- Konular
- 123
- Beğeni sayısı
- 2,473
- PG Nakit
- 1,330
- Favori Güreşçi
- Mini Cane
- RPG Karakteri
- Ludwig Kaiser
![]()
RKOOO!!! RANDY ORTON BURADA! RKO GELDİ!! RANDY ORTON BURADA! WILL OSPREAY'İN GÜLDÜĞÜ ŞEY DE BU! SEYİRCİLERİN CHEER SEBEBİ DE BU! RANDY ORTON BURADA İSE MAYHEM DE BURADA DEMEKTİR!
Sonuç: No Contest
![]()
![]()
![]()
Will Ospreay derhal ringden iniyor, spiker masasına doğru hareket ediyor. Çünkü bu işler onu alakadar etmiyor olarak düşünüyor. Bu sırada William Regal orada! Tam spiker masasının önünde! Regal ile Ospreay bakışıyorlar. Bana öyle bakma, anlayacaklar. Regal ile Ospreay bakışıyorlar!
Mayhem güreşçilerinin de seyircilerin arasından ringe girdiğini görüyoruz. En önde Bryan Danielson ve Val Venis var. Hemen arkasından Jack Perry ve Tyler Breeze geliyor. Kalan güreşçiler ise ring kenarındalar: Edge, Leo Kruger, Sami Zayn, Keith Lee, Mustafa Ali, Omar. En son gelen ve seyircilerden cheer alan JD McDonagh da orada. McDonagh biraz sonra içeriye girerken Val Venis'i köşede görüyoruz.
![]()
VENIS'TEN CUUUM SHOT! VENIS KÖŞEDEN ATLIYOR VE DOMINIK ACI İÇİNDE KIVRANIYOR! BU 6 AYDIR PİÇ OLAN KARİYERİ İÇİNDİ! BREEZE YERDEKİ DOM'U KALDIRIYOR, BU SIRADA BRYAN DANIELSON KOŞARAK GELİYOR VE BUSAIKU KNEE!!! BUSAIKU KNEE GELDİ! BU DA WORLD HEAVYWEIGHT CHAMPIONSHIP'I LOCKDOWN'DA ALAMADIĞI VE KARİYERİ NEREDEYSE PİÇ OLACAĞI İÇİNDİ!
![]()
SEYİRCİLERDEN YOĞUN CHEER GELİYOR! HERKESİN İSTEDİĞİ BU ADAMLARDI! ONLAR GELDİ VE HERKES MUTLU! JACK PERRY, BİRAZ SONRA AĞIR AĞIR KALKAN DOM'A KOŞUYOR VE GLASS JAW! GLASS JAW GELDİ! BU DA DOMINIK, PERRY'NİN CÜZDANINI ÇALDIĞI İÇİNDİ! Jack Perry, biraz sonra yerde yatan Dom'un pantolonundan göt cebine bakıyor ve cüzdanını geri alıyor. JD McDonagh ise, her ne kadar öfkeli olsa da Dom'un bu şekilde yerde olması sebebiyle duygulanıyor. Bir anda ringden iniyor ve seyircilerin arasına karışıyor. Orada daha fazla duramıyor.
![]()
William Regal'in bu sırada mikrofonu aldığı ve Ospreay masaya geçerken kenardan konuştuğunu görüyoruz.
William Regal: Dostlarım, herkesin bu anı beklediğini görüyorum. Çünkü kimse burada güreşmek istemiyor. Bu gece PAYBACK sona ermiştir. 4 Mart Salı akşamı Mayhem, 11.bölümüyle yeniden başlayacaktır! The Rock bunu istese de istemese de Mayhem, PGW'ye yön verecek hatta Royal Rumble şovuna hazırlanmaya başlayacaktır. Değerli seyirciler. Road to WrestleMania haftaya gerçek anlamda başlıyor! Hep birlikte... Yeni evimizde, görüşmek üzere!
![]()
![]()
MAYHEM! MAYHEM! MAYHEM! MAYHEM! MAYHEM!
Seyircilerden MAYHEM sloganları geliyor. Güreşçiler oldukça keyifli. Will Ospreay ise mutsuz bir şekilde spiker masasında oturuyor. Dominik de yerde, öylece yatıyor. Şov, MAYHEM grubunun görüntüleriyle sona eriyor.
𝐏𝐆𝐖 𝐏𝐀𝐘𝐁𝐀𝐂𝐊 #𝟔𝟒: 𝚙𝚛𝚘𝚓𝚎𝚌𝚝 𝚖𝚊𝚢𝚑𝚎𝚖
Prestige Grand Wrestling LLC ™ 2025
All Rights Reserved ©
Şovun sona ermesiyle beraber MAYHEM ekibinin ringi terk ettiğini, seyircilerin ise yavaş yavaş arenayı terk etmeye başladığını görüyoruz. Bu sırada titantrondaki karıncalanma ise seyircilerin hızını düşürmeyi başarmışa benziyor. Titantron gittikçe netleştiğinde ise, bir helikopterin arenanın çatısına iniş yaptığını görüyoruz. Bu helikopterden inen isim ise...
THE ROCK! FINAL BOSS BURADA! Şov boyunca şahsına edilen kötü tezahüratlara rağmen, gecenin sonunda yaşananlardan sonra arenaya geliyor! Öfkeden adeta yürüdüğü yeri yakan The Rock'ı gören tüm arka alan ekibi onun ringe en hızlı şekilde ulaşması için elinden geleni her şeyi yapıyor gibi görünüyor. Bu koşuşturmadan kısa bir süre sonra ise...
IF YOU SMELL. WHAT THE ROCK. IS COOKING.
The Rock arka alandan bulduğu ilk mikrofonla beraber, şarkısının ilk anlarıyla beraber girişte gözüküyor ve ringin yolunu tutuyor. Kendisine yapılan yuhalamalar, dertlendiği en son şeymiş gibi gözükürken özellikle spiker masasının etrafından geçiyor ve eşyalarını toparlamakta olan Will Ospreay ile göz göze geliyor. İkili arasındaki tansiyon hissedilse de The Rock ona teşekkür minvalinde bir kafa sallarken, Ospreay'de aynı şekilde karşılık veriyor kendisine. The Rock ardından hızlıca ringe giriyor ve hiçbir şeyi beklemeden konuşmaya başlıyor.
The Rock: FINALLY. THE ROCK HAS COME BACK TO OKLAHOMA.
Bugüne kadarki en kötü reaksiyonlarından birisini alıyor The Rock, üstelik bu girişi istemeyerek yapmasına rağmen. Fakat gelen tepkilere aldırış etmeden, olabildiğince hızlı bir şekilde devam ediyor konuşmasına.
The Rock: The Rock bugün bu ringde yaşananlardan ötürü oldukça üzgün. Üzgün olduğundan oldukça da kızgın. Tüm bu yaşananlar sikik bir kamera şakası gibi gözükse de, durum bundan çok farklı. Az önce tarihi bir ana tanıklık ettin Oklahoma! Zaten istediğin de buydu değil mi? Fakat hak etmeseniz de tarihi bir ana tanıklık etmekten daha iyisini sizin için sağladım. The Rock bugün bir bilet almak için bir gün çalışmak zorunda olanlara acıdı ve size tarihi bir ana tanıklık etmekten daha iyisini sağladı. Tarihe tanıklık etme fırsatı. (yuhalamalar artıyor) The Rock işte bundan bahsediyordu! Profesyonel güreşin en büyük ismi, PGW’un Final Boss’u, tarihin ta kendisi burada! Fakat, siz bunu hak etmiyorsunuz. Belki uslu bir şehir olup, size bu siktiğimin şehrinde endüstrinin en kaliteli içeriğini sunan adama karşı gelmeyi tercih etmeseydiniz WrestleMania 2026’yı bile burada yapabilirdim. Ama The Rock diyor ki, Oklahoma her zaman en kötüsünü hak ediyor. Tıpkı son ana kadar zorlayıp, son anda Stephen Curry tarafından domine edilmek gibi. (seyircilerin yuhalama şiddetini arttırdığı hissediliyor net bir şekilde) İşte koca bir şehrin kaderi bu, domine edilmek. Fakat The Rock bazen bu şehrin yaptıklarını takdir ediyor, tıpkı daha fazla domine edilmemek için bir NFL takımı kurmaması gibi. (yuhalamalar devam ediyor) Hadi ama millet, hepinizin ikinci takımı Cowboys ve Chiefs’ten birisi değil mi? Kendi topraklarını destekleyememek ne acı. Başkasına muhtaç olmak ne acı. The Rock bu acıma duygusunu sadece Oklahoma için hissetmiyor, bu derin hisleri beslediği birkaç isim daha var. Mesela, Regal. Bundan kaç ay önceydi… Bilmiyorum. The Rock’ın sayılarla arası hiçbir zaman çok iyi olmamıştır fakat tahminen… aylar önce. The Rock herkesin ikinci bir şansı hak ettiğini düşündü. Çünkü buna inanın veya inanmayın ama… The Rock iyi olan adamdır. The Rock herkesin ikinci bir şansı hak ettiğini düşündü ve bu şirketin kurulduğu ilk aylarda yetkili bir isim olan daha sonrasında ise tüm bu rezilliğin faturasının kesildiği adam olan William Regal’e ikinci bir şans vermek istedi. Şimdi bir dönüp bakınca, o insanların hissettiklerini daha iyi anlıyorum. Her neyse, nerede kalmıştık. Evet. The Rock bu adama ikinci bir şans vermek istedi. Çünkü bu yaşlı adamın bu saatten sonra yapabileceği şeyler sınırlıydı. Belki adalarda bulabileceği birkaç yetenekli güreşçiden komisyon almak veya televizyon yayını olmayan birkaç bok çukurundan yaşamaya yetecek kadar para kazanmak. Ah şu hassas kalbim. Zaten The Rock’ın başına ne geldiyse, daima bu iyi niyetinden gelmiştir. Hatırlayın. The Rock bu sektör ne zaman kötü günler geçirse, ona can suyu oldu. Düşen reytingleri arttırdı. Bilet fiyatlarını en dipten, en zirveye çekti. X’de gündem yaptı. The Rock bu işi her zaman ana akımın içinde tuttu. Ve bunu yapmak için kendinden, kariyerinden feragat etmesi gerektiğinde bile bunu yaptı. Çünkü ister inanın, ister inanmayın ama The Rock bu işi seviyor. The Rock bu sektörün ölmemesi için her şeyi yapıyor. Buna bazı planlar da dahil. Biliyorum. Bu durum belki canınızı sıkıyor fakat günün sonunda bu, iş için en iyisi. Tüm bu planları yapmadığınızda, başınıza gelen şey işte bu oluyor. Acıyıp ikinci şansı verdiğiniz bir adamın, kendisini ikinci şansı veren adam yapmaya çalışması. Fakat The Rock bundan çekinmiyor, çünkü bu adamın kariyeri bunu yapmaya çalışıp yapamamakla geçti. Tıpkı diğer her şey gibi! Sana bir şey diyeyim mi Regal? Oğlun birkaç ay önce bana yazdı ve ben ne dedim biliyor musun? Siktir git evlat, bir şirketi batırmak için en kolay yol bu ringlere güreşen bir Regal koymaktır. Fakat yakışıklı oğlansın, şansını Japonya’da dene belki orada babanın yıllardır övünebildiği tek şey olan teknik güreşle sikini sıvazlatabilecek birkaç geyşa bulursun. İşte The Rock’ın bunlara ihtiyacı yok! The Rock’ın işe, ikinci bir şansa veya kendini okşayabilecek bir kadın bulabilmek için buradan Japonya’ya gitmesine ihtiyacı yok. The Rock bir şeyi ister ve o olur, tıpkı başlayacak bu savaş gibi.
The Rock: Her şeyin bir rüya gibi başladığını biliyorum. Çünkü rüyalar yaratmak Rock’ın işidir. Söylesenize aptallar, envai çeşit hastalığın olduğu bir barın bodrum katında yapacağınız sikik bir parodinin Netflix’te yayınlanmasını kimin sağladığını sanıyorsunuz? Veya başından beri bu “project”inizden haberim olmadığını mı sanıyorsunuz? Baylar. The Rock’ın kuşları her yerde, hatta aranızda. En yakınınızda. Fakat The Rock’ın kuşlarının aksine, Rocky’nin merhameti artık yok. Bu son şanstı. Bu oyununuza bir son vermenizi bekledim, geçen hafta eğlenip bu işi bitireceğinizi düşündüm. Ama dedim ya, Rock’ın başına ne gelirse bu iyi niyetinden geliyor. Tebrikler çocuklar, beni şaşırtmayı başardınız. PAYBACK’te kimsenin güreşmek istemediğini mi sanıyorsunuz? Buraya Austin’i bile tek telefonumla indiririm. Neye inanıyorsunuz, bir darbe yaptığınıza mı? Sizin başınıza gelen en büyük darbe zaten liderinizin bu adam olması. Ama en başında da söylediğim gibi. Rock insanların her zaman ikinci şansı hak ettiğini düşünür. Ve birçoğunuz genç çocuklarsınız. Bu sektörde iyiyi kötüyü göremeyip, dinliyorsunuz. Sizlerin iyi niyetine inanıyorum ve size son bir şans daha veriyorum. Bu işin peşini bırakmanız için. Rock’ı, patronunuzu, PGW’un Final Boss’unu daha fazla sinirlendirmemek için son bir şans daha veriyorum. Ve size yemin ederim ki, bu şansların üçüncüsü olmayacak. Önümüzdeki haftadan itibaren Rock artık gücünü sakınmayacak. Hepinize eşit muamele gösterecek, tarafını yanlış seçen herkesle savaşacak. Ve günün sonunda bu ringlerde bir savaş çıkarsa, kazanan her zaman The Rock olur. The Rock, Steve Austin’e karşı bu savaşı kazandı. The Rock, Hulk Hogan’a karşı bu savaşı kazandı. The Rock, John Cena’ya karşı bu savaşı kazandı. The Rock, Vince McMahon’a karşı bu savaşı kazandı. The Rock, herkese, her şeye karşı bu savaşları kazandı! William Regal bir şansı olduğunu mu düşünüyor? O zaman The Rock diyor ki, bu planını iyice parlat, yan çevir ve o şeker kıçına sok! Çünkü sen bu hikayede rolü olabilecek bir adam değilsin o yüzden haddini bil ve çeneni kapat! Tamamdır, The Rock konuyu oldukça net ve doğru bir şekilde size aktardı. Bunu hak etmemenize rağmen. Fakat The Rock yine de her birinize buraya geldiği için teşekkür ediyor. Ayrıca dürüstlüğünün bir kanıtı olarak WrestleMania 2026’nın burada gerçekleşmeyeceğini söylemekten de keyif duyuyor. (konuşma boyu devam eden yuhalamalar artıyor) Ama The Rock diyor ki, Oklahoma bu savaşın ilk gününe şahitlik etti. Ve kazananı ilk günden beri bilecek. Rock var olduğu sürece PAYBACK’de var olmaya devam edecek ve The Rock 30 senedir bu sektörün en kötü gününde bile var. Sıradaki PAYBACK’in nerede olacağı yakında açıklanacak ve The Rock bu şova ilgi gösteren her şehre şimdiden çok saygı duyuyor. Ancak The Rock’ın daha büyük saygı duyduğu bir şey varsa o da güreşin ta kendisi, PGW’dir. The Rock artık gerektiğinde sizlerin karşısına çıkmaktan ve birkaç şeker kıç tekmelemekten geri durmayacak, bunu hepiniz bilmelisiniz özellikle MAYHEM’i destekleyenler.
The Rock: IF YOU SMELL. WHAT THE ROCK. IS COOKING.
Rock sözlerini bitirdiğinde ise ringe girdiği kadar hızlı bir çıkış gerçekleştiriyor. Girişte son bir kez boşalmakta olan kalabalığa bakarken, kameralarımız kapanıyor.