O İsmin Heel Olmasını İster Misiniz?

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Kemeri kaybettikten sonra ROHdaki gibi takılsın işte. Bir süre sonra midcard alır oradan tüm şovu işgal etmeden arada eğlendirir milleti.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Kemeri kaybettikten sonra ROHdaki gibi takılsın işte. Bir süre sonra midcard alır oradan tüm şovu işgal etmeden arada eğlendirir milleti.

Dostum sence böyle bir ihtimal var mıdır? Bu adam heel turn yaparsa en az finish the story gibi etki yapar.

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Dostum sence böyle bir ihtimal var mıdır? Bu adam heel turn yaparsa en az finish the story gibi etki yapar.
Rollins’in Mesih oluşu gibi kemere oynayıp kaybetsin. Her etki yapana kemer vermesin üç haneli kel eleman.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
İkisi aynı şey değil ki bu adam şirketin top ismi.
Öyle bir booking alıyor ki kemer potasından şuanki haliyle düşmesi imkansız gibi bir şey. Ya kemer halen kendisindeyken ya da kemeri kaybedip x2 yaptığı andan itibaren 3. sezondaki Homelander'a dönüşmeli.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Öyle bir booking alıyor ki kemer potasından şuanki haliyle düşmesi imkansız gibi bir şey. Ya kemer halen kendisindeyken ya da kemeri kaybedip x2 yaptığı andan itibaren 3. sezondaki Homelander'a dönüşmeli.

Ufaktan ona hazırlıyorlar. Carmelo ile bs'de yaşadığı segment, Owens maçından sonra girdiği tripler o yönde. Rock faktörü olmasa Drew ile feuda girsşn Drew bunu yoldan çıkartsın derdim ama hem Rock faktörü var hem de Drew Jimmy Uso'ya yeniliyor anasını satayım (maalesef). Bu sebeple Cena ile feuda girip WM'de Rock'ın adamı olduğunu ilan ederse WM17'deki gibi bir etki yaratır.O saatten sonra kemeri ne kadar tuttuğunun benim için önemi yok.

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Ufaktan ona hazırlıyorlar. Carmelo ile bs'de yaşadığı segment, Owens maçından sonra girdiği tripler o yönde. Rock faktörü olmasa Drew ile feuda girsşn Drew bunu yoldan çıkartsın derdim ama hem Rock faktörü var hem de Drew Jimmy Uso'ya yeniliyor anasını satayım (maalesef). Bu sebeple Cena ile feuda girip WM'de Rock'ın adamı olduğunu ilan ederse WM17'deki gibi bir etki yaratır.O saatten sonra kemeri ne kadar tuttuğunun benim için önemi yok.
Drew düzgün booking alsa Bloodline'la işi bitince 1 sene içinde anti-hero'ya kayardı, üstüne de heel Cody'i bitiren adam olurdu da imkansız artık.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi