Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
Rozetler
ELITE Efektleri
ELITE Üyelik
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Avcı Sandığın Av
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="god is an astronaut" data-source="post: 342164" data-attributes="member: 91"><p style="text-align: center">[MEDIA=youtube]lKuLYOj-TZk[/MEDIA]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Only Shallow! Sami Zayn cümlesini bitirdiği gibi arenanın her yerinde yankılanmaya başlıyor, bunun ne anlama geldiği konusunda seyircilerin fikirleri varmışçasına sesleri artarken girişte gördükleri isimle daha da yükseliyor. Bu.. </em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center">[ATTACH=full]12114[/ATTACH]</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Leo Kruger! Elinde bir mikrofon, gözlerindeyse oldukça anlamlı bakışlar. Gerçekten anlamlı, Kruger; Sami gibi doğrudan öfke saçmıyor gözleriyle. Tam Tersine, huzur dolu bir ifadesi var. Leo Kruger ringe doğru yürüyecekmiş gibi adımlar atmıyor, birkaç tane oldukça ufak adımın ardından yere bağdaş kurarak oturuyor. Sami ringin içerisinden ona sinirle bakarken, Kruger'ın müziği yavaşça kesiliyor ve konuşmaya başlıyor.</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Leo Kruger:</strong> Sami.. Minik Kuşum.. Belki de sana yaratık dememeliydim. İncinmiş duruyorsun, sesinden bana geçen içgüdüsel bir öfke fakat sen bu öfkenin kaynağını da hedefini de oluşturabilmişe benzemiyorsun. Anlatıyorsun.. Anlatıyorsun.. Ormanda annesini kaybetmiş bir ceylan gibisin, sağa sola ürkek çığlıklar atarak koşuyorsun. Anneni arıyorsun, ancak annenin ne görüntüsüne ne gürültüsüne ulaşabilecek konumda değilsin. Bu senin ürkek seslerinin dozajını giderek arttırıyor, sesin giderek inceliyor ve çığlıkların gittikçe daha içten bir hal alıyor. Sonunda kendini şu ringin ortasına atıyorsun, artık anneni aramıyorsun; ancak annenin neden gittiğine bir sebep bulmak istiyorsun. Senin anneni senden kim aldı Sami? Sistem mi, başındakiler mi, yoksa o sisteme uyan köleler mi? Hangisi? Sen hangisine düşmansın Sami? Cevabını ister misin? Hiçbirine. Minik kuşum, sırtına iki tane kanat koydukları için direkt uçabileceğini sanmışsın. Ne kadar hayalperest, ne kadar çocuksu, şefkate muhtaç bir çocuğunkinden. Önce anne şefkati, sonra öz şefkat. Sen ikincisini sağlamaya çalışıyorsun ama birincisi olmadan ikincisini gerçekleştirsen bile alacağın sadece yarım yamalak bir his. Yardım çığlıklarını duyuyorum Sami, muhtaç olduklarını ve bu muhtaçlıktan ötürü bazen ne söylediğinin farkında olmadığını da. Bu yüzden, anneme ve bana karşı söylediğin hadsiz cümlelerini bağışlayacağım. Fırtına ve rüzgar gibi, annemin iki adet lütfunu şu çarpık kentleşmeler diyarınıza atfetmeye çalışmanı da; bana karşı yaptığın aşağılamaları da.. İkisini de affediyorum Sami.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Leo Kruger oturduğu yerden kalkıyor ve ringe doğru yürümeye başlıyor, Sami Zayn; Kruger yaklaştıkça gardını alıyor ve onu bekleyişe geçiyor. Leo Kruger ringin içerisine yuvarlanarak girdikten sonra, Sami Zayn'i gördüğü şekilden ötürü ufak bir gülümsüyor ve elini kaldırıp ona doğru uzatıyor. Ancak Sami Zayn, Kruger'ın uzattığı eli konuşması kadar agresif bir biçimde itiyor. Leo Kruger bu tepkinin üstüen birkaç adım geri gidiyor ve iplere yaslanıyor, konuşmasına bu şekilde devam ediyor:</em></p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><strong>Leo Kruger:</strong> Sana dokunmamdan korkma minik kuşum. Bu ormanda avcılar, avlarını aslında oldukça bencil bir biçimde çıkarları doğrultusunda kovalarlar ancak; ben kendimden dahi beklemeyeceğim kadar anlaşılır sebepler sunuyorum annemin huzuruna. Duyduğum yardım çığlıkların Sami, Bu çığlıklarını dindirmeme müsaade et. Sana dokunmamdan korkma, (Leo Kruger bu kısımdan sonra daha fazla gülümsemeye başlıyor.) Sana atacağım her yumrukta, bedenin çaresiz bir biçimde yerde kıvranırken benden yiyeceğin her tekmede, aslında senden bir şeyler alacağım. Bunu söylediğimde aklına şampiyonluğun gelmesin. Emin ol şu omzundaki kemer, senden alacaklarımın arasında en önemsizi. Senden öfkeni alacağım, nereye gittiğini bilmediğin anlamsız çığlıklarını alacağım, sana savaşçı olduğunu düşündürten saçmalıklar silsilesi dürtülerini, yüzünden akan negatifliğini, aklına ne gelirse! Senden o kambur bedeninle taşıyamadığın her şeyi alacağım Sami. Royal Rumble, bütün bunları aldıktan sonra seni özgür bırakacağım. Omzuna taktıkları kanatların, hiç olmadığı kadar anlam kazanacak. Benim minik kuşum, ormanda birilerine tehdit yaratabilecek bir avcı olabilecek. Gözlerime baktığında gördüğün ve imrendiğin ne varsa Sami, her ne kadar aynısı olmasa bile bir benzerine sahip olabileceksin. Bunun için sadece.. Sadece kendini bana teslim etmen gerekiyor. Ellerini aç ve beni kucakla, ve bırak gerisini tarih yazsın. Benim hükümdarlığımın yanında, huzur dolu geçireceğin bir gelecek yazsın. Hadi Sami, seni bekliyorum. Seni bekliyoruz.</p> <p style="text-align: center"></p> <p style="text-align: center"><em>Leo Kruger ellerini iki yana açıyor ve aynı gülümsemeyle Sami Zayn'e bakıyor; Zayn ise bakışlarından henüz bir şey kaybetmemiş biçimde Kruger'ı ve onun yaptıklarını izliyor.</em> </p></blockquote><p></p>
[QUOTE="god is an astronaut, post: 342164, member: 91"] [CENTER][MEDIA=youtube]lKuLYOj-TZk[/MEDIA] [I]Only Shallow! Sami Zayn cümlesini bitirdiği gibi arenanın her yerinde yankılanmaya başlıyor, bunun ne anlama geldiği konusunda seyircilerin fikirleri varmışçasına sesleri artarken girişte gördükleri isimle daha da yükseliyor. Bu.. [/I] [ATTACH type="full"]12114[/ATTACH] [I]Leo Kruger! Elinde bir mikrofon, gözlerindeyse oldukça anlamlı bakışlar. Gerçekten anlamlı, Kruger; Sami gibi doğrudan öfke saçmıyor gözleriyle. Tam Tersine, huzur dolu bir ifadesi var. Leo Kruger ringe doğru yürüyecekmiş gibi adımlar atmıyor, birkaç tane oldukça ufak adımın ardından yere bağdaş kurarak oturuyor. Sami ringin içerisinden ona sinirle bakarken, Kruger'ın müziği yavaşça kesiliyor ve konuşmaya başlıyor.[/I] [B]Leo Kruger:[/B] Sami.. Minik Kuşum.. Belki de sana yaratık dememeliydim. İncinmiş duruyorsun, sesinden bana geçen içgüdüsel bir öfke fakat sen bu öfkenin kaynağını da hedefini de oluşturabilmişe benzemiyorsun. Anlatıyorsun.. Anlatıyorsun.. Ormanda annesini kaybetmiş bir ceylan gibisin, sağa sola ürkek çığlıklar atarak koşuyorsun. Anneni arıyorsun, ancak annenin ne görüntüsüne ne gürültüsüne ulaşabilecek konumda değilsin. Bu senin ürkek seslerinin dozajını giderek arttırıyor, sesin giderek inceliyor ve çığlıkların gittikçe daha içten bir hal alıyor. Sonunda kendini şu ringin ortasına atıyorsun, artık anneni aramıyorsun; ancak annenin neden gittiğine bir sebep bulmak istiyorsun. Senin anneni senden kim aldı Sami? Sistem mi, başındakiler mi, yoksa o sisteme uyan köleler mi? Hangisi? Sen hangisine düşmansın Sami? Cevabını ister misin? Hiçbirine. Minik kuşum, sırtına iki tane kanat koydukları için direkt uçabileceğini sanmışsın. Ne kadar hayalperest, ne kadar çocuksu, şefkate muhtaç bir çocuğunkinden. Önce anne şefkati, sonra öz şefkat. Sen ikincisini sağlamaya çalışıyorsun ama birincisi olmadan ikincisini gerçekleştirsen bile alacağın sadece yarım yamalak bir his. Yardım çığlıklarını duyuyorum Sami, muhtaç olduklarını ve bu muhtaçlıktan ötürü bazen ne söylediğinin farkında olmadığını da. Bu yüzden, anneme ve bana karşı söylediğin hadsiz cümlelerini bağışlayacağım. Fırtına ve rüzgar gibi, annemin iki adet lütfunu şu çarpık kentleşmeler diyarınıza atfetmeye çalışmanı da; bana karşı yaptığın aşağılamaları da.. İkisini de affediyorum Sami. [I]Leo Kruger oturduğu yerden kalkıyor ve ringe doğru yürümeye başlıyor, Sami Zayn; Kruger yaklaştıkça gardını alıyor ve onu bekleyişe geçiyor. Leo Kruger ringin içerisine yuvarlanarak girdikten sonra, Sami Zayn'i gördüğü şekilden ötürü ufak bir gülümsüyor ve elini kaldırıp ona doğru uzatıyor. Ancak Sami Zayn, Kruger'ın uzattığı eli konuşması kadar agresif bir biçimde itiyor. Leo Kruger bu tepkinin üstüen birkaç adım geri gidiyor ve iplere yaslanıyor, konuşmasına bu şekilde devam ediyor:[/I] [B]Leo Kruger:[/B] Sana dokunmamdan korkma minik kuşum. Bu ormanda avcılar, avlarını aslında oldukça bencil bir biçimde çıkarları doğrultusunda kovalarlar ancak; ben kendimden dahi beklemeyeceğim kadar anlaşılır sebepler sunuyorum annemin huzuruna. Duyduğum yardım çığlıkların Sami, Bu çığlıklarını dindirmeme müsaade et. Sana dokunmamdan korkma, (Leo Kruger bu kısımdan sonra daha fazla gülümsemeye başlıyor.) Sana atacağım her yumrukta, bedenin çaresiz bir biçimde yerde kıvranırken benden yiyeceğin her tekmede, aslında senden bir şeyler alacağım. Bunu söylediğimde aklına şampiyonluğun gelmesin. Emin ol şu omzundaki kemer, senden alacaklarımın arasında en önemsizi. Senden öfkeni alacağım, nereye gittiğini bilmediğin anlamsız çığlıklarını alacağım, sana savaşçı olduğunu düşündürten saçmalıklar silsilesi dürtülerini, yüzünden akan negatifliğini, aklına ne gelirse! Senden o kambur bedeninle taşıyamadığın her şeyi alacağım Sami. Royal Rumble, bütün bunları aldıktan sonra seni özgür bırakacağım. Omzuna taktıkları kanatların, hiç olmadığı kadar anlam kazanacak. Benim minik kuşum, ormanda birilerine tehdit yaratabilecek bir avcı olabilecek. Gözlerime baktığında gördüğün ve imrendiğin ne varsa Sami, her ne kadar aynısı olmasa bile bir benzerine sahip olabileceksin. Bunun için sadece.. Sadece kendini bana teslim etmen gerekiyor. Ellerini aç ve beni kucakla, ve bırak gerisini tarih yazsın. Benim hükümdarlığımın yanında, huzur dolu geçireceğin bir gelecek yazsın. Hadi Sami, seni bekliyorum. Seni bekliyoruz. [I]Leo Kruger ellerini iki yana açıyor ve aynı gülümsemeyle Sami Zayn'e bakıyor; Zayn ise bakışlarından henüz bir şey kaybetmemiş biçimde Kruger'ı ve onun yaptıklarını izliyor.[/I] [/CENTER] [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
RPG
Prestige Grand Wrestling: PGW
PGW Promoları & Konuşma Gösterileri
Avcı Sandığın Av
Menü
Giriş yap