League of Legends Tartışma Konusu

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
Ekli dosyayı görüntüle 12306

valla kusulacak loserq her maç 0/10 top lane var, oyun değil eziyet. böyle bi matchmaking yok. her maç rakip takım %60 wr bizim takım %40
Skorlara bak hakaret gibi gerçekten ya. Böyle olunca ben de kanser oluyorum, genel olarak bana da cidden iyi takım gelmediğini ve bunun bilerek yapıldığını düşünmeye başladım artık. Benim Lane kazandığım oyun olsa da takımın kötülüğünden taşıyamıyorum, lane'i kaybettiğim oyun olursa o zaten allah kerim

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
En çok keşke oynayabilsem dediğim hero da Eve ya, bayılıyorum kendisine. Yakın hero'ları oynarken başlarda beceremiyorum bir tık, uzakçı büyücü kadınları oynamaya alışmışım genel olarak. Ahri, Lux, Syndra vs gibi. Adc oynamaktan keyif aldığım tek isim de Miss Fortune. Oyunun en Hot Chick'i dir kendisi. Savaş Tavşanı kostümünü kuşanıp slayliyorum.

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Skorlara bak hakaret gibi gerçekten ya. Böyle olunca ben de kanser oluyorum, genel olarak bana da cidden iyi takım gelmediğini ve bunun bilerek yapıldığını düşünmeye başladım artık. Benim Lane kazandığım oyun olsa da takımın kötülüğünden taşıyamıyorum, lane'i kaybettiğim oyun olursa o zaten allah kerim
LoserQ diye bir şey var gerçekten, ne yaparsan yap bazı maçları kazanmıyorsun. 2 maç üst üste loselamış adamları, autofilleri bir takıma toplayıp karşısına WinnerQ veriyor. Çıkabilirsen çık cehennemden. Adam 0/10 gittiği falan yetmezmiş gibi mental olup sidelane gidiyor sadece, hiçbir fight gelmiyor falan. Kafa kaldırmıyor valla artık.

Konular
612
Beğeni sayısı
395
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Randy Orton
LoserQ diye bir şey var gerçekten, ne yaparsan yap bazı maçları kazanmıyorsun. 2 maç üst üste loselamış adamları, autofilleri bir takıma toplayıp karşısına WinnerQ veriyor. Çıkabilirsen çık cehennemden. Adam 0/10 gittiği falan yetmezmiş gibi mental olup sidelane gidiyor sadece, hiçbir fight gelmiyor falan. Kafa kaldırmıyor valla artık.
Takım oyunu cidden çok önemli bunu yapabilen alıyor maçı. Hadi destek gelmiyorsunuz anlarım da, Adamların mid'i bota inmiş bizim middekinden ss yok, geçen top'dan dari inmiş taa bota bizim adam 0-6 feedlemiş bari bi ss yolla da bir işe yara, jungle zaten hak getire genelde duo girip duosuna oynuyor paso. Tf olacak tankımız dalıyor diğerleri izliyor arkadan desteğim ama bir tek ben giriyorum falan...

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi