Süper Lig 25. Hafta | Galatasaray - Fenerbahçe

Kim Kazanır?

• Galatasaray

Oy: 4 40.0%
  • Berabere

Oy: 1 10.0%
  • Fenerbahçe

Oy: 5 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Cyber

Yasaklı Üye
Konular
10
Beğeni sayısı
248
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
İki takım da aşırı temaslı oynadığı için olabilir mi acaba? Farklı maçlar mı izledik ki, maksimum 2 pozisyon hatırlıyorum faul değil diyebileceğim.
Çalınan faullerin çoğu orta sahada düz ikili mücadele. Direkt hücum kesmeye hatırladığım bir Çağlar'ın kart yediği, birde Davinson'un kart yediği pozisyon var. Sert bir maç değildi kesinlikle. Apaçık eyyam yaptı herif. Bizimkiler Nesri'nin baldırlarına tekme atıyor devam oynatıyor sonra gidip Szymanski'den düz top çalan Lemina'ya faul falan çalıyorki, böyle rahat 8-9 eyyam faulu var. Dediğim gibi Halil Umut Meler yönetse maks bu kadar randıman alırdık.

Centria

kozmopolitan
Konular
269
Beğeni sayısı
1,456
PG Nakit
505
Favori Güreşçi
Asa Mitaka
Hakem çok iyi yönetti. Allahtan Atilla Karaoğlan falan maça atanmadı. Bence ligin kalan maçlarında bütün maçları yabancı hakemler yönetmeli hatta Türkiye Cumhuriyeti içerisinde doğan hatta Türkiye Pasaportuna sahip olan bütün lisanslı hakemler eğitimini en baştan almalı. Yanlış anlaşılmasın derdim adil yönetim, hakemin Türk olması değil

KamilKursat1905

0 YIL BAN
Konular
29
Beğeni sayısı
110
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Rey Mysterio
2 korkak takımın leş gibi oynadığı bir maç. Geçen seneden bir kontrada net pozisyon ve karambolden bir gol eksik. Hakem de maçın gidişatına etki etmedi. Okan hoca berbat bir iş yaptı Mourinho ona eşlik etti. Maçtan sonraki durumlar iki taraf adına da üzücü.

muad'dib

PG.net Kullanıcısı
Konular
15
Beğeni sayısı
760
PG Nakit
600
Favori Güreşçi
Kairi Sane
Küme düşme maçları, kalan derbiler, düşme hattındaki takımların şampiyonluk yarışındaki takımlara maçları falanda yabancı hakemler tarafından yönetilmeli bence. Vincic olmak zorunda değil Vincic gibi deneyimli ve adil hakemler getirilebilir. Bizim maçımızıda Vincic yönetsin şu maçı da Vincic yönetsin demek saçma olur.

Akashi

🕷️
Konular
775
Beğeni sayısı
3,024
PG Nakit
1,070
Favori Güreşçi
Tiffany Stratton
RPG Karakteri
DRAGON T
Hakemden memnun olmayan tek insan Okan Buruk zaten onun da genel bir şeylerden memnun olduğunu görmedim. Lige hakemlerden de yukarıda etki edenler var zaten hakem mevzusu o kadar da bağlamıyor beni. Scripted bir ligi yabancı hakem yönetse de çok bir şey değişmez.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi