OZAWA'dan Masa Kitamiya'ya: Öğrencilik Dönemimde Hissettiğim Acıyı, Çektiğim Sıkıntıyı ve İçimdeki Nefreti Ona Yansıtacağım

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
img_a0ca7d5a802069e264b76f0616457dac146582.jpg

8 Mart 2025 tarihinde, Shinkiba'da düzenlenen şovda; GHC Heavyweight Şampiyonu olan 28 yaşındaki OZAWA, 36 yaşındaki Masa Kitamiya ile olan ön maçında net bir zafer elde ederek yaklaşan unvan mücadelesine avantajlı girdi. OZAWA bu gece, 22 Mart'ta Korakuen Hall'da gerçekleşmesi planlanan üçüncü savunma maçında karşılaşacağı Masa Kitamiya ile sekiz kişilik bir takım maçında karşı karşıya geldi. Bu maçta partnerleri Jack Morris, Daga ve Tadasuke'ydi. Masa Kitamiya, Kaito Kiyomiya, Galeno ve Alejandro ile karşılaştılar. OZAWA, takım arkadaşlarının yardımıyla agresif ve kurnaz bir strateji izledi. Hile yapmaktan çekinmediler. Orta parmağını kaldırarak rakibini aşağılayan şampiyon, "İyi izle! Sana tanıdık geldi mi?" diyerek squat yaparak Masa Kitamiya'yı alaycı bir şekilde provoke etti.

Maçın ortalarında Masa Kitamiya, sert bir Lariat ve Prison Lock ile OZAWA'yı zor duruma düşürdü. Ancak maçın sonlarına doğru OZAWA, "Kitamiya Senpai!" diyerek rakibinin dengesini bozmayı başardı. Ardından ekip arkadaşlarının desteğiyle Big Ben Edge uygulayarak Masa Kitamiya'yı direkt tuşla mağlup etti. Maçtan sonra da Kitamiya'yı aşağılamaya devam eden OZAWA, takım arkadaşlarına onu tutturdu ve gözlerinin önünde squat yaparak dalga geçti. Ardından “Öğrencilik döneminde squat cezası alırdım, hata yapınca tokat yerdim... O günleri hatırladım. Masa Kitamiya bana ne çok şey yapmıştı…” diyerek sahte bir nostalji havasına büründü. Daha sonra ise Masa Kitamiya'yı küçümseyerek, “Bugün kemeri yanıma almadım, ama Kitamiya bunun farkında mı? Kendinden alttakileri ezmeye o kadar odaklanmış ki şampiyonluğu bile unutmuş olabilir.” dedi. Son olarak “Öğrencilik dönemimde hissettiğim acıyı, çektiğim sıkıntıyı ve içimdeki nefreti ona yansıtacağım.” diyerek 22 Mart’taki GHC Heavyweight Championship maçında Masa Kitamiya’yı tamamen bitirmeye hazır olduğunu ilan etti.

Kaynak

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 7)
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi