- Konular
- 430
- Beğeni sayısı
- 2,230
- PG Nakit
- 1,530
- Favori Güreşçi
- Stephanie Vaquer
- RPG Karakteri
- Dark STG
Dark STG! Aynada yansımasını görüyoruz.
Gördünüz mü? Yolunu kaybetmiş, kendine bir pusula arayan beyni yıkanmış bir gençle tanışma fırsatı buldum. Onun gibisini birçok kez gördüm. Gözü boyanmış, vasatı kendine ilke edinmiş bir yolda ilerliyor. Hayatın bir hiçlikten ibaret genç adam. Yanına aldığın iri çocuğun aklını yıkadığını görüyorum. Ne yazık. Başarısız bir denemeden öte gidemeyecek delikanlılar. Çıktığınız bu yolda hedefiniz neydi? Tanrınızın sözcüsü mü olacaktınız? Görünüşe bakılırsa doğru yoldasınız. Temsil ettiğiniz fikri birebir bize tanıtıyorsunuz. Kara Kitap sizin gibilere bir yem gözüyle bakar. Rumble yolunda küçük bir taş kadar engel koyabilirsiniz önüme. Dark STG giderek güçlenirken sizler düşüyorsunuz. Her bir yandan Rumble çağrıları işitiyorum. Savaş alanını tanımayan gençler gördükleri her kamerada bizlere meydan okuyor. Ne ile karşı karşıya olduğunuzun farkında mısınız genç adamlar? Buna fani çılgınlığı diyorum. Kısıtlı ömrünüzde adrenalin istiyorsunuz, başarı istiyorsunuz. Oynadığınız milliyetçilik, aradığınız kaos, yaşadığınız kimlik bunalımları... Tüm bu kargaşanın içinde o ringin tam ortasında olacağım. Tanırının dört bir yanı düşmanlarla kaplı olacak. Farklı fikirler birleşecek, düşmanlar dost olacak. Dark STG savaş alanını kana bulayacak. Kara Kitap sizlerle beslenmek için sabırsızlanıyor. Korkunun kokusunu alabiliyoruz. Kanı hızlı atan delikanlıların savaş alanına inince yaşayacağı korkuyu hissediyoruz. Kimi konuşur, kaybeder. Kimi sessiz kalır ve kaybeder. Siz fanilerin kaderidir Dark STG karşısında kaybetmek. İster kaçın, ister savaşın kaderinizle yüzleşeceksiniz. Ali onlardan yalnızca bir tanesiydi. Sıra yanındaki uzun çocuğa gelecek. Güreşçi mi pilavcı mı o konuda kararsızım. Ringde hiç görmedim. Önemli olan karşıma çıkıp kendini Kara Kitap için feda etmesidir. Cüssesinin arkasına saklanan zayıf bir çocuk görüyorum sende Omar. Karşıma çıkıp bir savaşçı gibi Ali'nin uğrunda kendini feda edecek misin? Gel. Gel ve sonunla yüzleş Omar. Ali'nin sana aşıladığı zihniyet uğrunda Kara Kitap'ın kurbanı ol. Çektiğin acı benim için bir keyif olacak. Yaşadığın üzüntü benim için bir haz olacak. Kara Kitap gücünü alırken bedenini bizzat ben yıkacağım. Acı, keder, üzüntü... Mevcut yaşantında bundan bol ne var Omar? Ali'nin sana sundukları ile nereye kadar ilerleyeceksin? Siz ikiniz buraya çıkıp her türlü yalanın peşinden gidecek köleler arıyorsunuz. Kendi fikri olmayan zavallı köleler. Kandırılmaya aç, başarısız bir nesil sizin eseriniz oldu. İçinde bulunduğunuz değerli dünyanızın bu denli çürümesinin başlıca nedenlerinden biri sizin yalanlarınız oldu. Akılsızları kandırdınız, onları bir yalanın peşinden koşmaya sürüklediniz.
Siz zavallı faniler... Kandırılmaya muhtaç çaresiz kurbanlar. Elinizdeki ile yetinip vasata alışmış köleler. Değişim çağı başladı. İnsanlık için yeni bir çağ başlıyor. Karanlıktan korkanlar, gerçek korkulacak olanın Ali ve onun gibilerin yalanları olduğunu anlayacak. Zaman değişti, fikirler değişti, teknoloji gelişti fakat faniler her daim kandırılmaya muhtaçlar. Sahte inançların peşinden körü körüne koşuyorlar. Rumble gecesi onlar için uyanış ve kapanış olacak. Kendilerini gerçek dünyanın içinde gördüklerinde çok geç olacak. Karanlık Çağ nihayet bir kez daha evreni ele geçirirken Izdırap Tanrısı Dark STG'yi durduracak hiçbir güç kalmayacak. O güne kadar Kara Kitap için yemler gelmeye devam edecek. Bana meydan okuyanlar olacak. Kameralara çıkıp adlarını duyurmak uğruna Dark STG'ye karşı çıkacaklar. Ne kadar acınası. Kendilerini güçlü görüyorular, kendilerini değerli sanıyorlar. Evren, düşündüğünüz kadar basit denklemlerden oluşmuyor. Herkes kendi dünyasının kahramanıdır fakat pencereden dışarı baktığınızda Dark STG ile yüzleşirsiniz. Kulağa korkunç mu geliyor? Gerçeğinin yanından dahi geçemez. Omar'ı gördünüz. Küçük dostunu korumak uğruna tezgahını dağıttı (Dark STG gülüyor). Rumble gecesi hangisi karşıma dikilecek acaba? Kara Kitap uğrunda kendini feda etmek için çok heyecanlılar. Omar'ın yüzündeki hırsı gördüm. Beni indirmek istiyor. İçindeki canavarı serbest bırakıp Ali'nin ona adadığı sahte kimliğin ötesine geçmek istiyor. Gel Omar. İçindeki karanlığı serbest bırak! Savaşı arzuladığın her halinden belli. Ali'nin sözünden çık ve savaş meydanına gel. Sahte çağrıların peşinden gitme. Kara Kitap'a meydan oku. Gücünü tüm bu insanlara gösterme fırsatın var. Savaşa hazır mısın evlat? Ali senin için dua edecek, gücü seninle olacak. Mentörün sana inançla bağlı olacak. Dark STG seni yerden yere vururken o, kenarda dua etmeye devam edecek. Endişelenme evlat, dualar seni kurtaracaktır (Dark STG gülüyor). Ona inanmaya devam et ki seni yarı yolda bırakabilsin. Kara Kitap için bir yem olmak varken neden Ali'nin izinden gidesin ki? Bazen kendini feda etmek gerekir evlat. Ali ağabeyin uğruna karşıma çıkıp acı ile, saf kötülük ile, keder ile tanışacaksın. Dualar düşecek, inançlar yıkılacak. Ayakta kalan tek şey Izdırap Tanrısı Dark STG olacak. Günler geçiyor, zaman tükeniyor. Sana inananlar için bir umut ışığı olmak için kıpırda Omar. Dark STG seni ringin ortasında bekliyor olacak. İnandıklarının aksine karşında olan bu iblis savaştan kaçmaz, dev cüsselerden korkmaz, acı onun ziyafetidir. Seni sabırsızlıkla bekliyorum. Ali'den daha azını yaşamayacağın konusunda seni temin ederim. İki adam, tek fikir, tek amaç: Rumble öncesinde bu kadim iblise boyun eğmek!
Dark STG konuşmasını tamamladıktan sonra arka planda müziği çalmaya başlıyor. Bu sırada kameralar kapanıyor.