Güreşten bağımsız bence hocam. Forum dahil genel internet mecrasının vaziyeti bu.
En çok güreşte var bu mevzu ya. Güreşi spor ve sinema ile kıyaslayacak olursam. Örneğin bir taraftar takımını maç ve puan kaybettikçe eleştirir. Fakat takım kazanıyorsa eleştiri azalır hatta durumdan memnundur. Bu kadar basit. Belki transferler eleştirilebilir maks o kadar. Sinema ve televizyona dönecek olursak zaten yapım iyidir veya kötüdür. Elbette eleştiriler vardır ama güreşteki gibi her şeye muhalefet olma hiçbir şeyden memnun olmama durumu olmuyor. Bir de memnun değilse izlemeyi bırakıyor.
Fakat güreşte yok armudun sapı, üzümün çöpü her şeye bir eleştiri. Bu seneki RTWM bence de geçen seneki kadar iyi değil. Fakat geçen seneki RTWM de gayet iyi etkileyici idi. Burada kendime de özeleştiri yapacağım Seth vs Drew maçı öncesinde Raw'da da oldu diye eleştirmiştim ama ortaya muazzam iş çıktı ve neticesinde Punk vs Drew gibi senenin feudu ortaya çıktı. Çuvaldızı batırmak gerekir öncelikle. Fakat benim ana olayla ilgili hiçbir şikayetim olmadı. Kendisini güreş gurusu ilan eden en son izlediği şov Survivor Series 2010 olan tayfa Cody şöyle Cody böyle diye yerden yere vurdular.
Bir de bir maç veya film izlerken o anda kalır ve o andan keyif alırsın. Fakat güreş öyle bir şey değil. Ortaya o an müthiş bir iş de çıksa 5 sene sonra olacakları kafada kurup millet burun kıvırıyor. Abi bir sakin önce bir o anı sindir.
Bir de şöyle bir durum var. Günümüzde seyircilerin eleştirdiği her ne varsa eskiden de vardı. Bu durum elbette eskiyi kötü yapmaz ama bazı şeylerin WWE'nin genel akışı olduğunu kabul etmek lazım.