Dost Kayaoğlu - Can Sungur Gerginliği

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley
Son zamanlarda Dost Kayaoğlu ve Can Sungur'un aynı etkinlikte olmaları insanlar tarafından tepki ile karşılandı.

Sebebi ise Can Sungur'un bir yayınında Tancan Fümen'in Dost Kayaoğlu sorulduğunda "Irkçı izlemiyoruz biz" diyerek tepki vermesiydi.

Yayın kesitini her yerden kaldırmışlar bu videonun 6:39 saniyesinde hala duruyor.

Sonrasında Dost Kayaoğlu'nun üzerine bu dönem çok gidilmişti Dost'ta üstteki kesitte "Can Sungur bana ırkçı dememiş Tancan Fümen bana ırkçı demiş, Tancan Fümen kim tanımıyorum adama ırkçı bir portre çizdiysem benim ırkçı olduğumu düşünmüş olabilir" demişti.

Bu mevzular olduktan 2-3 yıl sonra günümüzde ise Dost Kayaoğlu ile Can Sungur aynı etkinliklerde olunca insanlar tepki göstermeye başladı.

Dost Kayaoğlu gelen yorumları "Birilerinin galiba canını sıkmakta bu durum. Tam olarak Can Sungur'la alakalı problemleri nedir ne değildir bilemiyorum. Bu tarz dramalara fazlasıyla uzağım. Takip de etmiyorum." şeklinde cevapladı.

Dost'un bu söylemleri üzerine olumsuz yorumlar daha da arttı ve "Bu adam seni cancellatmaya çalışmadı mı? takipçilerin seni savunmadı mı? onlara açık açık ihanet ediyorsun. yorumlarda da bu durum görünüyor zaten." gibi yorumlar geldi.

"Sizin bahsettiğiniz meselelerin ne olduğuyla ilgili bir fikrim yok. Bana gelin şunları gösterin ben de ona göre tavrımı koyayım."

Can Sungur en son açtığı canlı yayında ise ""Resmen adamın boğazına çöktüler. Beni de deccal ilan etmişler geri zekalılar." dedi.

Sizin düşünceleriniz neler?

Johnkorey

QuietQuitting
Konular
567
Beğeni sayısı
1,435
PG Nakit
1,445
Favori Güreşçi
Edge
Abi başka bir yerde olduğum için video içeriklerini göremiyorum ama olay gidişatıyla alakalı şu kadarını söyleyebilirim Dost Kayaoğlu'nun böyle dramadır primdir falan işi olmayan sağlam bir oyun çıktığında kallavi incelemesini atan, ve benim gibi o kadar oyun dünyasıyla haşır neşir olmayan birine bile bu içerikleri izlemeyi, dinletmeyi başarabilen birisi.

Genel olarak oyun seyircisi mi diyeyim kitlesi mi diyeyim ne diyeyim artık drama bağımlısı olduğu için dramasız kaldıkları için bir doz almaları lazımdı buna saldırdılar haliyle.

Netuno

Roses from the Abyss
Konular
430
Beğeni sayısı
4,661
PG Nakit
2,175
Favori Güreşçi
Hana Kimura
Dost'un Bully oyununda siyahi bir kadını dövüp, eskiden oyunlarda bunu yapabiliyorduk demesi ile başladı durum. Anti SJW olduğunu da zaten vurguluyordu sürekli. Bunun üstüne CS ve tayfası adamı karalamak için her şeyi yaptılar, sürekli saldırdılar. Tancan sallarken, CS ne diyon bile demedi. Hatta oradan sonra Mert Günhan da bunlara katıldı. Rahatsız olmadığı belliydi. Bundan bir süre sonra Red Bull Gaming kanalına falan çıkan Dost'u, böyle şeylerden engellediler ve Twitter'da linçletmeye çalıştılar.

Dost ile ilgili en büyük sıkıntı ise, kendisini baltalamaya çalışan adamla resim çekilmesi. Kendisi sürekli dramalarla ilgilenmiyorum dese de, Bully dramasının gayet farkındaydı ve o dönem ağır başlılık gösterdiği için herkes tarafından takdir de aldı. Ama şimdi bu hiç yaşanmamış gibi yan yana foto atmaları biraz fazla abes. Özellikle de CS'nin fetö bağlantılarının gündemde olduğu bu dönemde, kendi seyircilerini de rahatsız etti.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi