AEW Mount Rushmore?

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,576
Beğeni sayısı
6,186
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Liste neye göre hocam?
Şirketin marka değerini yukarılara çeken, şirketin kademe atlamasına/kısa dönemde çağ açıp kapatma etkisi yaratan senaryolarında başrol olarak gördüğümüz isimlerden seçmece yaptım. Mox ve Jericho’nun zaten şirketin başlangıç aşamasında şirketin marka değerine sağladığı kazanım ortada, Jericho son 2 yıldır biraz daha keyfine bakıyor tabii ama Mox bugün bile hala en tepelerde. Hangman ise 6 yıldır girdiği her senaryoda çok büyük etki yaratmayı başardı, son ustalık eseri de Swerve ile girdiği hikayeydi. Omega’dan ise bahsetmeye bile gerek yok.

Huma

Dr. Drake Ramoray
Konular
96
Beğeni sayısı
381
PG Nakit
540
Şirketin marka değerini yukarılara çeken, şirketin kademe atlamasına/kısa dönemde çağ açıp kapatma etkisi yaratan senaryolarında başrol olarak gördüğümüz isimlerden seçmece yaptım. Mox ve Jericho’nun zaten şirketin başlangıç aşamasında şirketin marka değerine sağladığı kazanım ortada, Jericho son 2 yıldır biraz daha keyfine bakıyor tabii ama Mox bugün bile hala en tepelerde. Hangman ise 6 yıldır girdiği her senaryoda çok büyük etki yaratmayı başardı, son ustalık eseri de Swerve ile girdiği hikayeydi. Omega’dan ise bahsetmeye bile gerek yok.
Diğer üçüne katılabilirim ama Hangman'i orada görmüyorum açıkçası. Eğer ilk günden beri şirkette olup iyi işler yapan biri girecekse MJF daha iyi bir seçenek bence. Genel izleyici açısından da MJF, Hangman'dan çok daha tanınır halde.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,576
Beğeni sayısı
6,186
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Diğer üçüne katılabilirim ama Hangman'i orada görmüyorum açıkçası. Eğer ilk günden beri şirkette olup iyi işler yapan biri girecekse MJF daha iyi bir seçenek bence. Genel izleyici açısından da MJF, Hangman'dan çok daha tanınır halde.
Zaten MJF ve Hangman arasında kalmıştım son isim konusunda ama Hangman’ı seçmeyi tercih ettim. Her Mount Rushmore bir tane gizli kahraman ister çünkü…

Deathmatch Classic

#uncensored
Konular
1,107
Beğeni sayısı
1,159
PG Nakit
350
Favori Güreşçi
Hangman Page
1 1
Moxley, Hangman, Jericho, Omega

İlgilisi varsa sıralı listedir…
Seninle ilk kez birebir aynı fikirdeyiz sanırım, Hangman yerine Danielson da olabilir ama şirketin Danielson'ı maksimum potansiyelde kullandığını düşünmüyorum maalesef.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,576
Beğeni sayısı
6,186
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Seninle ilk kez birebir aynı fikirdeyiz sanırım, Hangman yerine Danielson da olabilir ama şirketin Danielson'ı maksimum potansiyelde kullandığını düşünmüyorum maalesef.
Bizim seninle aynı fikirde olduğumuz çok konu var da ana akıma mensup değil o konular…

Danielson mevzusu ise biraz dediğin gibi, biraz da şu aşamada şirketin en başından beri var olan adamları seçmek daha makul gibi geldi bana. Ama Danielson’ın da geldiği günden beri gerek ekranda gerekse işin backgroundunda yaptıklarını asla göz ardı etmemek lazım tabii.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi