(RAW Spoiler) Olay Var Olay!

Deeppy

17 TIME CHAMP
Konular
702
Beğeni sayısı
1,140
PG Nakit
1,695
Favori Güreşçi
Liv Morgan
SETH ROLLINS, CM PUNK'A SUPER STOMP YAPTIKTAN SONRA TUŞA GİDEMEDİ. DAHA SONRA ROMAN REIGNS GELİP SETH ROLLINS'E SALDIRDI.

TAM ROLLINS'E ÇELİK BASAMAĞA STOMP YAPACAKKEN, PAUL HEYMAN RİNGDE CM PUNK İLE İLGİLENİRKEN GÖRÜLDÜ! ROMAN İÇERİ GİRİP PUNK'I DA ELDEN GEÇİRDİ.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Güzel bir maçtı. Ben epey beğendim. Punk ve Heyman acaba Rock'ın tarafına geçecek mi? Fakat üç tane part timerı da bir stablea eklemezler diye tahmin ediyorum bilemedim. Fakat Heyman'ı ben kesinlikle ama kesinlikle Rock ile aynı safta görüyorum.

ReQuem

#uncensored
Konular
2,135
Beğeni sayısı
2,103
PG Nakit
1,850
Favori Güreşçi
Jon Moxley
1 1
Güzel bir maçtı. Ben epey beğendim. Punk ve Heyman acaba Rock'ın tarafına geçecek mi? Fakat üç tane part timerı da bir stablea eklemezler diye tahmin ediyorum bilemedim. Fakat Heyman'ı ben kesinlikle ama kesinlikle Rock ile aynı safta görüyorum.
Abi en başından beri Punk'ın sıradaki adam olacağını düşünüyorum. Cody'e sağlam bir ihanet çakacak ve ekibe dahil olacak.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Abi en başından beri Punk'ın sıradaki adam olacağını düşünüyorum. Cody'e sağlam bir ihanet çakacak ve ekibe dahil olacak.

Mevzu oraya doğru ilerliyor. Fakat ekip bu sefer çok güçlü olacak. Ne olacağını göreceğiz. Roman olacağını söyleyenler de var da Roman vs Rock olacağını düşündüğüm için ihtimal dışı geliyor. Ayrıca Roman geçen seneden bu yana inanılmaz karakter gelişimi yaşadı. Pat diye kötü adam olmaz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,608
Beğeni sayısı
6,193
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
OTC'MDİR O BENİMMMM. Şu hikayenin üçlü maça dönme mevzusu biraz canımı sıksa da bu üç ismin aynı potada eridiği bir hikayeden neler çıkacağını da merak etmiyor değilim. WM'den sonra çok daha farklı hal alacaktır her şey kesinlikle.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi