TRT Operasyon Çekiyor

Uncle Junior

sekkusu yaritai
Konular
32
Beğeni sayısı
669
PG Nakit
190
Favori Güreşçi
The Undertaker
TRT'nin amacı her şey olabilir ona bir şey demiyorum da normal durumda sırf arkadaşı Paki diye propaganda olmasına gerek yok. Ben arkadaş olacağım kişinin milliyetini umursamazdım kafa dengi ve iyi bir insan olması yeterli gelirdi. Ülkedeki mülteci sorunundan bağımsız diyorum.

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,341
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Tabi'nin platform olarak bakın rezalet içerikleri var zaten bu konuda. En propagandasız işte bile şükretmeyi pompalıyor.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
6,988
Beğeni sayısı
4,404
PG Nakit
3,780
RPG Karakteri
Hologram
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Normalde bir sanatçının hiçbir projede bulunmasına laf etmek gibi bir mizacım yoktur ve yanlış bulurum ama bu "mülteci güzelleme" amacı güttüğü apaçık belli olan propaganda ürünü dizide oynamayı kabul eden Sarp Apak gibi sevdiğim bir oyuncuya saygım maalesef sıfırlandı diyebilirim. Ayrıca BKM gibi Türk sanatındaki protest kültürü en iyi şekilde yansıtan bir oluşumdan çıkan Onur Buldu'nun maalesef BKM'nin yüz karası haline geldiğini düşünüyorum bu projeye katılmasıyla. Çok yazık...

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
553
Beğeni sayısı
1,341
PG Nakit
1,445
RPG Karakteri
Ezekiel Jackson
Favori Güreşçi
Edge
Normalde bir sanatçının hiçbir projede bulunmasına laf etmek gibi bir mizacım yoktur ve yanlış bulurum ama bu "mülteci güzelleme" amacı güttüğü apaçık belli olan propaganda ürünü dizide oynamayı kabul eden Sarp Apak gibi sevdiğim bir oyuncuya saygım maalesef sıfırlandı diyebilirim. Ayrıca BKM gibi Türk sanatındaki protest kültürü en iyi şekilde yansıtan bir oluşumdan çıkan Onur Buldu'nun maalesef BKM'nin yüz karası haline geldiğini düşünüyorum bu projeye katılmasıyla. Çok yazık...
Dosto ikisi aynı proje değil. Onların proje başka Koyu Beyaz başka. Ha dersen böyle bir projeyi yayınlayan platforma iş yaptığınız için sizin be taa diyorsan bir şey diyemem.

Konuyu ziyaret edenler (Toplam: 0)
No registered users viewing this thread.
Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: