- Konular
- 135
- Beğeni sayısı
- 2,088
- PG Nakit
- 655
Lou'nun barının dışarısında açılıyor kameralar. Barın kapısı bir hışımla açılıyor ve PGW'dan tanıdık bir çok sima mekandan ayrılıyor, kimsenin yaşananlar hakkında konuştuğunu görmüyoruz. Sağa sola rastgele dağılan sirkülasyonun azalmasıyla ağırbaşlar da meydanda: Regal ve Cueto kapının önünde el sıkışıp ayrılıyorlar. Arkalarından da çifte kumrular Dom ve Liv geliyor ama Dom elindeki çantayı Liv'e teslim edip onu araca bindiriyor. Lou'nun tabelasından çıkan cızırtılı seslerin eşlik ettiği Dom'un ıssız otoparkta tek başına bir şeyleri beklediğini anlıyoruz.
Ki o da çok bekletmeden geliyor.
Jack Perry'nin aracı. Perry Dom'un birkaç mt. ilerisinde durarak uzun farları açıyor nispet yaparcasına, Dom da kendi dilinde sevgi cümleleri(!) saçarken davete icabet edip Perry'nin minibüsüne biniyor.
Jack Perry: "Sizler özel insanlar değilsiniz", ha. 2 günümü şu saçmalık için geçirdiğime inanamıyorum.
Dirty Dom: Beni çakma Durden'ı konuşmak için çağırdıysan iniyoru-
Perry Dom'un göğsüne elini koyup onu oturtuyor. "Kemerini tak" dese de çok gergin veya üstten konuştuğunu söyleyemeyiz, Dom da Perry'deki anlayışlı havayı fark edip çok üstelemeden kapıyı geri kapatıyor ve kemerini takıyor. Lou'nun barının ışıkları tek tek sönerken Perry de vitesi değiştirip otoparkı terk ediyor.
Bir süre sonra Balıkçı Zeki'ye geliyor ikili, yola atılmış olan taburelere çöküyorlar.
Jack Perry: Balık var mı balık?
Perry bıyık altı gülerken Dom pek oralı değil ama seyire uyup 2 yarım söylüyor. İkili siparişi beklerken birer sigara yakıyorlar.
Jack Perry: O bara girmek için sabıkalı ve bekar erkekler aradıklarını sanıyordum, Liv'le işler iyi mi gitmiyor yoksa onun da mı taşşakları var?
@jaques