Süper Lig 28. Hafta | Fenerbahçe - Samsunspor

Kim Kazanır?

• Fenerbahçe

Oy: 1 33.3%
  • Samsunspor

• Berabere

• Kullanılan toplam oy
    3

The MANIAC

HERKES KENDİNE YAKIŞANI YAPSIN
Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Ekli dosyayı görüntüle 12293

Daha ne oynamaları gerekiyormuş ki anlamadım. Ki şu maçı da Kasım 2024’te oynamışız, yani oyunumuzun bu sezon en iyi olduğu zaman dilimine denk geliyor. Osimhen’imiz 2 tane Bats’ımız da 1 tane atıp gerekeni yapmışlar ve bize o Avrupa fikstürünün de sıkışıklığında galibiyeti almışlar. Dzeko ve sonradan giren Nesyri ne yaptı bu gece? Ya da girdiği her ikili mücadelede dayak yiyen Talisca ne yaptı? Fenerbahçe’nin yok GS şöyleymiş, yok Samsun başkanı oymuş, Emre Kılınç buymuş konuşmaktan önce kendi içinde çözmesi gereken iki araba problemi var. Hoş bu durum her sezon böyle zaten, o yüzden 10 senedir bitmek bilmeyen bir döngüde camia. Her şey iyiyken iyi, kötü olunca eleştiri kültürü camia içi hariç her yere sirayet ediyor maşallah. Bu şekilde kimse bir kazanım elde edemez ki…
Takım mal bizim.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Ali Koç'un bu ülkenin en başarılı siyasetçisi olduğunun kanıtı olan akşamlardan. Son eksiği ve parayla alamayacağı tek şey var, o da pratik zeka. Fenerbahçe sahada kaybediyormuş sahada kazanıyormuş gibi konuşmak çok akıl işi değil. Seçim kazanmak için rakip adayın dayattığı hocaya diz çöken adam başarısızlıklarını "adam her şeyi yaptı, sahaya girip gol mü atsın" diye savunacak gruplarla bir güzel kitler camiaya. Koç ailesinin yukardan zengin edilmediği bir cumhuriyet ve Ali Koç'un siyaset yapmak istemediği günümüz Türkiye'sinde sadece Fenerbahçe değil daha bir çok şey çok daha güzel olurdu şüphesiz. Bu akşamı matem gününe çeviren, hala o hissiyatla yaşayan varsa da yankı odalarında dertlenir durur anca.

Ailemin ağır çoğunluğu Fenerlidir. Camiayı hissi duygularla yaşayan ve buna bağlı olarak tepkileri de büyük olan kardeşleri anlıyorum, anlamadığım tek şey niye hala futbol konuştukları. Herkesle ticari ilişkisi olan, kendi istemedikçe başkanlığının sallanmasının bile mümkün olmayan bir adamın tamamen siyasi çıkarlarla yönettiği bir YAPInın sözcülüğünü niye siz yapıyorsunuz? Fener bok yesin krizden krize koşsun sahipsiz kalsın Koç yönetiminde başaracağı başarabileceği her şeyden daha kıymetli, daha CİDDİ olur. Samsun'a X takıma niye böyle oynamadın diyip 2-3 oyuncu üzerinden durum okuma yapmak isterseniz hava hoş tabi. Parayla satın aldığı troller, hala eleştiriyi oyuna ve sahaya yapan taraftardan daha az zarar veriyordur camiaya.

Baroš

🦁
Konular
134
Beğeni sayısı
652
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
CM Punk
Maça ve maç sonrası taraftar yorumlarına bakınca teknik taktik kısmına girmek anlamsız ancak parmaklarınızı yorarsınız. Yabancı hakem ve fenerin oyunu sorun değil. Bunun cevabı geçen sene süper kupada alınan aksiyon sonrasında yatıyor zaten. Fenerliler, sağda solda bahane aramayı bırakmalı. Bunu inkar edenler maç sonrası Okan Kocuk’a laf atıyor orası ayrı.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Her Fenerli aynı şeyi söylüyor. Kimseye hesap verecek halimiz yok. Avrupa kupalarına gitmek istiyoruz. Samsunspor'dan bu kadar beklenti içine gireceğinize ligin ilk 6-7 sırasındaki takımlara karşı galibiyet almayı becermeye çalışın.
Adam haklı. Bu sezon ilk 5deki takımları yenmeyi bırak gol atmakta bile zorlanmak can sıkıyo şampiyonluk olaylarını falan geçtim. Çoğu kişi puan farkı baya yükselir diyor fakat ben sezon sonu 2 3 puanla GS'nin şamp olucanı düşünüyorum

The MANIAC

Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Adam haklı. Bu sezon ilk 5deki takımları yenmeyi bırak gol atmakta bile zorlanmak can sıkıyo şampiyonluk olaylarını falan geçtim. Çoğu kişi puan farkı baya yükselir diyor fakat ben sezon sonu 2 3 puanla GS'nin şamp olucanı düşünüyorum
Maalesef öyle görünüyor. Takım oynamıyor sonumuz yine aynı.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Maalesef öyle görünüyor. Takım oynamıyor sonumuz yine aynı.
Şu saatten sonra puan kaybı yaşarsak nolur diye ciddiye almayan tek taraf oyuncular bence. Tadic ve Dzeko gibi kilit oyuncular berbat oynuyor ama onların yerine ilk 11e geçecek adamlar da aynı halde. Elle tutulur tek yönümüz defans rotasyonu

The MANIAC

Konular
1,317
Beğeni sayısı
1,914
PG Nakit
3,210
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Jey Uso
1
Şu saatten sonra puan kaybı yaşarsak nolur diye ciddiye almayan tek taraf oyuncular bence. Tadic ve Dzeko gibi kilit oyuncular berbat oynuyor ama onların yerine ilk 11e geçecek adamlar da aynı halde. Elle tutulur tek yönümüz defans rotasyonu
Defans olmasa zaten Allah'a emanetiz, benim umudum yok olanlara Allah yardım etsin.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi