Carmella: Eşitlik Yok

Straight Outta Compton

dig what im saying?
Konular
1,821
Beğeni sayısı
1,865
PG Nakit
3,560
Favori Güreşçi
Esin Bahat

Carmella WWE'de sakatken Big E'ye benzer rollere sahip olmak istedi.

"Neden bana aynı fırsatlar tanınmadı? Kendime sürekli bunu soruyorum çünkü sunacak çok şeyim olduğunu hissediyorum. Bir hayran kitlem var, şirketi iyi temsil ediyorum, ilgi gösterdiğimde ve yapabileceğim herhangi bir şekilde katkıda bulunmak istediğimi gösterdiğimde neden başka bir yerde bana bir fırsat verilmedi. Fırsat vermediler. Kadın olduğum için mi? Bunları söyleyip durmak istemiyorum ama 2025 yılındayız ve eşitlik konusunda hala kat etmemiz gereken uzun bir yol var. Bence oradaki kadınlar erkeklere kıyasla son derece düşük ücret alıyorlar. Bu bir gerçek. Oradaki herkes bunu biliyor. Orada çalışan kadınlar da biliyor. Belki söyleyemiyorlar çünkü orada çalışıyorlar. Bırakın ben söyleyeyim. Bunu söyleyeceğim ve onlar adına konuşacağım çünkü bu önemli. Yapılması gereken bazı işler var gibi hissediyorum."

(@KailLowry ile Barely Famous Podcast)

Re7o

The Dark kNightmare
Konular
521
Beğeni sayısı
505
PG Nakit
1,020
Favori Güreşçi
Roman Reigns
Muhtemelen en az kazanan kadın güreşçi sendin çünkü çok da bir vasfın, izlenebilirliğin yoktu ama ayıp olmasın diye aynen ya biz de düşük alıyoruz diye yediler seni.

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Big E'nin bugün bile güreşe geri dönüp dönememesi belirsiz muhtemelen dönmeyecek de. Senin sakatlığın da bugün güreşebildiğin için muhtemelen geçici bir sakatlıktı. Ücret konusunda yine yanlışsın üstteki örnekteki gibi bugün Becky Charlotte vb kadın güreşçiler bir çok erkek güreşçiyi maddi konuda solluyor yanlışın çok Carmella sınavdan kaldın.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Abla kadın olduğundan değil, beceriksiz olduğundan istediklerin olmadı. Sana hakettiğinden fazlasını bile verdiler zaten. Sen ağlarken diğer kadınlar gene WM ME yapmaya hazırlanıyor ama olsun sen köşende oturup mağdur edebiyatı oku fanlarına.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi