Natalya: Attitude Era'dan Daha İyiyiz

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
700
Beğeni sayısı
1,136
PG Nakit
1,595
Favori Güreşçi
Liv Morgan
Natalya, yaklaşık yirmi yılın ardından WWE'den ayrılabilirdi, ancak orada kalmayı seçti ve şimdi tam olarak nedenini açıklıyor.

Game Changer Wrestling ve NWA için rezervasyonlarla dallanıp budaklanırken, The Ariel Helwani Show'daki bir röportajda WWE'nin hala onun evi olduğunu açıkça belirtti.

"Triple H'e çok güveniyorum," neden ayrılmak yerine yeniden sözleşme imzaladığı sorulduğunda söyledi. "Hikaye anlatma yeteneğine çok güveniyorum ve gördüm ki, sadece geçen yıl, tüm şirket her zamankinden daha ateşli. Her zamankinden daha ateşli. Şu anda Attitude Era'dan daha ateşliyiz."

Natalya, WWE'nin biletleri tükenen şovlarının şirketin başka bir seviyede olduğunun kanıtı olduğunu söyledi. "Madison Square Garden'da soyunma odasındaydık ve zemin titriyordu. Her şov büyük hissettiriyor. Sadece WrestleMania veya Royal Rumble değil - her bir şov biletleri tükendi ve bunun çoğu yönetime ve hikayeleri nasıl anlattığımıza bağlı."

natalya-reveals-why-she-re-signed-with-wwe-instead-of-leaving-for-another-promotion-11.jpg

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi