RPG MAYHEM #3 Şovu Değerlendirmeleriniz ve Puanlarınız

Şova kaç puan veriyorsunuz?

• 5

Oy: 5 55.6%
  • 4

Oy: 4 44.4%
  • 3

Oy: 0 0.0%
  • 2

• 1

• Kullanılan toplam oy
    9

GBB

👑
Konular
42
Beğeni sayısı
1,714
PG Nakit
370
Main Event çok iyiydi kalan olaylar da fena değildi bence özellikle Dream vs. Seth maçı. 4 veriyorum.

Mayhem'in şov gününe bir değişim şart bence Payback'e göre çok ters bir günde o yüzden katılım az olabiliyor.

EnyapxaM

GOD
Konular
8
Beğeni sayısı
52
PG Nakit
0
RPG Karakteri
Randy Orton
Favori Güreşçi
Randy Orton
Şovu şimdi okuyabildim. Dediğim gibi tamamen aklımdan çıkmış ve emeği geçen herkesten özür dilerim. Tam puanı biraz zor veren biriyim ki çok iyi şov olmasına rağmen tam puanlık değildi, yine de kendi hatamdan dolayı ekstra vermek istedim. Şovda gördüğüm eksiklik ise segmentlerin arka arkaya gelmesi oldu. Yani 3-4 tane backstage olayı, segment falan arka arkaya gelmiş. Hatta açılışı da sayarsak 5-6 tane falan diyebiliriz. Yanlış hatırlamıyorsam arada 1 maç falan var. Segmentlerden sonra da maçlar arka arkaya gelmiş. Hikaye ve maç yazımı olarak hiçbir sorun yok bu arada, çok iyisiniz. Sadece şov planlaması biraz daha düzenlenebilir. Onun dışında da haftalık şovdan beklenen, tadında güzel bir şov olmuş. Elinize sağlık, tekrardan takibi kaçırdığım için kusura bakmayın The Viper Strike ile telafi edeceğim.

Spear of Chaos

PG.com Kullanıcısı
Konular
368
Beğeni sayısı
809
PG Nakit
855
RPG Karakteri
Brock Lesnar
Favori Güreşçi
Seth Rollins
Maçlar değilde maç sonrası olaylar göze çarpmış daha çok. Tsuji maçı gibi akıp giden 1 maç daha olsa hoş olurmuş. 4.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: