İki İsim WWE Kadrosuna Geliyor Gibi

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İki ismin de çok iyi kullanılamayacağına yönelik karamsarlık bir tek bende var sanıyordum, genel olarak aynı doğrultudaymışız. Özellikle Andrade'den sonra bu hususta umutsuzluk oluştu galiba izleyicide doğal olarak, ben Andrade kadar ele ayağa kadar düşeceklerine inanmıyorum ama beklenen düzeyde de olamazlar asla. WWE'de tutmayıp AEW'da da umduğunu bulamayan isimler için alternatif bir şirket lazım gibi de...

agaoglu23

ESTate
Konular
33
Beğeni sayısı
955
PG Nakit
410
Favori Güreşçi
Bianca Belair
İki ismin de çok iyi kullanılamayacağına yönelik karamsarlık bir tek bende var sanıyordum, genel olarak aynı doğrultudaymışız. Özellikle Andrade'den sonra bu hususta umutsuzluk oluştu galiba izleyicide doğal olarak, ben Andrade kadar ele ayağa kadar düşeceklerine inanmıyorum ama beklenen düzeyde de olamazlar asla. WWE'de tutmayıp AEW'da da umduğunu bulamayan isimler için alternatif bir şirket lazım gibi de...
Andrade'yi tek celsede boşanma sonrasında kadro dışına alsak olmuyor mu ya baba... Çok beklemeden...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Andrade'yi tek celsede boşanma sonrasında kadro dışına alsak olmuyor mu ya baba... Çok beklemeden...
Charlotte ablam iki röportajla alır kelleyi sıkıntı yok. Pro güreş camiası yeni bir iktidarsız kazandı...

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,548
Beğeni sayısı
6,175
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
İlk geldiği şov demiştim babam hatırlarsan Andrade'den OL MAZ diye, vignettesiz Giovanni Vinci resmen.
Giovanni Vinci'nin nargileci kasası ya Andrade. İyi güreşçi ama her an ringe altında mürdüm rengi Seat Leon ile gelecekmiş hissiyatı veriyor.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi