- Konular
- 140
- Beğeni sayısı
- 2,289
- PG Nakit
- 550
- RPG Karakteri
- Bray Wyatt
Mississippi nehri kıyıları
Karanlığın örttüğü sazlıkların arasından, üç sarı far ışığını görüyoruz. Araçların en önünde büyükçe bir pikap, arkasında ise külüstür arabaların takipte olduğu anlaşılıyor. Pikap yavaşça sağa yanaşırken, diğer araçlar da oldukları yerde kontak kapatıyorlar. Onların durduğu anda tam karşıdan bir Mercedes araç da patinaj çekerek duruyor. Pikabın yolcu koltuğundan yavaşça inen Bray Wyatt'ı görüyoruz. Şoför mahallinden inen Erick Rowan ve kasadan aşağı gelen Braun Strowman da görüş alanımıza giriyor. Diğer araçlardaki kişiler sessizce izliyor.
Randy Orton da yavaşça Wyatt'ın görüş alanına giriyor. Erick ve Braun arkada beklemeye başlarken Bray, yavaşça Randy'e doğru yürüyor.
Randy Orton: Neden burada?
Bray Wyatt: Nehrin suları konuştuklarımıza şahitlik edebilsinler diye.
Wyatt alaycı bir şekilde Orton'a sırıtırken Orton ise gergin ama korkmadığını gösterir bir şekilde bakıyor ona.
Randy Orton: Ne istiyorsun?
Wyatt elleri cebinde yerdeki bir taşa tekme attıktan sonra susuyor. Bir süre esen rüzgarın yarattığı ağaç çıtırtıları ve nehrin sakin debisi dışında bir şey duyamıyoruz.
Seni son gördüğümde söylediğim şeyleri hatırlıyor musun? "Dikkat et" demiştim sana, çıngıraklarla çimenlerin rengi bazen aynı olabilir demiştim. Bunu neden söyledim, biliyor musun? Çünkü manipüle edilebilir bir adamsın. Birisi flüt çalıyor ve sen otomatikman dans etmeye başlıyorsun. Bu çöplüğe adım attığın günden beri ömründe bir kez olsun doğru kararı verdin, ve verdiğin bu kararın mükafatını sonuna kadar aldın. Benim sırtıma yapışarak kaç unvan kazandın, kimleri dize getirdin hatırlıyor musun? Maziyi çabuk unutuyorsun Randy.. Benim arkamda yürürken sana her zaman kaldırabileceğinden azıyla yüklendim. Geçmişte yaşadığın problemleri biliyordum, zayıf bir adam olduğunu, bağımlılıklarını. Ama bu topraklar senin de yarana merhem oldu. Büyüdün, filizlendin ve günün sonunda kök saldığın toprağı beğenmeyip kendine Angelico diyen bir bok heyelanıyla ortalardan kaybolmayı tercih ettin. Senin gidişinle beraber, bu kökleri söküp atabileceğine inanan bir soytarıyla baş başa kaldık. Ve ben, yediği kaba pisleyen bir adamın akıbetinin ne olacağını, Velveteen üzerinden cümle aleme gösterdim. Kurtulma şansı vardı, bunu biliyor muydun? Eğer Bryan ufaklığıyla olan hesabımı görmek üzereyken beni bir fırsattan etmeseydi onun istediği deliğe ağ örmesine izin verecektim. Ona dokunmayacaktım, sana dokunmadığım gibi. Ama kıymetli Velveteen, atını bayır yukarı sürmeyi tercih etti ve bu orman tıpkı diğer isimsizler gibi onu da yuttu. Artık bir hayalden, bir ideadan ibaret. Sanki hiç yaşamamış gibi. Bütün bunların seni ilgilendirmediğini biliyorum evlat, ama bazı şeyleri iyi kavramanı istiyorum. Ben, sürünün kara kuzusunu kurban etmekle meşgulken, sen de bir soytarının, bir berduşun peşine takılarak kendine yeni bir yaşam tarzı benimsedin. Kafandaki hayali karakterlerle konuştuğun, kült olduğunu düşündüğün bir şeyin imitasyonunu yaptığın bomboş geçen günler. Ve günün sonunda eline ne geçti? Artık bu çöplüğün sahibi olan takım elbiselinin yerini, sana sempati duyan başka bir takım elbiseli aldı. Bunların hepsi beyhude kavgalar. Yarın babacığın William da buralardan defolup gidecek ve yerini bir başkası alacak. Döngü her zaman devam eder Randy, biri gider biri gelir. Ama Angelico isimli soytarının kafanda yarattığı bu buhran hali seni hiç bir zaman terk etmeyecek. Her zaman kafanda, mücadele etmeyi bırakıp bir berduş gibi hayallere dalacağın "güvenli bir yer" olduğu hayaliyle yaşayacaksın. PGW çöplüğünde seni ezip geçseler de, bütün her şeyi kazansan da günün sonunda kafanın gerisinde yarattığı bu saçma "dövüş kulübü" sirki hep var olacak. Ve sonra ne olacak biliyor musun, Velveteen'in yaptığını yapacaksın: Eski ustanı arkasından bıçaklamak isteyeceksin. İşte, ben konuya burada dahil oluyorum evlat.
Wyatt elleri cebinde nehre bakarken Orton tepkisiz. Wyatt yavaşça ona dönüyor.
Geçen sefer dersimi aldım. Şunu unutma Randy, birileri seninle uzun süre yol yürüdükten sonra arkasını dönüp gidiyorsa bil ki bir gün intikamını almak için geri döner. Tebaana ne kadar merhametli ve iyi davranırsan davran, her kralın ölümü hizmetkarlarının hançerinde yatar aslında. Belki bugün kafanda bu düşünceler yoktu, belki gerçekten de kendi yoluna gitmek istediğini düşünüyordun. Ama seni iyi tanıyorum evlat, bir gün bana hamle yapacağını her şeyden iyi biliyorum. Şu ihtiyar balkabağı (Wyatt kafasını işaret ediyor), bazı şeyleri henüz daha gerçekleşmeden görebiliyor anlıyor musun? Ve bu işi daha tehlikeli hale getiren mesele şu: Royal Rumble yolunda ilerliyoruz. Ve artık, bütün yol engellerini kenara kaldırdığıma göre PGW'de benim mevsimim başlıyor demektir. Tahtıma yürürken arkamda soğuk bir hançerin gölgesini görmek istemiyorum. PAYBACK'te Dünya Şampiyonluğunun olduğu bir Gauntlet maçından söz ediliyor, orada olacaksın öyle değil mi evlat? Bray amcandan çalmak için hançerini bileyleyerek kuytularda saklanıyor olacaksın.. Ben, sana yaptığım şeyi yapmasaydım dahi benim ipimi çekmek isteyecektin. Çünkü senin tabiatını senden daha iyi biliyorum. Göğüs göğüse benimle çarpışabilecek çapta da, cesarette de değilsin. Ancak gölgelerde gizlenerek benim hakkımda intikam planları kurabilirsin. Ama unutma ki Bray Wyatt tehlikeleri önceden sezme konusunda maharetlidir. Ve Royal Rumble yolunda bir şekilde benim arkamdan geleceğini bildiğim için, işini kendim bitirmeyi tercih ettim.. Ve şimdi, bir seçim yapma zamanı. Birinci yol, bana kayıtsız şartsız bağlılık yeminini verip tekrar emrim altına girmenden geçiyor. Böylece seni, tam olarak istediğim yerde tutabilirim. Ve sen Randy, Royal Rumble'da Bray amcanın önündeki engelleri bir bir kaldırarak Wyatt Family sancağının altında tekrar zaferlere koşabilirsin. İkinci seçenek ise, intikam peşine düşmek. Peşime düşebilir ve sana yaptıklarımın acısını çıkarmayı tercih edebilirsin. Tercihini iyice düşünebilmen adına, sana Aile'nin kuyusunu kazanların akıbetini göstermek istiyorum. İki patika: Biri Wyatt Ailesine geri dönüp kanatlarımın altına sığınmak, diğeri ise...
Rowan'ın bir şeyi yüklenip getirdiğini görüyoruz. Erick homurdanarak yere mor ve parlak bir torbayı atıyor. Torbanın bir insan boyutunda olduğunu görüyoruz, mor zemin üzerine ise altın tozuna benzer desenler işlenmiş vaziyette. Wyatt elleri cebinde, Randy'nin manzarayı sindirmesini bekliyor. Orton, yerdeki Dream'in kalıntılarının olduğu torbaya baktıktan sonra Bray'le göz göze geliyor.
@Arthur Morgan