Twitter'a Yine Rezalet Bir Özellik Geliyor
YUQI PG.net Kullanıcısı 26 Tem 2023 #2 Twitterı komple değiştirmek yerine kendi uygulamasını yapsaydı tepki almazdı hatta destek bile alırdı.
Twitterı komple değiştirmek yerine kendi uygulamasını yapsaydı tepki almazdı hatta destek bile alırdı.
Beast Incarnate #uncensored☝️ 27 Tem 2023 #3 Twitter beğenisi stalklama işi tarihe karışıyor demek...
Johnkorey QuietQuitting 27 Tem 2023 #4 Şaka maka süper özellik. Millet parayla satıyor a.. Anca onlar söver.
Yulier 🍓 28 Tem 2023 #5 Elon her şeyi o kadar paraya döktü ki bunu Twitter Blue ile verir gözüyle bakıyorum.
Johnkorey QuietQuitting 28 Tem 2023 #6 Yulier' Alıntı: Elon her şeyi o kadar paraya döktü ki bunu Twitter Blue ile verir gözüyle bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Doğru bak o detayı unuttum ben. Beleş salmaz böyle bir şeyi. Özellik benim açımdan mükemmel ama yine de ayda 150 TL vermeye değmez.
Yulier' Alıntı: Elon her şeyi o kadar paraya döktü ki bunu Twitter Blue ile verir gözüyle bakıyorum. Genişletmek için tıkla ... Doğru bak o detayı unuttum ben. Beleş salmaz böyle bir şeyi. Özellik benim açımdan mükemmel ama yine de ayda 150 TL vermeye değmez.