Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,365
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
"Genç bir Toprak Bükücü, Korra'dan sonra yeni Avatar olduğunu keşfediyor - ancak bu tehlikeli çağda, bu unvan onu insanlığın kurtarıcısı değil, yok edicisi olarak işaret ediyor. Hem insan hem de ruh düşmanları tarafından avlanan Korra ve uzun süredir kayıp olan ikizi, gizemli kökenlerini ortaya çıkarmalı ve uygarlığın son kaleleri de yıkılmadan önce Yedi Cennet'i kurtarmalıdır." Şeklinde tarif edilmiş. Şimdilik çıkış tarihi ya da bir görsel bulamadım.

OhMyMind

PG.net Kullanıcısı
Konular
183
Beğeni sayısı
282
PG Nakit
675
Dört gözle bekliyordum yeni seriyi ama konu çok ilginç geldi. 4 ulus ayrımının ortadan kalkması, ruh dünyası ve fiziksel alemin birleşmesi gibi şeyler de cezbediyor beni. Ama Korra'yı yaşanan felaketlerin sebebi yapmalarını beklemiyordum. Gerçi Aang de 100 yıl ortadan kaybolarak, Roku da kardeşini bağışlayarak farklı felaketlere sebep oldular ama sanırım ilk kez bir Avatarın tam olarak kötü görüldüğü bir tema işlenecek. Geçmiş avatarlarla bağlantının kesilmiş olması hala hoşuma gitmese de oturup izleyeceğiz her türlü.

Bay Pekman

Bu Kalp Seni Unutur Mu?
Konular
1
Beğeni sayısı
172
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Never Seen 17
Dört gözle bekliyordum yeni seriyi ama konu çok ilginç geldi. 4 ulus ayrımının ortadan kalkması, ruh dünyası ve fiziksel alemin birleşmesi gibi şeyler de cezbediyor beni. Ama Korra'yı yaşanan felaketlerin sebebi yapmalarını beklemiyordum. Gerçi Aang de 100 yıl ortadan kaybolarak, Roku da kardeşini bağışlayarak farklı felaketlere sebep oldular ama sanırım ilk kez bir Avatarın tam olarak kötü görüldüğü bir tema işlenecek. Geçmiş avatarlarla bağlantının kesilmiş olması hala hoşuma gitmese de oturup izleyeceğiz her türlü.

Orjinal yazarlar yazmıyorsa beklentim düşük. Nick'e eskisi kadar güvenmiyorum. Ama dediğin tema cidden ilginç.

Gloom

paul london rules
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,052
PG Nakit
400
Sırf nostaljik sebeplerden izleyeceğim. Korra birçok açıdan, özellikle finalinden dolayı Avatar evreninden uzaklaştırdı beni.

Bu arada Korra'nın başında asıl seride duyduğumdan daha büyük bir heyecan duyuyordum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi