Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #66'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="anti-hero" data-source="post: 345818" data-attributes="member: 640"><p>klas bir başlangıç olmuş. şirketin yüzü şovu açtı ve tam bir bryan konuşması yaptı. orton fight club muhabbetlerinden beri yavaş yavaş gelişimini sürdürüyor. çok ortada bıraktı bu feud beni. bu kadar ince işlenen bir karakter kemeri alamazsa çok kötü olur kendisi için ama bryan'da çok iyi taşıyor şu an kemeri. konuşmalar da çok iyiydi. feudun dozajı da her şov artmaya devam ediyor.</p><p></p><p>aslında kruger ile feuda gireceğimi düşünüyordum ama rafa kalktı sanırım. ospreay kralın güreşe dönmesi için çabalıyoruz. royal rumble da bir şeyler olacak ama ben yine de güreşeceğini düşünmüyorum. ya da elendikten sonra fena bi heel turn le ortalığı yıkacak. belki de bu sami olabilir. mentali bozuk adamı iyileştirmeye çalışan bir zamanlar mentali en bozuk olan adam. sami yine kaş yapayım derken göz çıkarabilir. maça gelirsek temiz bitmeyeceği belliydi ideal bir cardona maçı sonu bence. cueto beni acayip kıllandırıyor.</p><p></p><p>cathy neymiş böyle ya... düşme bate kardeşim. miz denen gavatı görmek istemiyoruz. sex ekibi artık son darbeyi vursun rumble'da. </p><p></p><p>mustafa ali beklediğim etkinin çeyreğini bile veremedi. omos la biraz olsun baskın olurlar diyordum ama yakından uzaktan alakası yok. rumble da ringi uçurmadıkça da mevcut durumundan kurtulması zor gibi. dark stg de ss sonrası çok momentum kaybetmişti. toparlansa iyi olacak. </p><p></p><p>italyanlar ve del rio karşı karşıya. italyanlar çapa atacak gibi pgw'ya ve wes lee'nin yüzü yine boktan kurtulamadı, acayip bahtsız herif. kartel olayları derken şimdi de italyanlar vs. del rio kavgasının içinde buldu kendini.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="anti-hero, post: 345818, member: 640"] klas bir başlangıç olmuş. şirketin yüzü şovu açtı ve tam bir bryan konuşması yaptı. orton fight club muhabbetlerinden beri yavaş yavaş gelişimini sürdürüyor. çok ortada bıraktı bu feud beni. bu kadar ince işlenen bir karakter kemeri alamazsa çok kötü olur kendisi için ama bryan'da çok iyi taşıyor şu an kemeri. konuşmalar da çok iyiydi. feudun dozajı da her şov artmaya devam ediyor. aslında kruger ile feuda gireceğimi düşünüyordum ama rafa kalktı sanırım. ospreay kralın güreşe dönmesi için çabalıyoruz. royal rumble da bir şeyler olacak ama ben yine de güreşeceğini düşünmüyorum. ya da elendikten sonra fena bi heel turn le ortalığı yıkacak. belki de bu sami olabilir. mentali bozuk adamı iyileştirmeye çalışan bir zamanlar mentali en bozuk olan adam. sami yine kaş yapayım derken göz çıkarabilir. maça gelirsek temiz bitmeyeceği belliydi ideal bir cardona maçı sonu bence. cueto beni acayip kıllandırıyor. cathy neymiş böyle ya... düşme bate kardeşim. miz denen gavatı görmek istemiyoruz. sex ekibi artık son darbeyi vursun rumble'da. mustafa ali beklediğim etkinin çeyreğini bile veremedi. omos la biraz olsun baskın olurlar diyordum ama yakından uzaktan alakası yok. rumble da ringi uçurmadıkça da mevcut durumundan kurtulması zor gibi. dark stg de ss sonrası çok momentum kaybetmişti. toparlansa iyi olacak. italyanlar ve del rio karşı karşıya. italyanlar çapa atacak gibi pgw'ya ve wes lee'nin yüzü yine boktan kurtulamadı, acayip bahtsız herif. kartel olayları derken şimdi de italyanlar vs. del rio kavgasının içinde buldu kendini. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Oyun Merkezi
Sorular ve Anketler
PAYBACK #66'ya Puanınız ve Değerlendirmeniz
Menü
Giriş yap