- Konular
- 1,220
- Beğeni sayısı
- 1,472
- PG Nakit
- 2,200
- Favori Güreşçi
- Yota Tsuji
- RPG Karakteri
- "Broken" Matt Hardy
1
Roppongi ReVice ile Ichiban Sweet Boys arasında dönen IWGP Junior Heavyweight Tag Team Championship maçının ardından, şov Oleg Boltin ile şampiyon Konosuke Takeshita arasında gerçekleştirilecek olan NEVER Openweight Championship maçı ile devam etti. Önce meydan okuyan, sonra da şampiyon ringe geldi ve maç başladı. Birbirleri üzerinde güç gösterisi yaptıkları anlar sergilediler, bunu yaparken güzel anların ortaya çıkmasını sağladılar. İki isim de maçın klasına yakışır bir performans oraya koydu ve seyircileri maçın içerisine çekmeyi bildi. 11 dakika 33 saniye süren bu maç, Konosuke Takeshita'nın rakibine yaptığı Raging Fire'nin ardından onu tuşlaması ile son buldu. Konosuke Takeshita, kemerini 3. kez başarıyla korudu.
Maç sonrasında hakem tarafından Konosuke Takeshita'nın iki kemeri de getirildi ve eli havaya kaldırıldı. Konosuke Takeshita tam da ringi terk ediyordu ki, durdu ve Oleg Boltin'in elini tuttu ve onu alkışladı, alkışlattı. Bu sırada arka alandan birisinin geldiğini gördük, bu Ryohei Oiwa'ydı. Eline aldığı mikrofon ile konuşmaya başladı. Şunları söyledi: ''Takeshita-san, senin dünyada geliştirdiğin stilin ile benim Japonya’da büyüttüğüm stil bir araya gelirse, inanılmaz bir şey olmaz mı? (Alkışlandı, sonrasında devam etti) O NEVER kemeri... Bir sonraki rakibin benim! (Alkışlandı, sonrasında devam etti) New Japan Pro Wrestling’in üyesi, Konosuke Takeshita... Gerçek NJPW benim!"
Ryohei Oiwa mikrofonu bırakıp arka alana giderken, Konosuke Takeshita yerdeki mikrofonu aldı ve cevap verdi. ''Oiwa, bekle. Worldwide Takeshita gerçekten çok güçlüdür.'' Bu sözünün ardından o da arka alana gitti ve şov sondan üçüncü maçı ile kaldığı yerden devam etti.