- Konular
- 146
- Beğeni sayısı
- 252
- PG Nakit
- 2,055
- Favori Güreşçi
- Rhea Ripley
Hazırlayan : Beautiful Madness ( Reckless Behaviour)
İlk Olarak WWEnin İntrosu ardından Superstarsın İntrosu ekrana geliyor Pyrolar eşliğinde şov başlıyor.İlk olarak girişte The Miz var.Tauntunu yaptıktan sonra ringe geliyor.Ardından Wade Barret'in müziği duyuluyor.Seyircilerden büyük bir boo alıyor.O da tauntunu yaptıktan sonra ringe geliyor ve maç başlıyor.
The Miz vs Wade Barret
İkili lock up ile maça başlıyor.Miz iplere yaslayıp diğer iplere atıyor Wade'i.Wade dönünce Shoulder Block vuruyor.Miz ayağa kalkıyor.Wade o sırada tauntunu yapıyor.Tekrar lock up ve Miz headlock bağlıyor.Wade kurtuluyor Miz tekrar headlock bağlıyor.Wade kurtulmaya çalışıyor Miz bu seferde arm lock bağlıyor.İkili köşede Wade dirsek darbeleri atarak arm lock'tan kurtuluyor.Ardından tekme atıyor ve Miz'i diğer köşeye yollayacakken Miz kurtuluyor ve Neckbraker denemesi ancak Wade kurtuluyor ve Miz'i iplere yolluyor ardından tuş denemesi Wade kurtuluyor.İkili ayaklanıyor.Wade Miz'e doğru koşturuyor Miz Facebuster yapıyor.Wade'i kaldıracakken Wade tekme atıyor Miz iplere asılı bir şekilde köşede ardından Wade tekmeliyor köşede Miz'i.Diğer köşeye yolluyor.Miz zıplayarak kurtuluyor.Ardından iplere gidiyor ve Clothesline yapıyor Wade'e.Miz tauntunu yapıyor.İplere gidiyor tekme atacakken Wade ringin dışına çıkıyor.Tekrar içeri girecekken Miz'den Baseball Slite geliyor.Ardından üzerine atlıyor.Miz ringin köşesine otuyuror ve fanlarıyla tokalaşıyor.
Reklamlar.
Tekrar ringdeyiz.Miz Wade'i tekme atarak düşürüyor ve tuş deniyor ancak Wade kurtuluyor.Miz Wade'e tekme atıyor ardınan köşeye yolluyor.Miz Wade'in üzerine giderken Wade Miz''i dışarı atmak isterken Miz kenarda kalıyor.Wade yumruk atacakken miz ringe giriyor ve Wade'in ayağından tutuyor ancak Wade yumruk ile karşılık veriyor.Ardından Miz'e koşturarak Dropkick yapıyor.Tuş deniyor ancak Miz kurtuluyor.Ard arda yumrukluyor ve tekrar tauntunu yapıyor.Seyircilerden boo geliyor.Ardından Miz'i iplere götürüyor ve kafasına diziyle bastırıyor.Ard arda diz darbeleri geliyor.Miz iplerde sersemlemiş bir şekilde.Wade koşarak Big Boot'u yapıştırıyor Miz'e ardından tekmeliyerek ringin dışına atıyor.Wade ringin dışına çıkıyor.Miz2in kafasını ringe çarptırıyor.Tekrar ring'deler.Wade tuş deniyor Miz kurtuluyor.Wade Headlock bağlıyor.Miz dirsek darbeleri atıyor ancak yeterli olmuyor.Wade tekrar tuş deniyor.Miz kurtuluyor.Wade'den dirsek darbesi geliyor.Tekrar headlock bağlıyor.Miz dirsek darbeleri atarak kurtulmayı deniyor ancak Wade'den yumruk geliyor ve Miz32i köşeye yolluyor.Miz'in üzerine koşuyor Miz kenara çekiliyor.Ardından ard arda yumrukluyor ve iplere yolluyor.Miz'den Running Knee Lift geliyor.Ardından tekme atıyor.Wade köşede.Miz tauntunu yapıyor.Wade'in üzerine koşuyor ve Mizline yapıyor.Ringin köşesine çıkıyor ve Diving Axe Handle ile Wade'in üzerine atlıyor.Tuş deniyor ancak Wade kurtuluyor.Miz Skull crushing finale deniyor ancak Wade kurtuluyor ve Miz Wade'e doğru koşturuyor ancak Wade Winds of Chance yapıyor.Tuş deniyor ancak Miz kurtuluyor.Wade Miz'i sırtına alıyor ancak Miz dirsek darbeleri atarak kurtuluyor ve tuş deniyor Wade kurtuluyor.Wade köşede Miz üzerine koşuyor Wade tekme atıyor ancak Miz bacağından tutuyor ve dirsek darbesi vuruyor.Ardından tekrar dirsek darbesi vuruyor.Ard arda bacağını tekmeliyor.Wade tekme atarak Miz'i iplere yolluyor ardından Rolling pin deniyor.Miz kurtuluyor ve Figure four leg lock bağlıyor.Wade pes ediyor ve Miz maçı kazanan taraf oluyor.
Reklamlar.
Geçen haftaki Raw'dan görüntüer geliyor.Punk ve Heyman'ın Lesnar'ın dönüşü hakkında konuştukları ekrana geliyor.
Punk: Sana sorularım var Heyman.Bir Paul Heyman adamı olmama rağmen,bana saygı duymadın.2005'te WWE ile yeni sözleşme imzalamıştım ve John Laurinaitis buradaydı.Johnny bana bir şans verdi ve Louisville'de iyi işler yapabileceğimi söyledi.Ben ise Paul Heyman'ın yanında olmayı seçtim.Şimdi ise Heyman,Lesnar'ın bana saldırmasını sağladı.Fakat ben bu işte en iyisiyim ve RAW'da,Smackdown'da iyi işler çıkartabilirim.Paul Heyman,resmen CM Punk'ı kovdu.O bana inanıyordu,ECW'de de beni ilk draft'ı olarak seçti.Orada bir kaç arkadaş edinmiştim ama onlar da kirli çamaşırların yıkandığı gibi şirketten atıldılar.Ancak geçen sene sen geldin Paul ve ben kendimi yanlız hissetmedim.Lesnar'ı üzerime saldın ama ben en iyisiyim.Belki o benden güçlü ama ben en iyisiyim.Bu evrenin en iyisi.O adam sadist,güçlü ve tehlikeli olabilir ama senin canavarın iyi birisi değil.Sen beni kötü duruma düşürdün ve bir arkadaşını kaybettin.Bana gerçeği anlatacaksın.Gözüme bakarak.Burada,şimdi.Bu senin hayatında ilk kez oluyor,bana gerçeği anlatacaksın Heyman !
Heyman :Ben bu yolu tercih etmek istemezdim.Gerçeği istiyorsun ve söylüyorum.Maça çıkmanı istemiyordum ve sözümü dinlemeyince ben de Lesnar'ı çağırdım.Ancak bu şirkette siz çocuklarım için çalışıyorum ve McMahon ailesinden de nefret ediyorum.Sen,WWE Champion oldun ve WrestleMania Main Event'inde yer aldın.Sen iyisin ve ben de bunu bozmak istemedim.Ancak kardeşin Lesnar ile savaşmayı resmen sen seçtin.Sen buraya ilk geldiğinde seni ben korudum.Bir gün buradan gidecek olursam korumasız kalacaksın.WrestleMania'da Main Event'e birlikte çıktık ve bu benim hayalimdi yine de.Punk,seni seviyorum dostum.2005'de benden senden kurtulmamı istediler ama benim hayatım senin elinde.Senin düşüncen benim hayatıma yön verecek.
Şimdi de geçen hafta ki Randy ve Daniel Bryan arasında ki masa maçından kesitler ekrana geliyor.Sıradaki maçımıza geçiyoruz.Zack Ryder'ın müziği duyuluyor tauntunu yaptıktan sonra ringe geliyor ardından Antonia Cesaro'nun müziği duyuluyor. Zeb Colter ile birlikte ringe geliyorlar.Colter'ın elinde mikrofon var Zack Ryder'ın hakkında aşağılayıcı bir şekilde konuşuyor ve ringe geliyorlar maç başlıyor.
Zack Ryder vs Antonio Cesaro w\Zeb Colter
İkili lock up ile maça başlıyor.Antonio Arm lock bağladı.Zack kurtulmaya çalışıyor.Ardından Antonio Suplex yapıyor.Zack Ryder ard arda tekme ve yumruk atıyor ardından Antonio'yu iplere yolluyor ancak reverse oluyor ve Zack gidiyor iplere.Ardından dönerken Antonio'dan Slam geliyor.Antonio ayaklanıyor ve Knee drop yapıyor ardından tauntunu yapıyor ve Headlock bağlıyor.Ryder kurtulmaya çalışıyor ancak Antonio'dan ard arda dirsek darbeleri geliyor.Ryder'ı iplere yolluyor ancak iplerden dönerken Ryder'dan Facebuster geliyor.Ryder'dan ard arda yumruklar geliyor.Antonio'dan bir dirsek darbesi geliyor ve Ryder'ı köşeye yolluyor.Üzerine doğru koşuyor ancak Ryder'dan dirsek darbesi geliyor.Ardından iplere basarak Antonio'nun üzerine atlıyor ve Tornado DDT yapıyor.Antonio köşede Zack Broski boot için hazırlanıyor ve Broski boot yapıyor.Tuş deniyor ancak Antonio kurtuluyor.Ryder Antonio'yu kaldırıyor ve Antonio Ryder'ı ringin köşesine götürüyor ard arda Sholder block geliyor ardından ard arda yumruk darbeleri geliyor ve Headlock bağlıyor.Ryder'ı kaldırıyor ve Neutralizer yapıyor.Tuş deniyor ve 1-2-3 maçı Antonio kazanıyor.
Antonio galibiyetini kutlarken Mark Henry ile ilgili kısa bir video izliyoruz ve şov sona eriyor.