Süper Lig 23. Hafta | Galatasaray - Adana Demirspor

Cyber

Yasaklı Üye
Konular
10
Beğeni sayısı
248
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
Az bekleyin az, garip gurebanın takımını onu bunu böyle ah alarak yenersiniz ama 2 hafta sonra size öyle bir tekme vuracağız ki feleğiniz şaşacak. Önceki maçta kırmızı görmesi gereken futbolcuların attığı gollerle alınan 3 puanlarla, uygulanan çifte standartlarla oluşan tek takım rejiminin foyasını sizi ağlata ağlata ortaya çıkaracağız. Sadece az zaman.
Heyt be yoruma bak. Tek sorun bunu yazan elemanın takımının kendi evinde madara olmasının üzerinden daha 6 ay geçmedi. ŞLQWEKŞEQWLKEQWŞQEW.

Gene 3-4 yiyip dönüceksiniz gençler yukardakinin gazına gelmeyin. Moruinho'nun oynattığı topa bizim Bokan bayılıyor.

god is an astronaut

anti evergreen luster
Konular
35
Beğeni sayısı
998
PG Nakit
65
RPG Karakteri
Max Caster
Bir Galatasaraylı olarak penaltı kararını doğru bulmuyorum, bu maçı dünkü olaylar yaşanmasa yine de kazanacağımızı düşünmekle beraber bu şekilde kazanmış olmak elbette tatmin etmedi beni. Süper ligde sezon başından beri verilen skandal kararlara bir yenisi daha eklendi, daha önce de konularda belirttiğim gibi Galatasaray lehine verilen ilk skandal karar olmadığı gibi son da olmayacak. Bu ligin bir takım lehine ya da aleyhine spesifik olarak dizayn edilmediğini, tam tersine ligin devamlılığının korunması için yeri geldiğinde her takımın ayarlarıyla oynandığını insanlar anladığında bir şeylerin değişebileceğini düşünüyorum.

Adana Demirspor ise bu kararı protesto etmekte ligdeki her takımın olduğu kadar özgür, niye yaptıklarını sorgulamak haddime değil. Ancak ilerideki herhangi bir maçlarında aynı durum yaşandığında, benzer bir reaksiyon göstermezlerse orada art niyet ararım. Şimdilik saygı duyuyorum. Kaldı ki aynı zamanda Adanalı birisi olarak ADS sempatim de var (Adanaspor'a göre daha fazla hatta) şehrimin takımını süper ligde görmeyi her daim isterim, umarım gelecek sezon yine süper lige çıkabiliriz.

Beast Incarnate

#uncensored☝️
Konular
10,551
Beğeni sayısı
6,177
PG Nakit
4,490
Favori Güreşçi
Brock Lesnar
1 1
Bir Galatasaraylı olarak penaltı kararını doğru bulmuyorum, bu maçı dünkü olaylar yaşanmasa yine de kazanacağımızı düşünmekle beraber bu şekilde kazanmış olmak elbette tatmin etmedi beni. Süper ligde sezon başından beri verilen skandal kararlara bir yenisi daha eklendi, daha önce de konularda belirttiğim gibi Galatasaray lehine verilen ilk skandal karar olmadığı gibi son da olmayacak. Bu ligin bir takım lehine ya da aleyhine spesifik olarak dizayn edilmediğini, tam tersine ligin devamlılığının korunması için yeri geldiğinde her takımın ayarlarıyla oynandığını insanlar anladığında bir şeylerin değişebileceğini düşünüyorum.

Adana Demirspor ise bu kararı protesto etmekte ligdeki her takımın olduğu kadar özgür, niye yaptıklarını sorgulamak haddime değil. Ancak ilerideki herhangi bir maçlarında aynı durum yaşandığında, benzer bir reaksiyon göstermezlerse orada art niyet ararım. Şimdilik saygı duyuyorum. Kaldı ki aynı zamanda Adanalı birisi olarak ADS sempatim de var (Adanaspor'a göre daha fazla hatta) şehrimin takımını süper ligde görmeyi her daim isterim, umarım gelecek sezon yine süper lige çıkabiliriz.
Uzun uzun bir şeyler yazacaktım ama işin açıkçası üşendim, bu üşengeçliğim ise bana şans olarak döndü zira kafamın içindekilere tercüme olabilecek bu mesajı görerek altına imzamı atıyorum.

Fakat Adana Demirspor hakkında ben bu kadar sağduyulu yaklaşamıyorum, BAL'ın dibini falan boylar inşallah saygısız haramzadeler.

Son olarak da ligin bu hale gelmesinden GS ve FB'nin bilhassa son 5 sezonundaki tüm yöneticileri ayrı ayrı sorumludur. Taraftar ise karşıya çamuru atıp kendi takımını aklayıp dursun, böyle yapmaya devam ettikçe bu problemi çözemeyiz.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi