RPG Sonuna Kadar Savaş

Hellraiser

STONE COLD SAID SO!
Konular
75
Beğeni sayısı
1,322
PG Nakit
610
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
RPG Karakteri
VACANT
Kamera arka alanda, Edge’in oturduğu bir sandalyeye odaklanıyor. Üzerinde siyah deri ceketi var, saçları hafif dağınık. Gözleri doğrudan kameraya bakıyor. Arka planda PGW logosu ve loş ışıklandırılmış bir alan var. Edge derin bir nefes alıyor, bir an sessiz kalıyor, sonra konuşmaya başlıyor.

61.png

Edge:
"Biliyorsunuz, yıllar içinde çok kez ringe çıktım. Farklı rakiplerle karşılaştım, bazen düştüm, bazen de zirvede durdum. Ama içimdeki ateş asla sönmedi. Ve Mayhem geri döndüğünde, bu ateşin alevlendiğini hissettim. Çünkü bu ring benim evim! Ve buraya sadece geçmişi yad etmek için değil, bir şeyi kanıtlamak için geri döndüm. Geçtiğimiz hafta JD McDonagh bana karşı çıktı. Onun hırsını anlıyorum, mücadeleci ruhunu takdir ediyorum ama şu gerçeği öğrenmesi gerekiyordu: Bu ringde bir efsane varken, yerini bilmelisin! O gece JD’ye bunu hatırlattım. Ama şimdi önümde daha büyük bir sınav var. Jack Perry! Jack… Haftaya ringde karşı karşıya geleceğiz. Ama sana bir uyarım var. Ben o ringe sadece mücadele etmeye çıkmam. Ben o ringe savaşmaya çıkarım. Ve bu savaşın sonunda, o kemer benim belimde olacak. Çünkü ben Edge’im. Ve yıllar boyunca kaç kez pes ettim biliyor musun? Hiç.

Jack Perry... Biliyor musun, bu sessizlik ve loş ışık bana hiç yabancı değil. Bu ringde geçirdiğim onca yıl boyunca hem en karanlık anları gördüm hem de en parlak zaferleri yaşadım. Boynumdaki sakatlık yüzünden ringlerden uzak kalmak zorunda kaldığım gün, içimde bir şeyin eksildiğini hissetmiştim. Ama pes etmedim. Yıllar sonra geri döndüm; çünkü damarlarımdaki adrenalin, içimdeki ateş hâlâ sönmedi. Bunca acıyı, ameliyatı, antrenmanı yeniden göze aldıysam tek bir sebebi var: tekrar zirveye çıkmak. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu kemeri... O kemeri bir kez daha omuzlarıma takmak istiyorum. Hayır, istemek yetmez – onu hak ediyorum. Yılların tecrübesi, çektiğim onca sıkıntı, döktüğüm ter ve kanın karşılığında, o kemer benim hakkım.Şu an o kemer senin elinde, Jack. Gençsin, yeteneklisin, hızlısın... "Şampiyon" unvanını hak etmek için çok çalıştığını biliyorum. Belki çocukken idolün olan adam şimdi karşında duruyor ve sen onun karşısına şampiyon olarak çıkıyorsun. Gurur duy, keyfini çıkar; çünkü bu anlar fazla uzun sürmeyecek. Sana açıkça meydan okuyorum, Jack Perry. Dünya Ağırsiklet Şampiyonluğu kemerini senden almak için karşına çıkıyorum.Kendine güveniyorsun, değil mi? Belki herkese “Edge’i yeneceğim” diyorsun. Kâğıt üstünde bir efsaneyi devirmek senin jenerasyonun için rüya gibi görünüyor. Ama ringe adım attığında o rüya kabusa dönüşecek. Çünkü karşılaşacağın adam, herhangi biri değil. Karşında yenilgilerden ders almış, zaferlerin tadını defalarca çıkarmış, her fırsatı değerlendiren ve asla pes etmeyen bir savaşçı olacak. Karşında Edge olacak – tüm tecrübesi ve açlığıyla. Beni yenmek istiyorsan, beni tamamen bitirmen gerekecek... çünkü ben yere serilsem bile her seferinde tekrar ayağa kalkarım. O kemeri almak için ne gerekiyorsa yaparım; ne kadar ileri gitmem gerekirse giderim. Ve hiçbir şey – sen bile – beni durduramayacaksın.Hazır ol, Jack Perry... Çünkü son sözü söyleyen ben olacağım ve son gülen, yeni Dünya Ağırsiklet Şampiyonu Edge olacak!"

Edge hafifçe gülümser, sonra yüzü ciddileşir. Son sözlerini söylerken gözlerini kırpmadan kameraya bakar.

"Haftaya görüşürüz… şampiyon."

Kameraya son kez bakar ve hafifçe başını sallar. Ardından arkasını dönerek yavaşça uzaklaşır. Kamera onun gölgesini takip ederken sahne kararmaya başlar.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi