- Konular
- 1,220
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Bugün Chase Owens ile New Japan Cup'un birinci tur maçında rakibini yenerek üst tura atlayan Ryohei Oiwa, arka alanda şu sözleri kullanmış:
''Bu kişisel bir konu ama bugün Osamu Nishimura'nın cenazesine gittim. Bu uzun bir hikâye ama ben daha güreşe başlamadan, üniversite öğrencisiyken bile bana her zaman çok destek olan kişi Osamu Nishimura oldu. Üniversitedeyken başka bir güreş organizasyonunu hedefliyordum ancak bana "Eğer yapacaksan, sektörün bir numarası olan New Japan Pro-Wrestling'i seçmelisin." diyen kişi Osamu Nishimura'ydı. Eğer o olmasaydı, şu an burada olacağımı sanmıyorum. Ve bugünkü maçı da, Osamu Nishimura'nın dikkat ile izlediğine eminim. Bugün gözlerim şişene kadar ağladım ama buradan sonra asıl hikâye başlıyor. New Japan Cup'un ana karakteri benim, merkezinde ben varım. Ve ben, New Japan Pro-Wrestling’in ta kendisiyim! Bugünkü mücadeleyi izlediyseniz anlamışsınızdır. Şimdiye kadar öğrendiğim her şeyi ortaya koyarak bu turnuvanın finaline kadar gideceğim ve o kupayı kazanacağım! Sıradaki rakibim Zack Sabre Jr., onu takım arkadaşı falan olarak görmüyorum. İlk kez New Japan Cup'a katıldığımda, Zack Sabre Jr.'a yenildim, sonra NJPW World Television Championship'i de kaybettim. Bu hesabı kapatmam gerekiyor! Gözünüzü dört açın ve iyi izleyin!
Kaynak