2024 WON En Kötü Feud Listesi

Hülya Avşmaz

Punk's First WMME Slayer
Konular
711
Beğeni sayısı
1,373
PG Nakit
785
Favori Güreşçi
Seth ''Punk's First WMME Slayer'' Rollins
RPG Karakteri
Enzo Amore
Death Riders vs AEW’e biraz haksızlık olmuş. Kötü bir feuddu ama en kötü 2.olacak kadar da değildi.

Gloom

Emekli Üye
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,056
PG Nakit
400
Listeye bak. Güreşten ne kadar anlamadığımı tescillemişim. Yine de Cole-MJF eşleşmesinin, ki şu an ben de iyi bir feud olduğunu düşünmüyorum, ana problemi pacing sıkıntısıydı. Bir şeyler başladı, az buçuk bromance gördük. Hop, en yakın arkadaş oldular, hop ayrı düştüler. MJF 20 yıllık biraderi ihanet etmiş gibi triplere girdi. Daha iyi işlenebilirdi. Beraber potansiyel sahibi bir ikiliydi bu.

Gloom

Emekli Üye
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,056
PG Nakit
400
Rhea vs Liv feudu Eylül-Ekim gibi bitseydi bu listeye girmezdi. Tek sıkıntı feudun aşırı uzun olması.
Aynı şekilde buna da katılıyorum. Acaba bu bir unpopular opinion mı yoksa çoğu güreş hayranı da böyle mi düşünüyor? çünkü forumda da bu feuda karşı bir dolma, öfke vardı.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Aynı şekilde buna da katılıyorum. Acaba bu bir unpopular opinion mı yoksa çoğu güreş hayranı da böyle mi düşünüyor? çünkü forumda da bu feuda karşı bir dolma, öfke vardı.

Ağustos zamanı Liv ve Rhea arasındaki mevzular bayağı sarıyordu. Liv de bu sayede parladı. Öncesinde de MITB, WC falan aldı ama sıçramayı A+ superstarlığı bu feud ile elde etti. Ancak feud uzadı özellikle Raquel'in eklenmesi acayip gereksizdi.

Gloom

Emekli Üye
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,056
PG Nakit
400
Ağustos zamanı Liv ve Rhea arasındaki mevzular bayağı sarıyordu. Liv de bu sayede parladı. Öncesinde de MITB, WC falan aldı ama sıçramayı A+ superstarlığı bu feud ile elde etti. Ancak feud uzadı özellikle Raquel'in eklenmesi acayip gereksizdi.
Feudun sonu da kaliteyi yerlere çeken etkenlerden biri. Aptal saptal oldu. Liv kemeri İKİ YÜZ ELLİ gün tutan bir GEÇİŞ şampiyonu olmuş oldu.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,601
Beğeni sayısı
6,192
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Doğru seçim bu da. Ama Ripley v Morgan her ne kadar çok uzayarak kabak tadı verse de sonbahar dönemine kadar WWE'nin dahi en ilgi çekici ikinci feudu olarak görülüyordu, bu kadar fazla oy almasıyla haksızlık edildiği inancındayım.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi