Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Neler yeni
Yeni mesajlar
Yeni profil mesajları
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Aylık Konu İstatistikleri
Şu anki ziyaretçiler
Yeni profil mesajları
Profil mesajlarında ara
Ayın En Çok Mesaj Atanları
RPG İstatistik
Rozetler
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Yeni mesajlar
Forumlarda ara
Konuya cevap cer
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Sinema & Televizyon
Behzat Ç Tartışma Konusu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
<blockquote data-quote="çorbacıda matiz buhranlar" data-source="post: 46006" data-attributes="member: 166"><p>-geçenlerde diğer foruma yazmıştım oradan aldım-</p><p></p><p>Behzat ç delisi arkadaşımla tatildeyken çok fazla sahne izledik o yüzden buraya yalandan bi şeyler yazıyım dedim:</p><p></p><p>Diziyi 3 yıl önce falan izledim, o yüzden diyeceklerim yanlış olabilir de Ercüment Çözer karakteri o kadar güzel değilmiş mesela. Ezel tarzı bi dizide olsa daha çok beğenirdim muhtemelen. Behzat Ç, özellikle de diğer Türk dizilerine kıyasla çok daha küçük insanların daha normal hikayelerini anlattığı için Ercüment Çözer karakteri o dizinin sadeliğini bozan bi karakterdi bence. Diziye hiç gelmeseydi falan demiyorum da, Behzat'a Şule'nin onun kızı olduğunu söylediği ve her şeyin başlama sebebini anlattığı sezon finali bölümünden sonra Ercüment İstanbul'a gitmeli ve bi daha hiç gelmemeliydi bence.</p><p></p><p>Daha sonra Ercü ve Başgan'ı senaryoya dahil etmek için oluşturulan Hanımefendi (behzatın anası) ve o çeteleşmeler rantlaşmalar senaryoları falan dizinin havasını çok bozdu bence. Veya diziyi bu yönde ilerletecekseydiniz (o dönem bu ihale rant olayları o kadar bilinmiyordu, politik olarak doğru bulurum dizinin o yöne kaymasını) Suna ve Barbaros senaryolarını hiç diziye katmasaydınız keşke. 2.sezondan itibaren çok karman çorman bi dizi. Ercü ve Başgan'dan dolayı dizi bu derin devlet işlerine falan girmese Barbaros'un da cinayetleri o kadar politik bi anlamda olmayacaktı zaten. Barbaros karakteri de o muhabbetlerden dolayı doğallığını kaybetti zaten, burada en iyi karakter Suna'ydı o yüzden. Kadının yaşadığı tek bi olay var ve elindeki güçle birleşince o olayla kafayı bozmuş. Bu kadar.</p><p></p><p>Ercüment direkt Behzat'ı yenip bırakmalıydı, Behzat hiç bu derin devlet muhabbetlerine falan girmemeliydi ve Esra'yla Behzat da yürümemeliydi. Dizideki en güzel hikaye Bahar- Behzat'tı mesela. Behzat Bahar'a kaybettiği her şeye, başaramadığı her şeye bakar gibi bakıyodu çünkü.</p><p></p><p>Ercü karakterine olan sinirim Saygı'daki Ercü'yü de katınca artıyo aslında. Behzat'taki Ercü kendisine göre öyle olmasa bile dümdüz bi psikopattı ve kendi içinde tutarlı bile diyemiyodun çünkü ihalecilerle rantçılarla iş tutuyodu ama Saygı'daki Ercü tamamen bi anti kahraman. 4.sezon Ercü de öyleydi gerçi, tamamen Saygı senaristini falan suçlayamayız bu konuda.</p><p></p><p>Çekiç ve Gül'de Behzat ve ekibi, Şevket abi falan iyi de düşmanlar yine abartılı bi tık. Uzun saçlı takım elbiseli herif zaten ATV dizisinden falan çıkmış kalitesizlikte bi karakterdi, sezonun son bölümü de sarhoş izledim bu Şulenin sevgilisi aslında ablasının çocuğu mu ne öyle olaylar olmuştu herhalde.</p><p></p><p>Gerçi artık Hayalet-Akbaba bile zor izletiyor diziyi Emrah Serbes'le olan muhabbetleri Candaş'ın programdaki kaçamak cevapları falan... Böyle takılacaksanız politik veya ahlak dersi veren dizi yapmayın olum. Yapacaksanız da Emrah'la yapmayın.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çorbacıda matiz buhranlar, post: 46006, member: 166"] -geçenlerde diğer foruma yazmıştım oradan aldım- Behzat ç delisi arkadaşımla tatildeyken çok fazla sahne izledik o yüzden buraya yalandan bi şeyler yazıyım dedim: Diziyi 3 yıl önce falan izledim, o yüzden diyeceklerim yanlış olabilir de Ercüment Çözer karakteri o kadar güzel değilmiş mesela. Ezel tarzı bi dizide olsa daha çok beğenirdim muhtemelen. Behzat Ç, özellikle de diğer Türk dizilerine kıyasla çok daha küçük insanların daha normal hikayelerini anlattığı için Ercüment Çözer karakteri o dizinin sadeliğini bozan bi karakterdi bence. Diziye hiç gelmeseydi falan demiyorum da, Behzat'a Şule'nin onun kızı olduğunu söylediği ve her şeyin başlama sebebini anlattığı sezon finali bölümünden sonra Ercüment İstanbul'a gitmeli ve bi daha hiç gelmemeliydi bence. Daha sonra Ercü ve Başgan'ı senaryoya dahil etmek için oluşturulan Hanımefendi (behzatın anası) ve o çeteleşmeler rantlaşmalar senaryoları falan dizinin havasını çok bozdu bence. Veya diziyi bu yönde ilerletecekseydiniz (o dönem bu ihale rant olayları o kadar bilinmiyordu, politik olarak doğru bulurum dizinin o yöne kaymasını) Suna ve Barbaros senaryolarını hiç diziye katmasaydınız keşke. 2.sezondan itibaren çok karman çorman bi dizi. Ercü ve Başgan'dan dolayı dizi bu derin devlet işlerine falan girmese Barbaros'un da cinayetleri o kadar politik bi anlamda olmayacaktı zaten. Barbaros karakteri de o muhabbetlerden dolayı doğallığını kaybetti zaten, burada en iyi karakter Suna'ydı o yüzden. Kadının yaşadığı tek bi olay var ve elindeki güçle birleşince o olayla kafayı bozmuş. Bu kadar. Ercüment direkt Behzat'ı yenip bırakmalıydı, Behzat hiç bu derin devlet muhabbetlerine falan girmemeliydi ve Esra'yla Behzat da yürümemeliydi. Dizideki en güzel hikaye Bahar- Behzat'tı mesela. Behzat Bahar'a kaybettiği her şeye, başaramadığı her şeye bakar gibi bakıyodu çünkü. Ercü karakterine olan sinirim Saygı'daki Ercü'yü de katınca artıyo aslında. Behzat'taki Ercü kendisine göre öyle olmasa bile dümdüz bi psikopattı ve kendi içinde tutarlı bile diyemiyodun çünkü ihalecilerle rantçılarla iş tutuyodu ama Saygı'daki Ercü tamamen bi anti kahraman. 4.sezon Ercü de öyleydi gerçi, tamamen Saygı senaristini falan suçlayamayız bu konuda. Çekiç ve Gül'de Behzat ve ekibi, Şevket abi falan iyi de düşmanlar yine abartılı bi tık. Uzun saçlı takım elbiseli herif zaten ATV dizisinden falan çıkmış kalitesizlikte bi karakterdi, sezonun son bölümü de sarhoş izledim bu Şulenin sevgilisi aslında ablasının çocuğu mu ne öyle olaylar olmuştu herhalde. Gerçi artık Hayalet-Akbaba bile zor izletiyor diziyi Emrah Serbes'le olan muhabbetleri Candaş'ın programdaki kaçamak cevapları falan... Böyle takılacaksanız politik veya ahlak dersi veren dizi yapmayın olum. Yapacaksanız da Emrah'la yapmayın. [/QUOTE]
Yükleniyor…
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Güreş Dışı
Sinema & Televizyon
Behzat Ç Tartışma Konusu
Menü
Giriş yap
Kayıt ol