RPG Cutting Edge: Gerçekler Acıtır

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
"YOU THINK YOU KNOW ME!"

"Metalingus"
84.png

Edge’in müziği arenada yankılanıyor. Seyirciler tezahüratlarla karışık bir şekilde reaksiyon veriyor. Edge, Stage kısmında görünüyor ve tauntunu yaptıktan sonra ağır adımlarla ringe doğru geliyor.

85.png

Edge ringe giriyor ve köşeye çıkıp tauntunu yapıyor. Ardından görevlilerden bir mikrofon istiyor ve konuşmaya başlıyor.

72.png

Edge:
Biliyor musunuz, hayat gerçekten çok garip. Bir gün herkesin önünde tarih yazıyorsunuz, sonra bir bakıyorsunuz, herkesin geçmişi unutmasını istedikleri adam olmuşsunuz. Ama sorun değil, çünkü ben unutmuyorum. Ben kim olduğumu, nereden geldiğimi ve şu an neden burada olduğumu çok iyi biliyorum. Geçmişe baktığınızda, Cutting Edge hep en ilginç, en tehlikeli ve en çarpıcı anların yaşandığı yer olmuştur. Ve bu gece de istisna değil! Çünkü bu programın amacı yalnızca gerçekleri konuşmaktır. Ve gerçeklerden kaçamayan bazı isimler var. Ama biliyor musunuz, bazıları bu gerçekle yüzleşmek yerine gölgelerin arkasına saklanmayı, kendini başkalarının gücüne emanet etmeyi tercih ediyor. Evet Dom, senden bahsediyorum. Beni yanlış anlama, senin yeteneklerine bir şey dediğim yok. Elinde bir Money in the Bank çantası var ve belki de tarihe geçecek bir hamle yapmanın eşiğindesin. Ama asıl soru şu: Bunu gerçekten kendi başına mı yapıyorsun? Yoksa sen sadece bir kukla mısın? Çünkü burada oturduğunda, bana her şeyin normal olduğunu söylemeye çalıştığında bile sesinin titrediğini duyabiliyorum. Kendini özgür sanıyorsun ama kendi iplerini kimin tuttuğunu bile bilmiyorsun. Ve sonra Jack Perry... Ah Jack! Yıllardır bu işin içindeyim. Burada kimin ne olduğunu, kimin neye hizmet ettiğini gözlerinden anlarım. Bana saldırırken bile tereddüt ettin, bunu sen de biliyorsun. Ama yine de sırtımdan vurmayı seçtin. Bak, sana bir sır vereyim Jack... Ben sırtımdan bıçaklanmaya alışığım. Ama en önemlisi, bununla nasıl başa çıkacağımı da çok iyi bilirim. O yüzden sana soruyorum, gerçekten kim olduğunu biliyor musun? Yoksa sen de başka birinin piyonu olmaktan mı memnunsun? Ve işin içine Keith Lee giriyor. Hah! Büyük adam, büyük hareketler... Ama büyük adam olmak, sadece iri cüsseden ibaret değildir. Büyük adam olmak, arkasında duracağın şeylere karar verebilmek demektir. Beni yere serdin, tamam. Ama bu gece yaptığın hamlenin ileride nasıl bir etki yaratacağını hesap ettin mi? Sen kendin için mi buradasın, yoksa başkalarının hesaplarının bir parçası mı oldun? İşte burası Prestige Grand Wrestling! Burası, öyle basitçe birbirinizin arkasına saklanıp yol alabileceğiniz bir yer değil. Burası gerçeklerin su yüzüne çıktığı yer! Ve şunu unutmayın… Siz benim üzerime ne kadar gelirseniz gelin, ne kadar saldırırsanız saldırın, beni sırtımdan kaç kez vurursanız vurun… Ben bu oyunda hep kazanan oldum! Şimdi buradayım ve sizi izliyorum. Hepinizi... Biriniz benim sırtıma sandalye indirirken, diğeriniz ortalığı izlemekle yetiniyor. Ve sonra biri gelip bütün hesapları altüst ediyor. Ama bunlar benim için yeni şeyler değil. Ben kaosun içinde büyüdüm. Ben buranın gerçeğiyim. Ve eğer birileri, Cutting Edge'de söylediğim gerçeklerden rahatsız oluyorsa... Beni umursamayın! Çünkü ne yaparsanız yapın, ben her zaman geri döneceğim. Bu işin kuralı budur! O yüzden, soruyorum... Hanginiz, gerçekten ne istediğini biliyor? Hanginiz, diğerlerinin gölgesinde kalmadan bu arenada kendi mirasını inşa edecek? Çünkü eğer bunu yapamayacaksanız, o ringi terk edin. Şimdi. Çünkü burada size yer yok!

Edge mikrofonu elinde sıkarak seyircinin reaksiyonunu bekler. Tansiyon yükselmiştir. Konuşmasının ardından bir müzik duyulur..

@jaques @Sikiru @Nature Boy

Son düzenleme:

Sikiru

Long Time hissediyor
Konular
135
Beğeni sayısı
2,088
PG Nakit
655
Bu da ne????

8xms6ni.png
29by6cz.png

Tarzan Boy????? Arenada şaşkınlık var ama herkes müziğe eşlik ediyor ve elleriyle dans ediyor ve kucak açıyorlar Jack Perry'e! Olması gereken kişiye döndü mü diye beklerken girişte onun silüeti görülüyor...

nk55wei.png
adzrw20.png

Ama olduğu yerde arenayı izliyor Perry, seyirciler ellerini açarak çağırıyorlar onu. Tarzan Boy'u çok özlediklerine şüphe yok. Fakat tüm bu şenlik havası yarıda kesiliyor, müzik duruyor ve ışıklar kapanıyor...

r e a l g l a s s
g o c r y m e a r i v e r

iv22rn4.png
mdf0tq5.png

Seyircilerden tepki bile yok, "bu muydu" dercesine suratlar görüyoruz sadece. Jack Perry bunu niye yaptı kimsenin bir fikri yok ama bu da ondan çok eğlenmiş gibi durmuyor, bir süre seyircileri süzse de birkaç saniye önceki destek ve sevgi gösterisinden eser kalmamış. Ağır adımlarla ringe doğru ilerliyor ve köşeden aldığı mikrofonla apronda konuşmaya başlıyor.

Jack Perry: Sizler B12 şuruplarınızı almadığınız için arada size kim olduğumu hatırlatmam gerekiyor ama az önceki gösteriyi beğendiğimi inkar edemem, teşekkürler çocuklar. (seyirciler tepki verecek kadar umursamıyorlar) Demek her şey bu kadar basit ha? Bir zamanlar benim için dans ediyordunuz çünkü giriş müziğim size neşe getiriyordu, öyle mi? Her el ense çekene alttan alıp konuşmadım, haksızlığa karşı sustum diye mi? Belki de empati yapıyordunuz, hayatınızda o kadar çok haksızlık dönüyor ki buna şikayet edenlere tahammülünüz yoktur. Belki de "Jungle Boy" Jack Perry hepinizin günah keçisidir! Asla öldürmek istemediğim bir parçayı öldürdüm ve sizler bunun farkında olmasanız da, sebebi sizlersiniz. Tüm seyirciler, 15 dakikalık ünü için arka alanda magazin yapanlar, Dom gibi her fırsatta otoriteye çalışanlar ve sen... (Edge'i işaret ediyor, Edge kaşını havaya kaldırıyor) Prim günü dolmadığı için eyt eylemlerini bakanların ve siyasetçilerin X paylaşımları altında spam yapan 50+'lık eski yıldızımız Edge, senin kuşağındakiler kendi çıkarları için basamak olarak kullandıkları insanları bir kenara atmaktan beis duymuyor ve buna da ultimate opportunity diyor, değil mi? Yıllardır burada olmamana rağmen bu ringlerde kimin yeri olup olmadığına karar vermen beni şaşırtmadı çünkü seni tepeden inme yıldız olarak başımıza kakanlar da bundan birkaç yıl önce aynısını rakiplerin için diyordu. Ama ne oldu biliyor musun? Otorite boşluk kaldırmaz, kaldırmadı da. Birkaç unutulup gidecek dizi yan-rolleri için bahsettiğin mirasa çöp muamelesi yaptın ve şimdi onu geri kazanabileceğini düşünüyorsun ama şuna (kemerini ovalıyor) bir bak. Şimdi sen söyle, yarrağımın üstünde duran şey senin mirasın mı yoksa az önceki konuşmalarını yok mu sayalım?

Perry bir süre cevap beklese de Edge öylece soğuk bakışlar atıyor, Perry de o sırada turnbuckle'a oturup soluklanıyor.

Jack Perry: Hep aynı hikaye. Güreşçiler gelir, güreşçiler gider, miras ve saygınlık konuşulur, seyirciler mest edilir, kötü adam vardır, konuşan hep iyidir. Hayatında ilk defa gerçek bir ultimate opportunist olma fırsatın varken onu da beceremedin ama aygır gibi vücuduyla beni pert etmesine rağmen hakkını teslim edeyim, Keith Lee bunu başardı. Bu konumda olmak için hiçbir şey yapmamasına ve sürekli Dom'la arama girmesine rağmen bu fırsatı yarattı ve biliyor musun Edge, fırsat yaratabilmek marifettir. Aylar önce çanta hakkım gasp edildiği için söke söke aldığım bu kemer beni şampiyon yapıyor ama şampiyon olmak nedir ki? O fırsatı ben yarattım! Bu oyunun gerçek bir oyuncusu oldum ve benim için dans eden o kalabalıklar uğruna, artık ben sizi sikimin üstünde dans ettiriyorum, "Jungle Boy" Jack Perry öldü ama "Ultimate Opportunist" Jack Perry yaşıyor! Hepiniz sevdiğim bir parçamı öldürdünüz, beni şu anki adama dönüşmeye zorladınız ve ne kadar umursamıyor gözükseniz de hased duyduğunuzu gözlerinizden anlayabiliyorum. O gözler bir ultimate opportunist'in gözleri değil Edge, sen de diğerleri gibi kendisine çaresizce miras oluşturmaya çalışan ve bunu da başkalarından bekleyen bir avamsın. Çaresizliğin seni Lou'nun barında güreşmeye kadar düşürdü ve şimdi de otoritenin boşluğundan faydalanarak bir yer edinmek istiyorsun ama na-na. O gün sırtına yediğin sandalyeyi niye vurduğumu hala anlamadıysan sana anlatmama izin ver: Dom'a söylemiştim ve geçen haftaki tereddütlerinden anladığım kadarıyla aklına yatmış olmalı, ben size fırsatlar dağıtan bir şampiyonum. Dom'a ailesinin gölgesinden kurtulup spot ışıklarını tatma fırsatı verdim ve sana da bu mirası ne kadar isteyip istemeyeceğinle ilgili bir fırsat daha veriyorum. Çünkü benim imtiyazlarım olmazsa Edge, o gün yediğin sandalye vuruşunun bir daha ringlere çıkamayacak kadar sert olduğundan emin olurdum ve Dom'un taşıdığı çantayı çoktan yok edebilirdim. Benim için dans ettiniz ve bunun için minnettarım, şimdi izin verin ultimate opportunist sizle dans etsin.

Perry Jungle Boy girişindeki dansı tekrar ederken seyircilerden yuhalamalar artıyor. Edge lafa girecekken onu başka bir müzik bölüyor.

@jaques @Nature Boy

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom

WWBUHoM.jpeg

Keith Lee'nin müziği duyuluyor! Perry öfkeyle, Edge ise pür dikkat bir şekilde girişe bakıyor ancak gelen kişi Keith Lee değil... Bu Dominik Mysterio! Bir elinde mikrofon, diğer elinde Money in the Bank çantası var.

Dirty Dom: Jackie, Jackie, Jackie... Cringe dans gösterin bittiyse al sana daha mütevazı ve içten bir gösteri.

Sırıtarak ringdeki Perry'e bakıyor ve ringin yolunu tutarken konuşmaya devam ediyor.

Dirty Dom: Üzülerek kabul etmeliyim ki tıpkı senin Jungle Boy olarak gelmeyeceğin gibi Keith Lee denilen pısırığın da buraya "olması gereken şekilde" gelmeyeceği hayli hayli belliydi o yüzden minik gösterilerimiz sürpriz olarak anılmaktan epey uzak. Ama hey, moralini bozma cabron. Bizim meşhur obez böyle girişler yapmayı sevmese de sana arkadan girişmeyi çok seviyor. Bahse girerim ki ben konuşmamı bitirmeden yine arkanda biter.

G9sGtd1.png

Dom, bıyık altından gülerek ringe geliyor. Aprona çıkmadan çantasını ringe sokuyor ve ağır şekilde aprona çıkıp iplerden giriş yapıyor. Yavaş bir şekilde çantasını alıyor ve eliyle cilalıyorcasına bir hareket yapıp Perry'e bakıyor. Bu sırada konuşmaya devam ediyor.

Dirty Dom: Aslında siz ikinizi yok sayıp odamda kafamı dinlemeye devam edecektim ama hazır Liv de burada değilken küçük bir eğlencenin ne zararı olabilir ki diye düşündüm ve işte ta-da! Tam karşınızdayım beyler. Ama siz... bu duruma pek de sevinmiş gibi durmuyorsunuz. Ciddi ciddi Keith Lee'nin gelmesini mi istiyordunuz putas? Yanındaki bu moruğun keyfinin düşmesini anlıyorum ama Jack, senin niye yüzün düştü? Seni yine "bana neden saldırdın" diye darlayacağımı falan düşünüyorsan sakın endişe etme. Çünkü Keith Lee'nin seni yerden yere vurmasına göz yumarak cevabımı aldığımı düşündüm ve o konuyu kapattım. Çantayı suratına geçirip cash-in denemem içinse bugün fazlasıyla dinç duruyorsun, o yüzden gevşe amına koyayım! Ben senin gibi değilim. Düşüncesiz ve plansız hareketlerle insanlara şok yaşatmaya alışkın değilim, belki Judgement Day halen etraftayken öyleydim ama şimdi hayır.. Ben akıllı bir adamım Jack. Planı olan bir adamım. Benim insanları şaşırtabileceğim tek bir şey var o da bu çanta. Senin yerde olduğun bir anda müziğimin duyulmasıyla ve finalde hakemin 3'e kadar saymasıyla arenadaki her canlıya yaşatacağım o adrenalin.. İşte gerçek şok bu olacak. Belki bunu düşünmek bile istemiyorsun ama o gün yaklaşıyor. Dua et ki o gün World Heavyweight Championship için gelmeyeyim... Dua et ki o gün senin için gelmeyeyim.

Dominik dik dik Perry'e bakmaya devam ederken bir anda ciddiyetini bozuyor.

Dirty Dom: Bir dakika... PGW kemeri kimdeydi? Kim? (seyircilere bakıyor) Bryan Danielson? Geçen hafta bir avuç soytarıyla beni tek yakalayıp sözde intikamını alan Bryan Danielson mı? Tanrım, o kadar fazla adam toplamıştı ki bastardonun belinde PGW kemerini olduğunu bile fark etmemiştim. Yaşın ne kadar büyük olursa olsun, bu sektörde ne kadar sene geçirirsen geçir işte böyle KÜÇÜCÜK kalabiliyorsun. İtiraf etmeliyim ki Jack madalyonun diğer yüzündeki adam senden daha boktan bir ana kemer şampiyonu. Bununla gurur mu duyarsın, ona bakıp bu kıyasalama yüzünden haline mi acırsın orası senin bileceğin iş gibi duruyor ama gerçekler gün gibi ortada. PGW kemeri topal bir atın sırtında. Deadbeat lakabını babamdan çok hak ediyor desem yeridir... (bakışlarını yavaşça yana, Edge'e çeviriyor) Ne diyorsun Adam?

Hsk94KY.png

Dirty Dom: Düşündüm de Danielson'la ne kadar da ortak noktan varmış ihtiyar. PGW'nun ikinci baharında buraya adım atmalarınız bir yana, kendi güreş kariyerlerinizin ikinci baharını yaşıyor olmanız bile iyi bir örnek teşkil ediyor. İkiniz de her şirkette farklı ring isimleri kullanıyorsunuz... Sahi NOW açıldığında oraya gidip Adam Copeland olarak güreştikten sonra burada Edge isminin telifini alman büyük bir gizem. Belki de eskiye dönmek yerine ismini kısaltıp benim gibi bir lakap edinebilirdin. Dirty Dom etkisini vermese de bir şeyler deneyebilirdin. Ne kadar Rated R Superstar lakabının hakkını artık veremesen de bir şeyler çıkardı oradan. Rated R Cope fala- Unut gitsin, bok gibi duruyor. Favorim olan ortak noktanıza geleyim... İkinizin de kötürüm olmanız! Her çıktığınız maçın sonunda tekrardan yürüyebileceğinizin garantisi olmaması ve buna rağmen hayatlarınızı ve çocuklarınızın geleceğini riske atıp durmanız.. Onun senden tek farkı akıllı olup bu şirkete erken gelmesi olmuş ese. Sonuç olarak birinizden ana kemer şampiyonu olarak bahsetmem gerekirken diğerinizden sadece ismiyle bahsetmek zorunda kalıyorum ama bu aynı semptomları paylaşan iki hasta olduğunuz gerçeğini değiştirmiyor. Zayıfsınız ve buna rağmen kendinizi eski güzel günlerinizdeymiş gibi gösteriyorsunuz. O belindeki kemerden yüz bularak bunu yapmaya devam ediyor peki ya sen? Senin elinde kocaman bir sıfır var! Bir haftada o buruşuk suratını görmekten sıkıldım ihtiyar. Sikik şovuna çıktım ve sana bir şans verdim ama sen bu şansı hiç etmeyi seçtin. Nostalji mastürbasyonuna bayılan ezik PGW fanlarının kahramanı olmayı seçtin. Ne bekliyorsun? Beni kışkırtmaya devam edip çantasına bir maç yapmamızı falan mı? Beni kendi gençliğin gibi aptal mı sandın? Zavallı adam... Zavallı yaşlı adam. Herkes gibi sen de biliyorsun ama kabullenmekte zorlanıyorsun. Senden daha iyi olduğumu...

Dominik iyice ciddileşerek Edge'e yaklaşıyor.

Dirty Dom: Senden daha iyiyim Edge. En iyi zamanın olarak düşündüğün halinden bile iyiyim. Senin hiçbir zaman olamadığın kadar iyi bir Mr. Money in the Bank'im. Yanımdaki kadın Lita kaltağının asla erişemeyeceği bir güzelliğe ve sadakate sahip. 2025 sonlanmadan ise senden katbekat daha iyi bir ana kemer şampiyonu olarak anılacağım. Bu yüzden basit olan yolu seç ve bu ringe tekerlekli sandalyeyle veda etmek yerine yıllar önce yaptığın gibi iki ayağının üstünde veda et. Çünkü yıllar boyunca anlatılacak bir mucizenin başrolü olsan, Rumble'ı kazansan veya direkt yanındaki sıskadan o kemeri koparsan bile duyacağın son şey kırık boynunda patlayacak olan çantamın sesi olacak.

819d7-17400299665603-1920.jpg

Dominik öfkeyle mikrofonu yere bırakıyor ve sinirli bir ifadeyle ringdeki iki ismi son bir defa daha süzüyor. Ardından ringden iniyor ve ağır adımlarla arka alanın yolunu tutuyor.​

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,323
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Dominik arka alana doğru ilerlerken, Edge tekrar konuşmaya başlıyor.

74.png

Edge:
"Bazen insanların sadece ringde değil, kelimelerin içinde de kaybolduklarını görmek hoşuma gidiyor. İkiniz de konuştunuz, ama ne söylediniz? Jack, sen kim olduğunu unutmuşsun. Dominik, sen ise hiç kimse olmamışsın. Ama ikiniz de aynı hatayı yapıyorsunuz: Beni yanlış okumaya çalışıyorsunuz. Beni, emekliliğe yakın bir adam olarak görüyorsunuz. Sanki ben buraya ‘son bir kez’ nostalji yaşamak için gelmişim gibi. Ama gerçek şu ki, ben bu sektöre her döndüğümde tarihin akışını değiştirdim. İlk dönüşümde neler olduğunu hatırlıyor musunuz? Ben geri geldiğimde, Royal Rumble’ı kazandım. WrestleMania’da ana kemer maçına çıktım. Siz o zamanlar kimin gölgesindeydiniz bilmiyorum, ama ben tarih yazıyordum. Beni hâlâ bir ‘geçmişin kalıntısı’ olarak görüyorsanız, büyük bir hata yapıyorsunuz demektir. Çünkü ben sadece geçmişte değilim, ben gelecekte de varım. Ve gelecekte ne var, biliyor musunuz? Sizin suratınıza çarpacağım gerçekler var."

Edge, bakışlarını önce Jack Perry’ye çeviriyor ve konuşmaya devam ediyor.

"Sen, Jack... Kendi kendine ‘Ultimate Opportunist’ demeye çalışıyorsun. Beni anladığını sanıyorsun, ama yanılıyorsun. Senin en büyük hatan şu: Benim yıllarca kazandığım saygıyı, sadece ‘adı değiştirerek’ kazanabileceğini sanıyorsun. Ama saygı, kelimelerle kazanılmaz. Saygı, ringde alınır! Ve şu anda baktığımda, ben saygıyı kazanmış bir adam görüyorum... Ama o adam ben’im, sen değil! Sen, sadece kendini sahte bir figür olarak satıyorsun. ‘Jungle Boy’ öldü diyorsun, ama hâlâ Jungle Boy’un geçmişinin sana sağladığı şansı kullanıyorsun. Senin için dans edenler vardı, hatırlıyorsun, değil mi? Şimdi onları ‘siktiğine’ inanıyorsun ama gerçek şu ki, sen hâlâ onların onayına muhtaçsın. Şampiyon olduğunu sanıyorsun, ama her cümlende onların seni nasıl gördüğünü umursadığını belli ediyorsun. Bir ultimate opportunist, onay beklemez. O, gelip fırsatını alır. Ve Jack, bu kemerini almak... Büyük bir fırsat gibi görünüyor."

Seyirciler büyük bir tezahürata başlar, Jack Perry sinirlenirken Edge gülümseyerek bakışlarını Dominik Mysterio’ya çevirir.

"Ve sen, Dom... Herkes gibi sen de babanın gölgesinde büyüdüğünü inkâr etmeye çalışıyorsun. Ama artık Judgment Day’in bile seni yeterince desteklemediğini fark ettiğinde anlayacaksın, şimdi sen ‘büyük oyunlar’ oynadığını sanıyorsun. Ama farkında olmadığın bir şey var, evlat: Gerçek oyun ustaları, senin gibi çaylakları sadece bir taş olarak kullanır. Ve Jack Perry’ye dikkatlice bak... Onun gözlerinde seni gerçekten umursayan biri görüyor musun? Hayır, görmüyorsun. Çünkü o da senin gibilerin fırsatını çalmak için burada. O, seni bir basamak olarak kullanıyor. Ve sen, bunu fark edemeyecek kadar körsün. Ama merak etme, yakında fark edeceksin. Çünkü o çantayı taşıyan her adamın kaderinde şu iki ihtimal vardır: Ya onu kullanır ve gerçekten tarihe geçer... Ya da, bir hata yapar ve o fırsat bir başkasının eline geçer. Dominik, senden bir şey istemiyorum. Sana bir şey söylemiyorum. Sadece sabırlı olmanı öneriyorum. Çünkü çok yakında, bu sektörde kimin gerçekten ‘fırsatçı’ olduğunu göreceksin. Ve o gün geldiğinde, çantan elinden uçup gittiğinde... Beni hatırlayacaksın."

"Siz ikiniz... Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, beni bitiremeyeceksiniz. Çünkü ben sadece geçmiş değilim. Ben, şu an buradayım. Ve ben, bu oyunun en iyi oynayanıyım. O yüzden, ya o kemeri ve o çantayı sıkı tutun... Ya da onları kaybetmeye hazır olun. Çünkü Cutting Edge’de söylediğim gibi... Ben hep geri dönerim. Ve döndüğümde, kazanan ben olurum!"

Edge, Jack Perry'nin kemerine ve Dominik’in Money in the Bank çantasına bir bakış atar, sonra yavaşça ringden ayrılır. Seyirciler coşkuyla tezahürat yaparken, Dominik ve Jack Perry ringde geride kalmış bir şekilde Edge’in sözlerini sindirmeye çalışırlar.

88.png

Edge, tauntunu yapıyor ve "Metalingus" eşliğinde arenayı terk ediyor.

Son düzenleme:
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi