RPG PAYBACK #52'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Hacken

Joe Hendry
Konular
18
Beğeni sayısı
1,486
PG Nakit
440
RPG Karakteri
Bryan Danielson
Favori Güreşçi
Joe Hendry
Öncelikle ekibin de takip edenlerin de eline sağlık diyerek girelim. Bu hafta maalesef şovda bulunamadık. Haftaya telafi edeceğimi umuyorum.

JD debut yaptığında Finn'in ilk iş kendisini ana kemer potasında göreceğimi düşünüyordum. Şartlar (Wyatt Family) el vermedi diyelim henüz. Açılış segmentinde bence erkenden her başarı ihtimaline kendini atmaya başlamış kral. Hem liderliğini pekiştirmek hem de somut başarı isteyen bir karakter profili çizmiş. Carlito'nun tepkisi muazzam ve yerinde.

Bryan Danielson'ın şu one against the world olayının hastasıyız ya. Debut yaptığından beri çizgisini bozmaması inanılmaz keyif veriyor. Regal'i çizdiğim profiin paralelinde görmek beni fazlasıyla mutlu etti çünkü promoyu attığımda muhtemelen şov hazırdı. Kusura bakmayın gecikme işi için. Wyatt'ın teklifini zart diye reddetmemek de hem Regal'in karakteri hem de Prince of PGW maçındaki hype'ı için gayet yerinde olmuş.

Ilımlı Dream'in kestiği promolar cayır cayır face vibe'ı veriyor. Bundan da güzel old school face çıkar yalnız @Kras Mazov. Tag Team maçında debut yapan ve birden muhtemel feudun tarafları olan iki karaktere de hoş geldin diyelim. Gabe Kidd acayip iyi seçim. Satriale aktif olursa keyifle okuruz. Wyatt'ın, federasyona zebella gibi çöktük promosu da keyifliydi.

Hologram seçiminin nişliği fena ya @Beast Incarnate . Malaka Black vs Jey Uso feudunda Uso'dan aktiflik görürsek tadından yenmez. Belki bu sayede ben de GoD'e promo kesebilirim.

Alice In Chains'i kafada bağdaştırdık artk Çilek tayfayla. Bu kısmı post show ile birlikte değerlendireyim. Alberto hayvanının sinirle vurması ve devamında Alberto'luk yapmasına hiç şaşırmadık nedense. Şaşırdığımız nokta Ricardo'nun hala yaşıyor olması. Dom'un bu işe kalkışması ve Alberto'nun durumunu göz önünde bulundurursak uzun bir feud bizi bekliyor diyebiliriz. Şimdilik Alberto, bir tık güçsüz kaldı ancak sürecin uzun olma ihtimalini düşündüğümüzde normal geliyor. Liv - Dom, RPG'de de fena yakışıyor.

Triple Threat'in başında fena okumuşuz canına JD'in. Bu demektir ki haftaya bir araba sopa yiyeceğiz. Regal'in bir planı vardır inşallah. Cole bir haltı becerseydi finalde rahat edeceğimizi sanacaktık ama ah ah... Şov başındaki işleri iyice ayyuka çıkarmış Balor. Bu ego meselesi Prince of PGW'ye patlar diye düşünüyorum.

Amore & Brookes vs SEX eksenli kapışmada aradan sıyrılan Ospreay olmuş. Callis ile birlikte Main Event potasına tekrar yükseleceğini düşünüyorum. Tahminimden daha hızlı olacak olabilir.

KEÇİ GELMİŞ KEÇİ! Randy'e gözdağını vermiş ve dediğini yapacaktır (Umuyorum). Bu kemer için de bir Fatal 4 Way gelecek gibi ya.

Main Event'ta beklenen takımlar kemeri maçı resmileşmiş ilginç bir maç sonu vesilesi ile. Dönmesi gereken adam da dönmüş diyelim. Wes Lee - Roman Reigns - Dream ekseninde olacak her feud sarar ya. Ama buraya birileri daha eklenecek gibi geliyor. Bir dahaki şovlarda pota iyice belli olur, feudlar sivrilir diye düşünüyorum.

Muazzam bir Prince of PGW bizi bekliyor. Şova adını veren maçta, herkesin birbiriyle bir alakası var. Ospreay'in Regal ile, Bryan'ın Carlito ve dolayısıyla JD tarafı ile, artık olarak çoook eskiden Bray ile. Bray'in ekstradan potansiyel bir JD etkilişimi de cabası. TTC tarafında da aktif olan bütün takımların olması, maçı heyecan verici kılıyor bence. Bunları uzun uzun PPV konusunda değerlendiririz. Tekrardan ekibin eline sağlık, 5 diyelim.

Netuno

The Last World Beater
Konular
221
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
1,055
RPG Karakteri
Will Ospreay & Don Callis
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Zeytin yüzünden bizim kavuşmalarımız biraz mahşere kaldı ama sonunda bir genel değerlendirme yapabiliriz sanırım

What a manuver: Spikerlerle basit bir başlangıç güzel olmuş ya. Her ne kadar Cole/JBL masasına pek ısınamasam da, ilginç bir dinamik denenmiş aralarında. 2 şovdur kalabalık başlangıçların ardından, basite kaçılması güzel.

Al ulan DOMinasyon
Yapma lan acıtasyon:
JD arasında bu kadar uyumsuzluk göstergeleri biraz çok öne çıkıyor gibi geliyor bana ya. Şahsen ekibin bir süre et kemik yakınlığı sağlamasını tercih ederim. Carlito şu an favorilerden birisi. Şeftali muhabbeti falan onu iyice göz önünde bir figür yapıyor. Dom da diğer karakterlere göre daha bir derinliği var. Bu da sanki Balor'u geride kalan isim gibi gösteriyor. Liderlik işlerinin ona yüklenmesinden ötürü, bu da onu biraz kötü gösteriyor gibi geliyor. Ancak toparlanacaklarını ve Survivor Series'de Wyatt Family'e karşı daha bütün ekip olacaklarına eminim.

Yar bensiz de yaparmış: William Regal be baba... Bir gün garanti menajer olarak alırım diyordum kendisini. Hatta heel turn için onu mu seçsem desem de, Regal bu şirketin tarihindeki facelerden birisi. Bunun için de şirketin şu anki en büyük babyface isminin yanında olması çok güzel. Danielson'a desteği büyük etki edecektir. Bununla birlikte kendisinin Prince of PGW'de şansının arttığını düşünüyorum.

Bryanson-Wyattson: Agaaaaa adam bütün şirketi aileye katacak gibi gözüküyor ya. Daniel demesi hoş geldi bana. Ailenin geri kalan üyelerinin başarılarını düşününce de teklif gayet makul. Ancak Danielson şirketin hak etmediği ama ihtiyacı olan o kahraman olduğu için bunu reddedecektir. Yine de ilginç bir dinamik açıkçası.

Köylü Wyatt milletin efendisi oluyor galiba: Mox'un yürürken kanamasını bekledik ya. Takımlar kemerini hatırlatmak için iyi olmuş. Mox ve Kidd ppv kickoff una maça çıkarlar artık. Wyatt'lar şirkette büyük tehdit ya. Karşılarına çıkar mıyız bilmiyorum ama çıkana da kolay gelsin. Adamlar ordu bro.

KRAL GELDİ YA GELDİ: ALLAHIM DELİRCEM AĞPHOGOPIHGPAIOHGĞOIHAOGIHASOIFHOIAH HAYVAN GİBİ MAÇLA GELDİ BİR DE ADAM. HELE MÜZİK FALAN BAYILICAM ŞİMDİ. KAFAYA KOYARSA ŞİRKETİ ALACAK.

GEY TV: Jey'in böyle büyük atraksyona girmesini beklemiyordum. Bloodline vs. House of Black biraz ilerler gibi geliyor. Ancak ben GoD'nin bunlarla vakit harcaması yerine takım kemerlerine oynamasını tercih ederdim. Malakai kaybetmeyecek gibi geliyor ama bakalım hayırlısı.

AGA AMA SEN O MÜZİĞİ AÇARSAN..: Dominik'in karakterinin derinliği işte, bu depresif halleri ve Morgan'ın denemeleri güzel bir dinamik oluşturuyor. Ama hatuna da böyle müzik açarsan bizi sokarsın depresyona ya...

ANALDAN COLE BYE BYE: Danielson'un pası güzel. Kendisini bugün bir daha göreceğimizi sanmıyordum ama beni şaşırttı. JD'nin elinden sandalyeyi kapıp kaçması infosu gümletti. Cole iyi denemiş, sayı avantajı yok gibiydi neredeyse. Carlito'nun popülerliği konusu, onun kazanmasına varmış, pek şaşırmadık. Ama Balor mevzusu da iyice soru işareti yaptı kafalarda. Bakalım ne olacak. Ancak toparlanmaları lazım acilinden.

BİZİM HEEL MÜZİK DÖNMÜŞ BABA YAAAA: Yani aslında diğer arkadaşları kötülemek adına söylemiyorum ama eleme maçlarından kazananı en belli olan bu gibiydi. Diğer iki karakter takım kemeri feuduna girmişlerdi. Bizim de bu fırsattan yararlanıp gole gitmemiz şaşırtmadı açıkçası. 15 dk octopusdan kol bacak sağlam çıkmamız halis mi ya da diye ekleyelim. Enzo'nun en büyük düşmanı kendisi. Bu da onu eğlenceli bir karakter yapıyor. Şahsen kendisinin takım kemerleri konusunda büyük bir şansı olduğuna inanıyorum.

Kim bu gelico: 53'de olacak sanırım Henry&Perry vs. Orton&Angelico maçı. Angelico şarlatan olarak ilerlemeye devam ediyor. Haftaya Orton'un kendisine RKO ikram edeceğini düşünüyorum. Ama Perry sıkıntı adam ya.

El elden üstünmüş derler baba: Sen finisheri yapsan da, adam da senin üstüne atar eli, zafere ortak olur öyle. Maç dolu doluydu. Okurken keyif aldık. İki taraf da wini hak ediyordu. Bence en iyi çözüm bu oldu. Roman'ın babalığını böyle Velveteen'in suratına vurması da on numaraydı. Starbok gelene kadar şovdan büyük zevk aldık açıkçası.

Kemerimi vre: Ricardo Rodriguez: Hijo de puta! Şimdi naneyi yemedin miii? Jimenez, Patron'a haber ver. şuna öyle böyle patlamadık ya. Siz nasıl bir şeylerin içine girdiniz ya. Bununla birlikte artık Dom ve Liv'in arasındaki ilişki iyice gelişti aslında. Güzel segment. Haftaya şovu yeni şampiyon(?) açar diye bekliyoruz. Alberto sem daha çoook uğraşırsın baba...

Şov dolu doluydu. Starbok böyle 4 mü versek dedirtti ama biz son segment sayesinde 5 verelim yine, ellerinize sağlık dostolar.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: