AEW Güreşçileri Kendrick Lamar'ı İstiyor

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Kusura bakma şu uzunlukta bir şeye cevap verecek vaktim yok. İlk gözüme çarpanlarına söyleyeyim Edge, Cope ismini kendisi istedi, ve senin bu ışık söndürme konusunda verdiğin örnekler MJF, Page idi, şimdi de kendinle çelişip WWE'de ME olmaktan bahsetmişsin. Bir de evet Christian bugünkü şovda süre buldu, ama onun öncesinde çok çok az süre buldu şovlarda.
Her şeyi birbirine katmışsın okumayı bile beceremiyorsun hangi hakla bana bilgisiz ya da ego kasıyor falan diyip de beni alaya almaya çalışıyorsun sen? Edge'in Cope ismini kendi istemesi ayrı rezillik demek ki şirkette adam akıllı bu işlerden anlayan bir yönetici yok ki bu duruma engel olmamış o da ayrı bir rezillik. Benim Süperstarların ışığını söndürüyorlar dediğim isimler şirketin WWE'den getirdiği main eventerlardı ki bunu bile becerip okuyamamışsın. Bundan sonra sana güreş hakkında konuşmak yasak. İnsanlar hakkın boş atıp dolu tutmaya çalışmak da yasak sana bundan sonra. Haşere seni. Yazıklarımı okumayı bile becerip cevap veremiyorsun. Verdiğin yerleri de becerip de anlayamamışsın kapasiten de bu kadar canım benim. Bir daha güreş konuşma sen. Bu işin ne olduğunu öğrenene kadar sana süresiz rehabilitasyon yazıyorum.

Brave Dragon

Yasaklı Üye
Konular
13
Beğeni sayısı
219
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Randy Orton
Her şeyi birbirine katmışsın okumayı bile beceremiyorsun hangi hakla bana bilgisiz ya da ego kasıyor falan diyip de beni alaya almaya çalışıyorsun sen? Edge'in Cope ismini kendi istemesi ayrı rezillik demek ki şirkette adam akıllı bu işlerden anlayan bir yönetici yok ki bu duruma engel olmamış o da ayrı bir rezillik. Benim Süperstarların ışığını söndürüyorlar dediğim isimler şirketin WWE'den getirdiği main eventerlardı ki bunu bile becerip okuyamamışsın. Bundan sonra sana güreş hakkında konuşmak yasak. İnsanlar hakkın boş atıp dolu tutmaya çalışmak da yasak sana bundan sonra. Haşere seni. Yazıklarımı okumayı bile becerip cevap veremiyorsun. Verdiğin yerleri de becerip de anlayamamışsın kapasiten de bu kadar canım benim. Bir daha güreş konuşma sen. Bu işin ne olduğunu öğrenene kadar sana süresiz rehabilitasyon yazıyorum.
Yazık hakaret etmeden konuşamıyor. Kalibreniz bu işte. 😂

RDT

VENNEGOOR OF HESSELINK
Konular
829
Beğeni sayısı
1,387
PG Nakit
4,965
Favori Güreşçi
Sami Zayn
RPG Karakteri
Matt Cardona
1
Kimsenin umrunda değilsin kardeşim. Arkadaşlar dalga geçiyordu senle bu ne anlatıyor diye ben de bakıp öyle cevap verdim ;)
Tamam sahip sensin tamam. Önce yazılanları okumayı öğren ondan sonra cevap verdim de kör haşere.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi