(SORULAR) RDT İle Ramazan Sohbetleri 1. Bölüm w/Beast Incarnate

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
Forum halı sahasını biraz anlatsın. Nefesinizin kesilmesi ve hastalık mevzusu dışında bir şeyler olmuş olmalı.

CM Punk nefretini bırakması için babanın daha ne yapması lazım? Hakk yola seni bir kez daha davet ediyorum 11 ayın sultanında.

Jacob Fatu abi hakkında kısa bir methiye alabilir miyiz? Yayında kayda geçmesi gerekiyor

Bero

﷽﷽﷽
Konular
2,213
Beğeni sayısı
1,994
PG Nakit
4,725
Favori Güreşçi
Bray Wyatt
Vaay en sevdiğimiz formak geri dönmüş. ikisininde yeri bende Ayrı olan adamlarla hemde.

Beni ilk gördüğü zamanlarda hakkımda ne düşünüyordu?

Yaşadığı semt hariç İzmir'de kesinlikle yaşamam dediği ve burada yaşarım dediği semt.

Dnmz Wrestling ile ortaklıklar devam edecek mi?

Yazın konak buluşması yapmak lazım.

Şu şiiri de buraya bırakayım sahibi burada yok ama en sevdiği her şeyini paylaştığı (bu kelime önemli) arkadaşı olarak ben paylaşayım.

@Beast Incarnate

Doğan Yavuzer’le güreş formunda tanıştık,
Meydanlarda söz verdik, hiç de şaşmadık.
Yüz yüze gelmedik belki bir an bile,
Ama gönüller birdi, bağlandık derinle.

Mertliğiyle tanıdım, sözü sağlamdır,
Dost dediğin böyle, hep yanımda candır.
Uzaktan da olsa, güven verdi bana,
Dostluk hiç mesafe dinlemez bu yanda.

Yolumuz güreşten geçti, dostluk kazandı,
Doğan’la her anımda kalbim hep güvendi.

marchafunebre

Paul Heyman Guy
Konular
719
Beğeni sayısı
362
PG Nakit
930
Favori Güreşçi
Bryan Danielson
1-Klasik bir soru ile başlıyorum.. Benim hakkımda ne düşünüyor?

2-Mesleğe adım attığı andan itibaren düşünceleri ne yönde ilerliyor? Ülkede alınan ve gündeme düşen mahkeme kararları hakkında fikirleri neler?

3-Tarafsız yorum yapabileceğine inandığım için bir sorumda futbol hakkında olacak. Ülkemizdeki futbol iklimi nereye doğru ilerliyor? Kulüplerin profesyonel yönetimden amatör yönetime doğru gitmesi hakkında düşünceleri ne (örn: Kulüplerin saçma twitter kullanımı) Eski Fenerbahçe-Galatasaray rekabetini özlüyor mu?

4-Güreş dünyası nereye doğru gidiyor? Önümüzde Elimination Chamber olduğu için onun üzerinden örnek vereceğim. Neden EC maçlarında kemer savunulmuyor? WWE, AEW gibi şirketlerde neden kemer reignleri gereğinden uzun sürüyor? Günümüz güreşinde artı-eksi bulduğu durumlar? Artık eskisi kadar zevk alıyor mu?

5-Artık nasip olursa bu sene büyük buluşmayı gerçekleştirebilir miyiz?

Kısa sorularım için kusura bakma Yavzerim. Bir dahaki sefere daha uzun sorularla karşında olacağım. :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi