Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Forumumuzun bu hafta öne çıkan üyesi hem de forumumuzun ilk parlayan kadın üyesi @tiffany valentine oluyor. Kendisini tebrik ediyor hatunumu bol bol öpüyorum.
Sabah işe giderken bakıyorum kız forumda, işten geliyorum forumda, sahurumu yapıyorum yine forumda. Bari ya modluk verin ya da Elite gelirlerinin bir kısmını maaş olarak bağlayın lan kızcağıza. Benim işyerimde yaptığım mesaiden çok mesaisi var forumda.
Sabah işe giderken bakıyorum kız forumda, işten geliyorum forumda, sahurumu yapıyorum yine forumda. Bari ya modluk verin ya da Elite gelirlerinin bir kısmını maaş olarak bağlayın lan kızcağıza. Benim işyerimde yaptığım mesaiden çok mesaisi var forumda.