RPG Payback Is A Bitch

Kras Mazov

Tractatus
Konular
36
Beğeni sayısı
1,680
PG Nakit
250
RPG Karakteri
Velveteen Dream
Favori Güreşçi
Eddie Guerrero
hoöö.jpg
The Dream:
Rollins... Buraya kadardı. Bütün herkes senin nasıl bir dolandırıcı olduğunu kendi gözleriyle gördü. İnsanlara ümit verip de bunu başaramamak nasıl bir duyguymuş sen de gördün. Bir günlüğüne ben olmak nasıl bir duyguymuş sen de gördün. Sana söylediğim gibi, bu kişisel değildi; ama kendini pişman ettirmek için elinden geleni ardına koydun. Artık bitti. Dream'in seninle bir işi yok. Aslında hiç olmadı da zaten. Dream, gerçeği arıyor. Gerçek olana ulaşmak istiyor ve asla durmayacağım. Önüme herkesin çıkacağını biliyorum, önemli değil. Çünkü biliyorum ki sizler gerçek değilsiniz. Olduğunuz insanı içinizde saklıyorsunuz ve sizler de bir rüyasınız. Aramızdaki en büyük fark benim gerçeğe en yakın olmam. The Dream

Velveteen: Velveteen...

The Dream: Olmam. Herkes merak ediyor olmalı Dream için sırada ne var? Dream neden Mayhem tarafından 2. sırada seçildi? Donald Trump benim için ne ifade ediyor? William Regal benim için ne ifade ediyor? Hiç bir şey. Brand savaşları, Jim Cornette bunlar benim için sadece birer gölge. Sabahları meydandadır, en sıcak zamanda en ortadadır; ama gece çöktüğünde geriye hiç birisi kalmaz. Ben, PGW'nin gecesiyim. Ben gerçeğe ulaşmak için bilet toplamam, eğer bir kapı benim için kapanırsa başka bir kapı bana açılmaz. Bana kapanan kapıyı kırarım. O zayıf adam buna sadece bir örnekti. Hepinizin hayalleri var. Hayallerinizin peşinden koşuyorsunuz, onu kovalıyorsunuz ve elde etmek istiyorsunuz. Ben ise gerçeği arıyorum. Mektuplarımı değil, kaybettiğim yıllarımı; benden çalınanı arıyorum. Biliyorum ki o üç sene asla geri gelmeyecek. Cehennemde yaşadıklarım için cennetle ödüllendirilmeyeceğim. Şuna emin olabilirsiniz ki eğer istediğimi bana getirmezseniz, istemediklerinizi size getiririm. Bana gerçeği verin, endüstrinizi ellerimde eski günlerinden daha sağlam

Velveteen: İhtişamlı, cazibeli, çekici...

The Dream: Hale getireyim. Her zaman arka alanda, ringte ya da herhangi bir yerde 1000 kelime konuşacak halim yok. Değmiyorsunuz; ama icraatlerim sözcüklerim yerine konuşacaktır. Cümlelerimi arıyorsanız bu sefer de devamını siz getirin.

DREAM OVER

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: