Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Soruya cevap vermek gerekirse uyuya kalıyorum. Öyle jakuzi falan değil direkt tabure üzerinde. Bir kez böyle uyuya kaldığımda içeride düşüp kaldığımı düşünüp kapıyı kırarak dalmıştı ev ahalisi. Dımdızlak karşılarında uyandığımdan beri dikkat ediyorum uyuklamamaya.
Soruya cevap vermek gerekirse uyuya kalıyorum. Öyle jakuzi falan değil direkt tabure üzerinde. Bir kez böyle uyuya kaldığımda içeride düşüp kaldığımı düşünüp kapıyı kırarak dalmıştı ev ahalisi. Dımdızlak karşılarında uyandığımdan beri dikkat ediyorum uyuklamamaya.
Kendi üzerimde mazoşist testler yapıyorum, kaynar/buz suya ne kadar dayanabiliyorum veya duvarla kafamın arasından sabun fırlatıp kafamla yakalamaya çalışıyorum vb işler yapıyom.
Genel olarak suyun altında kalıp rahatlamayı seviyorum o yüzden acil işim yoksa uzun kalmak tercihim.. Zaten küvet var bide sıcak suyu doldurup içinde biraz keyif yapmak iyi geliyor.