RPG MAYHEM #12'ye Puanınız ve Değerlendirmeniz

Puanınız?

• 5

• 4

• 3

• 2

• 1

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Chairman

𝐑𝐞𝐭𝐮𝐫𝐧𝐞𝐞
Konular
88
Beğeni sayısı
855
PG Nakit
0
tllqrzc.png
dl9r0yk.jpg
dycdf94.jpg
thi1eya.jpg
Luca-Crusifino.jpg
maxresdefault.jpg

American Psycho

mr.lucha underground
Konular
430
Beğeni sayısı
2,230
PG Nakit
1,530
Favori Güreşçi
Stephanie Vaquer
RPG Karakteri
Dark STG
Wyatt'ın düşman toplaması ve Dom/Perry hikayesi en çok merak ettiğim hikayelerden biriydi. Kruger'ı da RR için son 4 adam olarak görüyorum.

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Akraba pressten başı kaldırıp şova bakamadık, bir yorumlayalım.

Sex ve New Day imzasında anne travması vurulur diye bekledik ama RR temalı bir konuşma dönmüş. Breeze'in RR'da sürpriz çıkışı yapabileceğini düşünüyorum, redneck dayı görür dalgayı ringde. Aynısı Bate-Ali segmentinde devam. Bana karakteri oynasa çok keyifli işler görürdük de herkese meze oluyor malesef.

Orton'ın odaya girmesine izin verme işi koku saldı da... William şu şirketin gördüğü en kolpa adamlar listesinde dark horseluktan contenderlığa yükseliyor her geçen hafta. Orton kesinlikle Mayhem'in yüzü, biz unutsak her segmentinde hatırlatılıyor. Bryan'aysa ne desem bilmiyorum, bu kadar baskıdan sonra kemeri çok uzun koruyamaz ve hatta sahibine bağlı daha uç şeyler de görürüz ilerleyen zamanlarda.

Regal ve Cueto'nun takımlarla alakalı söyledikleri her şeye imza. Eski usül iki kişinin oynadığı (sonradan birleşerek değil de takım olarak) takımları çok özledim gerçekten, uzun zamandır oyunun kanayan yarası ama RR'a uygun bir tonda bahsetmişler niye takım potasının inaktif olduğunu, akıllıca. Dwayne'in de tüm suçları Regal'e kitleyip uzaması inim inim inletti. Luca yeni dönemin en kritik 1-2 isminden biri olur iyi ellerde, gbb almıştı sanırım, üstüne düşerse çerezleri alır keyifle okuruz her bir satırını. Teoman'ın hikayesinden gelen İtalyanları da ona bağlarlar mı yoksa Luca tekil mi oynanacak bilmiyorum ama bekliyoruz. Çok sevdim bu segmenti.

Bacağa iğne???? Wyatt'ın elenişi Randy ve STG'yle gelir diyorduk da aktif üçüncü feud da hayrılı olsun diyebiliriz köylüme. Kemerleri tüm rosterı elden geçirip kimse almayınca keyiflik alacak herhalde bu gidişle. Kruger'ın elenmesine sebep olmuş ama 2 eleme çok güçlü gösterdi onu. Ve the bromance (no homo) continues... Maçta Edge ağır ezmiş ama Dom'un yardım eli sağ olsun yine şampiyon ayrılmışız. Bu sevgi-nefret ilişkisi nereye kadar gidecek bilmiyorum ama çok çok keyif alıyorum her şeyiyle. Picciyle 2 yıl nefessiz oynarım şu şekil bana hava hoş. Edge babam da kemer için yanlış sularda malesef, ikimizin total yaşı seninkiyle denk copeartma ya.

Ellerinize sağlık babalar, 5 çalışır.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi