- Konular
- 1,217
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Şovun ana olayında Gabe Kidd vs. Ren Narita maçı gerçekleştirildi. Gabe'nin ringe geldiği sırada Ren saldırıya kalktı lakin Gabe bunu erkenden fark etti ve Bicycle Kick ile tehlikeyi savuşturdu. Ren'i Ring-post'una çarptıktan sonra ringe girdi ve mikrofonu elinde aldıktan sonra ''Hey! (Ringdeki aslan işaretini işaret etti) Burası New Japan Pro-Wrestling, *rospu çocuğu! Narita, ringe gel, *iç kurusu!" dedi. Sonrasında tekrar Ren'e gitti ve Brawl'larına devam ettiler. Moonsault ile Ren'in üzerine atladıktan sonra onu ringe soktu ve maç zili çaldı, maç resmen başladı.
İkili arasında ciddi bir Brawl döndü, maçın büyük bir bölümünü ring dışında ve seyircilerin arasında geçirdiler. Maç sırasında SHO geldi ama Gabe onu kovalayarak kaçırttı. Bunun ilerleyen bölümünde, Gabe, Lariat yapmak adına iplere gitti. Döndüğünde Ren, hakem Red Shoes'i öne attı ve onun yere yığılmasına yol açtı. Ren maç başında getirdiği push-up barı ile Gabe'ye vurduktan sonra yere yığıldı ve arka alana işaret yaptı. Bu işaret ile Yujiro Takahashi ve SHO ikilisinin gelmesi bir oldu. Gabe'nin ring dışarısında kollarına girdiler, Ren de doğrudan sandalye ile kafasına vurdu. Bu andan sonra kafasında bir kanama başladı Gabe'nin. Gabe'yle birlikte ringe geri dönüler, bu sefer de push-up barının vurulması için kollarına girdiler ama Gabe'yi kurtarmak için Drilla Moloney ile Taiji Ishimori geldi. Yujiro ile SHO'yu ekarte ettikten sonra onları kendileriyle birlikte arka alana götürdüler. İkili baş başa kaldı, Ren push-up barı ile vurmaya çalıştı ama Gabe bunu engelledi. Ren'in Forearm Smashlarına No Selller yaptıktan sonra, önce dövmesinin olduğu dizindeki Pad'ı söküp O-knee vurdu. Sonrasında Piledriver yaptı ama onu bırakmadı, onunla birlikte tekrardan ayağa kalktı ve Drill a Hole Piledriver yaptı. 22 dakika 16 saniye süren bu karşılaşmayı Gabe Kidd kazandı.
Gabe bir süre yerde kaldıktan sonra anca ayağa kalkabildi. Kemerini teslim aldı ve hakem tarafından eli havaya kaldırıldı. Bunun sonrasında bir mikrofon aldı ve şunları söyledi: ''(Japonca olarak söyledi) Özür dilerim, Japonca sadece biraz. Anlıyor musunuz? Anlıyor musunuz? (İngilizceye döndü) S*ktir git, House of Torture! Bu şirketi ileriye taşıyacağını iddia eden birçok kişi var. Shota, Tsuji, Yuya... Ama siz değilsiniz! Çünkü o adamın adı GABE KIDD! (Başını işaret etti) Şuna odaklanın, yakından bakın! Bu kanı görüyor musunuz? Kafamdan akan bu kanı görüyor musunuz? Anlıyor musunuz? Benim damarlarımda New Japan Pro Wrestling'in kanı akıyor! Bu benim işim değil. (Japonca olarak söyledi) İş değil! (İngilizce'ye döndü) Bu benim hayatım! Ben hiçbir yere gitmiyorum. S*ktir git AEW! S*ktir git WWE! (Japonca söyledi) Shin Nihon Ichiban! (...)''
Son sözlerini de Taichi'ye ettikten sonra önce köşeye çıktı, sonra da arka alana gitti. Bu şekilde şov da son buldu.