RPG Vazgeçmedi Son Adam

BerzerkBryan

Boliever
Konular
2,257
Beğeni sayısı
1,392
PG Nakit
550
Favori Güreşçi
Shawn Michaels Daniel Bryan CM Punk Ve Bayley

1738853332388.png1738853374530.png

1738853420174.png

THE SEX GELİYOR!

Breeze ağır adımlarla uzakları izliyor... Val ile Maryse biraz durgun ama enerji yerinde Val ve Maryse el ele tutuşup ilerlerken Breeze de arkalarından geliyor ve mikrofonu alıp geçiyorlar.

Tyler Breeze: PGW Evreni! Son çıktığım 2 maç kariyerimde büyük bir etki yarattı özellikle Miz seni tebrik etmezsem olmaz seni tebrik ediyorum... Miz sen benim gördüğüm en bilgili görünen cahillerdesin oturup seni burda tebrik edeceğimi falan mı zannettin? Senin gibi GM'ler sürekli kendi çıkarları uğruna görevini kendi lehine kullanır sahtekar puşt Val'in kemeri kaybetmesi için bir götünü vermediğin kaldı belki onu bile vermişsindir. Son maçta aldığın darbelerden ötürü testisin umarım aynı performans ile devam ediyordur çünkü artık çalışmadıklarını düşünüyorum. Miz seni incelediğimde... GM'lik ile ilgili her şeyi ama her şeyi yarım yamalak öğrendiğini insanlara sürekli yanlış bilgi verdiğini ve bu şekilde de yükseldiğini fark ettim. Aptal müritlerinde sürekli götünü yalamak için fırsat arıyor. Sami sana geldiğimde bak öncesinde dediğim gibi seninle ilgili konuşmak bana düşmez ama... Biliyor musun siktir et bununla ilgili konuşmayacağım bu konuyu zaten kapattık ME'ye gelirsek orada adeta yıldız gibi parladım. Evet geceyi ayakta kapatamadım ama orada bir yıldızım gerçi ben her zaman yıldızım BEBEĞİM! KOCA GÖTLÜ KIZLAR LÜTFEN DM KUTUMA GELİN SİZİ DÜZECEĞİM ÜZEDEBİLİRİM. Ayrıca şunu da ekleyeyim Val kemerini kaybetmişte olsa biz son adamlar olarak asla vazgeçmedik vazgeçmeyeceğiz vazgeçiremeyeceksiniz!

Bahsedeceklerim bu kadardı sıra sende Val!

Breeze mikrofonu Val'e atıyor Val'de havada kapıyor

@KALKTI!!!!

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi