Felaket hastalık bastırdı kalamadık şova kusura bakmasın ekip.
Şovun açılışında mutantın ağzından harika bir promoyla başlamışız. Leo Kruger, Wyatt'a kafa tutup da bir şeyler yapabilecek güreşçilerden. Hem Ozan hem de karakter için uygun bir rakip Wyatt. Söyledikleri karşılık buluyor ve Kruger tarafından daha arttırılarak ilerliyor; bu sebeple sevdim bu kapışmayı. Maçı da beklemedeyiz. İçeriği ayrı neticesi ayrı heyecan veriyor. Kruger'ın olası mağlubiyetinde dahi Rumble'dan güçlenerek çıkacağını öngörüyorum. Bayılıyoruz haftalık şovlarda böyle maçlara.
Aile, Regal'i köşeye sıkıştırmış ve ona da üstünlük kurmuş burada. Corino, hayalimdeki picklerden biriydi ancak güreşçi olmayacağı için menajer olarak alma fırsatını buldum ve kaçırmadım. Hem RPG ekibinden hem de aile üyelerinden çok ümitliyim. Bu hikaye muazzam yerlere gelebilir. Roman'ın kafada da flaş çakılmış. İşe kaynayacaktır eninde sonunda.
Şirketin gerçek keçisini (gelir bundan da laf sokar taklacı güvercin) yavaş yavaş aksiyonda göreceğiz. Mysterio vs Edge maçında da onu görmemiz, mesajı kuvvetlendiriyor bence. Eski partneri ve ebedi düşmanı(!) ilginç bir mağlubiyet aldı lakin Jeff'in şirket içindeki gidişi de bunun paralelinde sayılır. Breeze tarafında ise Sex'in içinde hareket katacak bazı aksiyonlara ihtiyaç var naçizane. Breeze'in mental buhranı bu durum için biçilmiş kaftan. Thrish hoş gelmiş. Gelir gelmez de doğru konuşmuş maalesef. Bu mevzu bir tık daha sürer, RR'da da yansımalarını görürüz gibi.
BABA TAHLİYE! HEM DE MUHTEŞEM BİR ÇARLA... SENCİYİZ ADAM
@Rise Above Hate Maç sonuna kadar harika ilerlemiş tek çırpıda okundu. Sonunda çok büyük yardı muazzam bir Nature Boy kullanımı... Bu galibiyet Edge için muazzam oldu. Öte yandan Dominik için pek bir şeyin kaybı değil. Hem çanta sahibi, hem de ana kemerin sahibiyle ciddi anlamda çekişiyor. Exc. haber de bunu gösteriyor zaten. Tepede ve tepede kalacak.
Oyyy iki babayı kardeş yapmışız. Öyle böyle gelmiyoruz aile... Büyük iki güç olayı aşırı heyecan verici hâle getirdi. Şovları çalacak bir feud geliyor.
Ekibin ve takip eden herkesin eline sağlık.