Süper Lig 24. Hafta | Rizespor - Galatasaray

KAT

mr. iwgp
Konular
1,221
Beğeni sayısı
1,472
PG Nakit
2,200
Favori Güreşçi
Yota Tsuji
RPG Karakteri
"Broken" Matt Hardy
1
Ben şahsen böyle bir durumdan iğreniyorum, yaratıcılıktan uzak bir oyun. Galatasaray güzel setler yerine içeriye rastgele orta sallama yolu ile gol arıyor.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
AZ maçına bu maçtaki İ11'in aynısı çıksın istiyorum, Fener maçı İ11'i ise ikinci yarı kadrosu olmalı. Avrupa'dan nasılsa eleneceğiz hafif rotasyonu yapsak kimsenin yadırgayacağına inanmıyorum. @KAT dostum orta açma oyunu demiş olsa da çok katılmıyorum buna, dakika 65'ten sonra kapanan Anadolu takımlarına akan oyundan gol bulmanın en etkili yolu bu. İlk yarı beceremediğimi şeyleri ikinci yarı yaptık bu bağlamda. Yapılan oyunu yadırgamıyorum kısaca, yetenek seti farkını kullandık.

Olası bir puan kaybında Avrupa kredisini çoktan tüketmiş Buruk'un ligdeki kredisi de bitmiş olacaktı ama ip üstünde durmaya devam ediyor hala. Bu maç + Fener maçına gelen puan kayıpları tahtını ciddi sallardı ama oyun olarak çok ezilmediği müddette Fener'e kaybetse de sezon sonu garantide gibi duruyor. Bu hayırlı bir şey mi onu da sezonun sonunda göreceğiz.

Reborn by Unpredictable

PG.net Kullanıcısı
Konular
0
Beğeni sayısı
7
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Jon Moxley
Attığımız ilk golde Frankowski, 2. golde ise Lemina asist yaptı, biraz şansla kazandık diyebilirim inanılmaz kötü oyundu, Okan Buruk kovulmak istemiyorsa artık anlamalı ki Lemina ve Frankowski bu takımın as oyuncuları olmalı, Mertens'i çok sevsem de artık 60'dan sonra gireceği döneme girmeliyiz, son 30 dakika inanılmaz işler yapar bence Mertens. AZ maçında ilk 10 dakika da gol bulup, ilk yarıyı en azından 2 farkla tamamlarsak bence şansımız olur ama Muslera olduğu sürece gol yemememiz imkansız.

Konular
46
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
640
Favori Güreşçi
CM Punk
RPG Karakteri
Brian Myers
Hoca 2.yarıda takımın derbiye nasıl başlaması gerektiğini görmüştür umarım. Derbiye de şu Cuesta isimli herhangi bir adam ve sahada mecali kalmayan 38lik Eytensle çıkarsa işimiz var..

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi