Danielson ve Randy segment'i baya baya özenli yazılmış, geçen hafta Cutting Edge segment'iyle aynı kalitede. Çok çok beğendim. Randy inanılmaz bir ivme ile ilerliyor, Doğuş bu karakterle şirketin tepesine oturacak ona eminim ama bu iş uzayacak. Danielson kolay kolay o kemeri bırakmaz. Benim karakter de Perry'den dolayı cash-in'i WHC için deneyecek gibi dursa da PGW kemerine giderse büyük sürpriz olur.
PUREC ortada olduğundan dolayı Cardona-Zayn maçının garip bir şekilde biteceğini tahmin etmiştim. Rumble'da kemer koruma maçları olmazsa bu ikiliden birinin büyük patlama yapacağını düşünüyorum. Son 4 olur, en uzun süre ringde kalma olur artık orasını bilemeyeceğim... Maç sonrası yaşanan Ospreay-Regal promoları da mest etti. Ospreay'in Rumble return hayırlı olsun.
Miz'i her gördüğümüzde sinir oluyoruz maalesef... Önceden dediğim gibi Val-Miz olayı komple 1 seneyi kaplatacak şekilde ilerliyor, son perdeye de daha var. Rumble'da bu ikilinin feud'unu alevlendirecek bir şeyler bekliyorum. Bate'in dönüşü de bunda etkili olur.
DARK STG basıp geçmiş. 1 paragraflık squash de yakışırdı ama böyle de keyifli olmuş. Rumble favorim bu adam.
ŞU İTALYANLAR HARBİ MİDE BULANDIRIYOR ZAR ZOR OKUNDU. Wes Lee şunların içinden geç de rahatlayalım a. Teoman'a noldu şimdi?
@pontiac bandit