Giulia'nın Kemeri Kaybetme Sebebi

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
831
Beğeni sayısı
1,395
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1

Glzh4s0XkAA60AI

NXT Roadblock şovunda Stephanie Vaquer, Giulia'yı yenerek North American kemerini koruyup NXT şampiyonluğunu da beline takmayı başarmıştı. Kimse bu maçın bu kadar erken olmasını beklemezken Giulia'nın kaybetmesi de beklenmedik bir sonuçtu. Bryan Alvarez bu sonucu iki farklı duruma bağlamış. "Yani Giulia - devam eden iki şey var. Bazı küçük' vize sorunu olduğu söylendi. Ayrıca dahili olarak açıklanmayan olarak listelenen bir yaralanma da var."

Kaynak (Ringside News)

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,664
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Stardom'da sakatlıklarla uğraşıyordu, yanlış hatırlamıyorsam aynısı Marigold'da da yaşandı. Japonya'da genelde çok ciddi olana kadar idare ederiz diye devam ediyorlar. WWE çatısı altında iyi bir sağlık kontrolünden geçip, %100 olunca geri döner ablam. İleride sıkıntı olacağına, şimdi yaşanması daha iyi. Ayrıca Vaquer'in momentumu zirvedeyken, bunun altında kalmamasını sağladı bence. İleride rahat sağlam döner, önü de açık olur yine.

Konular
123
Beğeni sayısı
2,473
PG Nakit
1,330
Favori Güreşçi
Mini Cane
RPG Karakteri
Ludwig Kaiser
"küçük" vize sorunu işini geçiyorum da Giulia'nın sakatlığı düşünülenden ciddi diye düşünüyorum ben çünkü Vaquer'in süreci falan her şey çok aceleye geldi bir anda ve bu 2Champ işinin Vaquer'a eksi yazdığını düşünüyorum. Bu kalabalık ve kaliteli rosterda, bu kadar kısa sürede böyle bir şey olması bence negatif bir durum ya ama dediğim gibi Giulia'nın sakatlığının beklenmedik ve ciddi olduğunu düşünüyorum, başka bir şeye gidemediler muhtemelen. Umarım kısa sürede, en sağlıklı şekilde geri döner. Bu kemer kaybından daha fazla katkı sağlayacak kişi Giulia olacak bence.

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,232
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Kendisi müziği, tarzı ve ring içi karizması ile diğer asyalılardan ayrılıyordu bence yazık oldu. Kroniğe bağlarsa işi zor. Keşke title for title yerine Cora ile falan maça çıksaydı da ona kaybetseydi. Bu ikili kemer işlerini sevmiyorum ben.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi