RPG PAYBACK #66'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Boss

𝐩𝐫𝐞𝐬𝐭𝐢𝐠𝐞.
Konular
516
Beğeni sayısı
3,671
PG Nakit
0
79lq0o9.jpg
tgiyvtw.jpg
20d17-17379145492585-1920.jpg
jvhq5m5.png
images
backstage-update-on-wes-lees-early-return-to-wwe-nxt-36-300x188.jpg

Kras Mazov

Tractatus
Konular
51
Beğeni sayısı
2,526
PG Nakit
330
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
RPG Karakteri
Tony D'Angelo
Randy'nin 180 derece değişim göstermesi bir tık üzücü olsa da alışacağız; ama her şeye rağmen Danielson'ın bu işten sağ çıkacağını düşünüyorum. Mustafa Ali muhabbeti felfeci güldürdü beni o kısım beni fazla eğlendirdi. Tyler Bate görmeyi özlemişim açıkçası karakter sahibi devamını getirirse tepe noktalarda görmek istediğim birisi. Bu sefer olsun istiyorum yani. Yarın taşınma işleri de bittiğine göre ben de geri dönüşü yapabilirim. Velveteen Dream'den de öteye götürmek istiyorum bu sefer, potansiyeli çok fazla karakterin ama zaman gösterecek. Ospreay de şu nazı bırakırsa her şey güzel görüyor. Tam puanı verdik, seviliyorsunuz.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Danielson ve Randy segment'i baya baya özenli yazılmış, geçen hafta Cutting Edge segment'iyle aynı kalitede. Çok çok beğendim. Randy inanılmaz bir ivme ile ilerliyor, Doğuş bu karakterle şirketin tepesine oturacak ona eminim ama bu iş uzayacak. Danielson kolay kolay o kemeri bırakmaz. Benim karakter de Perry'den dolayı cash-in'i WHC için deneyecek gibi dursa da PGW kemerine giderse büyük sürpriz olur.

PUREC ortada olduğundan dolayı Cardona-Zayn maçının garip bir şekilde biteceğini tahmin etmiştim. Rumble'da kemer koruma maçları olmazsa bu ikiliden birinin büyük patlama yapacağını düşünüyorum. Son 4 olur, en uzun süre ringde kalma olur artık orasını bilemeyeceğim... Maç sonrası yaşanan Ospreay-Regal promoları da mest etti. Ospreay'in Rumble return hayırlı olsun.

Miz'i her gördüğümüzde sinir oluyoruz maalesef... Önceden dediğim gibi Val-Miz olayı komple 1 seneyi kaplatacak şekilde ilerliyor, son perdeye de daha var. Rumble'da bu ikilinin feud'unu alevlendirecek bir şeyler bekliyorum. Bate'in dönüşü de bunda etkili olur.

DARK STG basıp geçmiş. 1 paragraflık squash de yakışırdı ama böyle de keyifli olmuş. Rumble favorim bu adam.

ŞU İTALYANLAR HARBİ MİDE BULANDIRIYOR ZAR ZOR OKUNDU. Wes Lee şunların içinden geç de rahatlayalım a. Teoman'a noldu şimdi? @pontiac bandit

anti-hero

let us fall.
Konular
27
Beğeni sayısı
988
PG Nakit
220
RPG Karakteri
Sami Zayn
klas bir başlangıç olmuş. şirketin yüzü şovu açtı ve tam bir bryan konuşması yaptı. orton fight club muhabbetlerinden beri yavaş yavaş gelişimini sürdürüyor. çok ortada bıraktı bu feud beni. bu kadar ince işlenen bir karakter kemeri alamazsa çok kötü olur kendisi için ama bryan'da çok iyi taşıyor şu an kemeri. konuşmalar da çok iyiydi. feudun dozajı da her şov artmaya devam ediyor.

aslında kruger ile feuda gireceğimi düşünüyordum ama rafa kalktı sanırım. ospreay kralın güreşe dönmesi için çabalıyoruz. royal rumble da bir şeyler olacak ama ben yine de güreşeceğini düşünmüyorum. ya da elendikten sonra fena bi heel turn le ortalığı yıkacak. belki de bu sami olabilir. mentali bozuk adamı iyileştirmeye çalışan bir zamanlar mentali en bozuk olan adam. sami yine kaş yapayım derken göz çıkarabilir. maça gelirsek temiz bitmeyeceği belliydi ideal bir cardona maçı sonu bence. cueto beni acayip kıllandırıyor.

cathy neymiş böyle ya... düşme bate kardeşim. miz denen gavatı görmek istemiyoruz. sex ekibi artık son darbeyi vursun rumble'da.

mustafa ali beklediğim etkinin çeyreğini bile veremedi. omos la biraz olsun baskın olurlar diyordum ama yakından uzaktan alakası yok. rumble da ringi uçurmadıkça da mevcut durumundan kurtulması zor gibi. dark stg de ss sonrası çok momentum kaybetmişti. toparlansa iyi olacak.

italyanlar ve del rio karşı karşıya. italyanlar çapa atacak gibi pgw'ya ve wes lee'nin yüzü yine boktan kurtulamadı, acayip bahtsız herif. kartel olayları derken şimdi de italyanlar vs. del rio kavgasının içinde buldu kendini.

Hacken

Bret Hart
Konular
37
Beğeni sayısı
2,801
PG Nakit
765
Favori Güreşçi
Bret Hart
RPG Karakteri
Maxwell Jacob Friedman
Açılışta Randy'nin trollemesi hoş. Karakterin psikopatlık seviyesine gittikçe boyut ekleniyor. Bryan Danielson'a karşı kaybetse de ivmesi artarak ilerliyordu. Bu şovda da ivmeye zarar gelmiş; bu noktayı çok sevdim. Bryan Danielson da aynı şekilde dirayetli ve güçlü gözükmüş. Segment kalitesi olarak; konuşma metinlerinin yazımı, işleyiş ve sonu gayet tatmin edici. Çok beğendim. Angelico dokunuşları Randy'nin olmazsa olmazı ve hiç yanılmadı. Yakın bir zamanda Randy'i patlatması, ters köşe olarak görebileceğimiz bir şey bence.

Cueto'nun Regal'e destek vermesi, ilerideki potansiyel hikâyeler için çok mantıklı olabilir. Tabii diğer bir yandan da Cueto&Cardona ortaklığını daha önemli kılıyor. Maçın nihayetinde olması gereken olmuş, kötü ve iyi taraflarında belirginleşmiş. Maçın ardından el birliğiyle Ospreay'i diriltmeye çalışmışlar ki bu hiç olmadığı kadar başarılı olmuş gibi duruyor. Yakındır dönmesi ancak Regal'in neresinde duracağı mühim. Dominasyon geleceğinden en ufak bir şüphem yok. RR da dönmesi için harika fırsat. Zayn de Danielson'ın adımlarını takip ediyor gibi başlangıçtan itibaren.

Bate geçen sene Rumble'da etki sahibiydi. Sever buraları. Zaten eskiye dönüş sinyalini yakmış ufaktan. Kofi'nin geçtiği yerde patladık. Tam p*ç, fena keyif veriyor. Miz'in de ne olacağı belli olur Rumble yolunda.

Mustafa Ali bıraktığımız gibi. Dark STG winini almış ama Ali çok ezilmemiş. Yine de mutantlığını göstermiş STG.

Ekip çok kuvvetli gelmiş. En büyük isimlerden birini layığı ile köşeye sıkıştırmışlar. Tony'de ve ailede olan "güç" vurgusu muazzam olmuş. Bu gücün sadece para ile alakalı olmadığını gösterebilmişler ki bu mesajı Alberto üzerinden verilmiş. Ekip içindeki roller açığa çıktıkça içimizdeki hype daha da yükselerek gelecek. Corino bizim dream picklerden biriydi, bu vesile ile almak ayrıca mutlu hissettirdi.

Ekibin eline sağlık. Kısa şovlar hakkındaki düşüncem hala aynı olumlulukta. Bu şov da gayet akıcı ve güzel ilerlemiş; tam puanı verdim.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
429
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
klas bir başlangıç olmuş. şirketin yüzü şovu açtı ve tam bir bryan konuşması yaptı. orton fight club muhabbetlerinden beri yavaş yavaş gelişimini sürdürüyor. çok ortada bıraktı bu feud beni. bu kadar ince işlenen bir karakter kemeri alamazsa çok kötü olur kendisi için ama bryan'da çok iyi taşıyor şu an kemeri. konuşmalar da çok iyiydi. feudun dozajı da her şov artmaya devam ediyor.

aslında kruger ile feuda gireceğimi düşünüyordum ama rafa kalktı sanırım. ospreay kralın güreşe dönmesi için çabalıyoruz. royal rumble da bir şeyler olacak ama ben yine de güreşeceğini düşünmüyorum. ya da elendikten sonra fena bi heel turn le ortalığı yıkacak. belki de bu sami olabilir. mentali bozuk adamı iyileştirmeye çalışan bir zamanlar mentali en bozuk olan adam. sami yine kaş yapayım derken göz çıkarabilir. maça gelirsek temiz bitmeyeceği belliydi ideal bir cardona maçı sonu bence. cueto beni acayip kıllandırıyor.

cathy neymiş böyle ya... düşme bate kardeşim. miz denen gavatı görmek istemiyoruz. sex ekibi artık son darbeyi vursun rumble'da.

mustafa ali beklediğim etkinin çeyreğini bile veremedi. omos la biraz olsun baskın olurlar diyordum ama yakından uzaktan alakası yok. rumble da ringi uçurmadıkça da mevcut durumundan kurtulması zor gibi. dark stg de ss sonrası çok momentum kaybetmişti. toparlansa iyi olacak.

italyanlar ve del rio karşı karşıya. italyanlar çapa atacak gibi pgw'ya ve wes lee'nin yüzü yine boktan kurtulamadı, acayip bahtsız herif. kartel olayları derken şimdi de italyanlar vs. del rio kavgasının içinde buldu kendini.
İleride karakter kariyeri paylaşırım belki diye maçları listeliyordum da aslında SS sonrası 2 tane çoklu maç kaybetmişim gerisi galibiyet. Arada bir tane Wyatt ile double dq var. Hatta tekli maç kaybetmemişim henüz 😅 Belki de karşılıklı feud maçı yaşayamadım henüz ondan öyle geliyordur

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi