük koyunları ise arkalarından kaçmak yerine önden savaşa girerler ve sahipleri için yok olup giderler. Dünya, siz faniler için bir fantezi diyarı değildir. Zavallı topluluklarınız eriyip gidecek. Bizler bu dünyanın kalıcı varlıklarıyız. Hayal ettikleriniz bizim avuçlarımızın içinde. Dünyanın tepesinde yalnız başımda olacağım Royal Rumble sonrası. Siz sahte tanrıları ayaklarımın altına alıp hizmetkarım yapacağım. Taptığınız o adamlar benim için birer piyondan ibaret. Sahiplendiğiniz dünyayı yüzyıllardır ayakları altına alan o vahşi adam benim! Hayatınız çürüyüp giderken son kelimenizi dahi boşa harcıyorsunuz. Faniler için geri sayım başladı. 21.yüzyılla birlikte zayıflamaya başladınız. Son on yılda özellikle hayatınızı boşa harcıyorsunuz. Sahte inançlar peşinde kendinizi satıyorsunuz. Kitaplarınız da taptıklarınız da korkumdan titriyor. Ben, Dark STG, dünyaların sonunu size getirmeye geldim. Bir yalanın peşinden kendini sürükleyen fanilerin hayatlarını ellerinden almak için buradayım. Çıkın faniler. Saklandığınız delikten kafanızı uzatın ve karşıma çıkın. Karşımda durabilecek hiçbir canlı yok. Uğruna ölüp biteceğiniz adamlar karşısında beni görünce ayaklarıma kapanır.

caricatures-politics-politician-joseph_stalin-russian_history-communist-psnn486_low.jpg

Kimisi devrimi

donald-trump-shouting-you-re-fired-cartoon-caricature-73545369.jpg

Kimisi hırsı

no-signal-colorful-lines-tv-glitch-illustration-vector.jpg

Kimisi sahte vaazları

vladimir-putin-7502553_960_720.png

Kimisi gücü

ve kimisi ise...

gvdhylc.jpg

"Gerçekleri"

Karşınızda gerçekleri sunacak tek varlık: Dark STG. Kara Kitap'tan ötesini takip etmek, bir faninin hayatını boşa harcamadan öte gidemez. Rumble sonrasında en tepede olan tek başına ben olacağım. Güçlü sandıklarınız beni tebrik etmek için ayağıma kadar gelecek. Otorite tasmalıları benim için çalışmak uğruna sürüye katılacak. Kara Kitap her birini reddedecek. Bizler için yükselme vakti. Daha fazla sahte inanç yok. Daha fazla sahte vaaz yok. Daha fazla yalan yok. Dünyanız, benim için bir tiyatro sahnesine dönüşecek. PGW ise... Benim özel alanım olacak. Rumble öncesinde karşıma çıkmaya cesaret etmeden gidin ve tanrılarınıza yalvarın. Kendinize güç dilenin, umut dilenin. Dünyayı oyun alanı yapanların elinden oyuncaklarını almaya geliyorum. Karşıma çıkan herkes Kara Kitap için birer kurban olacak. Hayattaki tek gayeniz birilerine yaranıp ondan mama dilenmek. Yeni bir çağ başlıyor. Karanlık sizi ele geçirmeden önce kaçacak delik arayın. Adamcılık devri bitti. Tüm tanrıcılık oynayanların elinden oyuncaklarını alacağım. Hedefimin sadece siz saf güreşçiler olduğunu mu düşündünüz? Kara Kitap yeniden yükseliyor. Kötülüğün Antik Yüzü, Izdırap Tanrısı Dark STG yeniden dünyaya geldi. Bizzat siz fanilerin yaşadığı ve heba ettiği dünyayı istiyorum. Sahte iyilerin, sahte tanrıların, yalancıların iyi olduğu bu dünyayı karanlığımla boğmaya geliyorum. Royal Rumble sonrası dünya beni gerçek düşman ilan edecek. Beni hedef gösterecek faniler olacak çünkü oyun alanları yıkılacak. Beni kendi çamurlarına batırmaya çalışacaklar... Zavallı faniler. Bizler bir kez yükselmeye başladığında durdurulamaz oluruz. Şimdi o koltuklarınızda son kez sırtınızı rahatça yaslayın ve küçüklerinize emir verin. Karanlık sizin de kapınızı çalacak. Kapınız çaldığında ise... Kaçın. Kaçın ki bu... Bu daha da keyifli hale gelsin. Sefaletin vazgeçilmez yüzü faniler için muhteşem bir oyunumuz var. Yenilmez sandıklarınız, taptıklarınız birer birer düşecek. Onlar düştüğünde tepede ben güleceğim. Ben gücün ta kendisiyim. Ben hırsın ta kendisiyim. Ben devrimin ta kendisiyim. Ben durdurulamaz olanım. Korkunun kokusunu alabiliyorum. Sürü korkuyor. Birbirlerinden ayrılamıyorlar. Kaçamıyorlar da. Son yaklaşıyor. Karanlık üstlerine geldikçe çaresizce bir emir bekliyorlar sahiplerinden. Kara Dünya Düzeni ininde çıktı bile.

2o2kcij.jpg

Kaçacak mısınız? Uğrunda kendini feda mı edeceksiniz? Sonuç değişmeyecek. Sadece zayıf olanı değil, tepenizdekini de istiyorum. Her faninin sonu aynı olacak. Kaçın, saklanın, yalvarın. Dark STG kazanacak, karanlık kazanacak, Kara Kitap kazanacak.

Dark STG'nin şeytani gülümsemesi eşliğinde kameralar kapanıyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi