Aleister Black Geri Dönerse...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,551
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
01jpbdycewv959n833nd.jpg

Artık isimsiz dahi olsa teaselemeye başladıklarına göre ufak ufak bu işi konuşmaya başlamak lazım bence. Black'in WWE'ye dönüşünün, kendisinin kariyerine iyi geleceğini düşünüyor musunuz? Yoksa Andrade, Karrion Kross gibi isimlerin kaderini mi yaşar?​

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Tommy End tarzında bir gimmickle gelirse iş yapar, Aleister Black olarakta iş yapacağından şüphem yok aslında.. Olay tamamen düzgün bir senaryo'da bitiyor. Andrade için bişi diyemem ama Kross ile Black ne yazık ki harcanıyorlar işin sonunda hep.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Tamamen darksiderlıktan ziyade mesih Rollins gibi bir kanaat önderi tarzı karakter verilmesi taraftarıyım ben. Doğaüstü değil de psikolojik bir karakter diyelim. Bana Triple H, Black'i bayağı beğeniyor hissiyatı veriyor başa geçer geçmez sözleşme bitince gelecek haberleri çıktı çünkü. İstiyor belli. Andrade gibi olamaz bile herif çatır çatır promo kesiyor. Kross'da şu an insanlara kötü gelebilir de ben arka alandaki o salça olmalarını beğeniyorum bayağı. Ama Black bu iki ismin üstüne çıkar Hunter'ın takıntısı sebebiyle. Umarım da yanılmam.

Konular
153
Beğeni sayısı
1,868
PG Nakit
1,115
Favori Güreşçi
Seth Rollins
RPG Karakteri
Wes Lee
Hiçbir zaman en üst seviyeye çıkamayacak bence ama bahsi geçen isimlerden de iyi olacak diye umuyorum. Upper mid-carder olarak izlemek keyifli olur.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi