- İstatistikte sabit
Jey Uso: Bunun için teşekkürler çocuklar. Dürüst olmak gerekirse, ne söyleyeceğimi bile bilmiyorum. Dostum, bunun dışında, bırak konuşayım, bırak rap yapayım. Bakın, oyuna neredeyse 15 yıl önce girdim. İkiz kardeşimle birlikte profesyonel güreşçi olup aile mirasımızı devam ettirerek iyi bir yaşam kurmaya çalıştım. Bunu başardım, ki bu çok güzeldi. Sonra kuzenlerimle Pandemi Dönemi'ne hızlıca geçtim. Biraz ileri sararsak The Bloodline ile birlikteydim, ki bu kariyerimde harika bir bölümdü. Çok korkuyordum, uce, tek yıldız olayını yapmak için kendime güvenmiyordum. Kendimde değildim. Ama bu gece buraya gelince, artık anladım. Bu noktaya gelmek için çok çalıştım. Bu pozisyona gelmek için çok çalıştım. Her biriniz sayesinde bunu başardım. Ama kalbimden ve ailemden, dostum, teşekkür ederim. Her bir haftadan bahsediyorum. Ve sizin sayenizde 2025 Royal Rumble Şampiyonu oldum. Ve şimdi, kardeşim, WrestleMania'ya gidiyorum, ana etkinlik için, ve sadece ben varım, Uce.
Gunther: Biliyor musun, Jey? Burada tebriklerimi sunardım, ama ne için? Gerçekte, hayal kırıklığına uğradım. Çünkü dürüst olmak gerekirse, bu olası eşleşme bana hitap etmiyor. Dürüst olalım, Jey. Sen benim botlarımı bile bağlayamazsın. Biliyorsun, ben Dünya Ağırsiklet Şampiyonuyum ve gişeyi öğrendim ve herkesi bu şampiyonluğu zar zor elde ettiğime inandırmayı öğrendim. Ama gerçekte, kontrol her zaman bende. Ve ne var biliyor musun, Jey? Bu sefer, bunu seninle tekrar yapmayı reddediyorum. WrestleMania'dan bu kadar kısa bir süre önce bu şampiyonluğu elinde tutmanın ne demek olduğunu biliyor musun? Bu, kendim için bir mirası yerine getirme sürecinde olduğum anlamına geliyor. Ve dürüst olmak gerekirse, WrestleMania'da seni yenmek mirasıma hiçbir şey katmayacak. Bana öyle bakma, beklentilerimi anlaman gerek. Yani, Cena'yı yenmek, Roman'ı yenmek, CM Punk'ı yenmek, bunlar mirasıma bir şeyler katardı. Yani Jey, buradaki durum açık. Senin kazanacak çok şeyin var, benim de kaybedecek çok şeyim. Yani, eğer beni seçersen, beni tüm bunlar hakkında kendime bir şeyler vermem gereken bir pozisyona zorlamış olursun. Bir şeyi anlamanı istiyorum. Eğer beni seçersen Jey, her hafta cehenneme dönecek ve WrestleMania bu sektörün gördüğü en korkunç şiddet gösterisi olacak. Canını yakacağım, Jey. Seni hastalıklı bir köpek gibi yere sereceğim. Ama iyi olan şey, seçeneklerin var, bu yüzden sana tavsiyem, onları düşün.
Jey Uso: Hey, bekle. Hala yorulmadın mı? Yoruldum. Herkesin bana ne olamayacağımı söylemesinden bıktım. Ben sadece bir tag team adamıyım. Ana etkinlikte olmamam gerekiyordu. Royal Rumble'ı kazanmaması gerekiyordu. Gunther, bak, Cuma Gecesi SmackDown'a gidip Cody ile konuşacağım. Ama Gunther, sana şunu söyleyeyim, Uce, kimi seçersem seçeyim, WrestleMania'ya 2025 Royal Rumble galibi olarak gireceğim. Ama sana garanti ederim Gunther, WrestleMania'dan “Ana Etkinlik” Jey Uso olarak çıkacağım ve bu şampiyon olarak olacak. YEET!
Penta def. Ludwig Kaiser
Penta rakibine yaptığı The Penta Driver'dan sonra tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Penta röportaj yaptığı esnada girişten Pete Dunne geliyor ve bunlar olduğu esnada Ludwig Kaiser Penta'ya arkadan saldırıyor. Kaiser Penta'ya The Twisting DDT yaptıktan sonra ringi terk ediyor.
Finn Balor, Judgment Day Kulüp Evine fırtına gibi girdi. Acımasız bir Sokak Dövüşünden sonra iyileşmek için iki hafta ortalıkta yoktu ve buradaki her şey paramparça olmuş gibiydi. Dominik Mysterio onun tag team unvan rövanşını çalmakla kalmadı ve bu süreçte JD McDonagh yaralandı. Eğer Dominik gelecekte kararları kendisi vermek istiyorsa, belki de Finn ona bir bebek bakıcısı bulmalı. Dominik bu yorumu beğenmedi. Liv Morgan arabuluculuk yapmaya çalışıyor. Liv, Dominik devreye girmezse Adam Pearce'ın bu fırsatı başka bir takıma vereceğini söyledi. War Raiders JD'ye zarar verdi, Dominik'e değil. Şu anda işler pek iyi görünmüyor, ancak Liv Kadınlar Eleme Odası Maçına katılmaya hak kazanacak ve Raquel Rodriguez'le birlikte Baba Dom sayesinde bir tag team şampiyonluğu fırsatı yakalayacaklar. Liv, Finn'e rahatlamasını çünkü Dominik'in ona bir Elimination Chamber Eleme Maçı ayarladığını söylüyor. Dominik Finn'e aile olduklarını hatırlatır.
Charlotte Flair: Merhaba, Cleveland. Bir buçuk yıl önce beni yuhalamanız beni rahatsız ederdi. Ama şöyle bir şey var, sizi özledim çocuklar. Hayır, gerçekten, bir yıl iki ay oldu, beni yuhalayanları özledim ve beni seven sizleri özledim. Geçen yıl berbattı. Aslında, geçen yıla kadar, gerçekten kırılmaz olduğumu düşünüyordum. Ama hayır, geçen yıl beni zihinsel ve fiziksel olarak kırdı. Aslında geçen yıl dizimin iyileşip iyileşmeyeceğini, Survivor Series'e gidip gidemeyeceğimi, Royal Rumble'a gidip gidemeyeceğimi, WrestleMania'ya gidip gidemeyeceğimi bile bilmediğim bir nokta vardı. Anlamıyorsunuz. Bu yuhalamaların hepsini benimseyeceğim, çünkü bilin bakalım, hepinizi hâlâ seviyorum. Ve hepinizi sevdiğimi biliyor musunuz? Çünkü ister yuhalayın ister yuhalamayın, ister benden nefret edin ister sevmeyin, bu sektör tarihindeki en büyük WWE Süperstarı olduğum gerçeğini değiştirmez, o yüzden şimdi beni yuhalayın. Bekle, istediğiniz bu değil miydi, Cleveland? Geçen yılın ne kadar zor olduğunu söylememi istemediniz mi? Çünkü beni mahvetti. Ama buraya geri dönmek için her gün savaştım, çünkü bu ring, sevdiğim şey bu, bu benim tutkum, en iyi olmak istediğim şey bu. Bu yüzden, o koridorda yürüyebildiğimde ve WrestleMania'ya tekrar biletimi kestiğimde, geri döneceğimi biliyordum. Cleveland'la bir an geçirmeye çalışıyordum ama merhaba, Mami.
Rhea Ripley: Senin anın, evet, ama bu benim şovum. Ve şimdi bir kez daha savaşa girme ihtimalimiz var gibi görünüyor. Ve Charlotte, bilirsin, biriyle savaşa girdiğinde, onun saygısını en çok o zaman kazanırsın ve ben sana saygı duyuyorum. O yüzden lütfen beni seç, çünkü en son WrestleMania'da karşılaştığımızda seni yenmiştim.
Charlotte Flair: Hayır, yani, iyi bir nokta olduğunu biliyorum. Hiçbir mazeretim yok ama sanırım WrestleMania'da ilk kez karşılaştığımızda seni yendiğimi unutuyoruz. Bu hoşunuza gitmedi, değil mi?
Rhea Ripley: Sorun değil çocuklar, o haklı. Haklısınız, bunu kabul ediyorum, ama anladığınızdan emin değilim, o zamanlar ben sadece bir çocuktum.
Charlotte Flair: Farkındayım, ama görüyorsunuz, buraya sadece işleri başlatmak için geldim ve siz hemen atladınız. Bir cevap istedin, beni görmek istedin ama elimde zamandan başka bir şey yok. Hayır, yarın NXT'ye gideceğim ve Giulia'nın bana ilham verip vermeyeceğini göreceğim. Sonra da Cuma gecesi SmackDown'a gidip Tiffany'nin bana ilham verip vermediğini göreceğim. Hayır, çünkü ilham almaya ihtiyacım var ve ilham almak istiyorum. Ama sen ne yaptın biliyor musun? Buraya geldin, acele ettin, sabırsız davrandın ve bana ne gösterdin biliyor musun? Rhea, sen hala bir çocuksun. Bu yüzden haftaya görüşürüz.
Rhea Ripley: Çocuk olduğumu söylemen, benim sana duyduğum saygıyı senin bana duymadığını kanıtlıyor. O yüzden beni seç, lütfen, beni seç ki sana saygımı göstereyim.
Jackie Redmond Sami Zayn ile kuliste bir röportaj yaptı. CM Punk ile yapacağı maça giderken nasıl bir ruh hali içinde? Çok zor oldu çünkü Sami bu yıl Royal Rumble'ı kazanacağını düşünüyordu ama bunu düşünecek zamanı yok. Şu anda aklındaki tek şey CM Punk'ı yenmek. Jackie, Sami'ye Kevin Owens hakkında bir soru sormak üzereydi. Sami, Jey Uso'nun yanına gidiyor. Jey Sami'ye onu hedeflediğini söyledi. Sami, Jey'e kocaman sarılıyor. Bu an Jey'nin. Sami, Jey'e sonuna kadar gitmesini söyler. Jey, Sami'ye Punk ile yapacağı maçta şans diler. Karrion Kross, Sami'ye herkesin hayallerini gerçekleştirdiğini görmenin nasıl bir duygu olduğunu sorar. Sami, Kross'tan bıkmaya başladı. Kross böyle ortaya çıkmaya devam ederse bir sorun yaşayacaklar. Kross sorun olmak istemediğini ama olabileceğini söylüyor.
Rhea Ripley sahne arkasında Iyo Sky ile karşılaşır. Iyo, Rhea'ya onu WrestleMania'da görebileceğini söyler. Liv Morgan, Iyo'yu arkadan pusuya düşürür. Liv, Rhea'dan kaçar. Raquel Rodriguez prodüksiyon kasalarının üzerinden The Pounce hareketini yapıyor.
The New Day def. Rey Mysterio & Dragon Lee
Logan Paul, Rey Mysterio ring dışında iken hakemin görmediği bir anda ona arkadan saldırıyor ve ringe sokuyor. Ardından Kofi Rey'e The Trouble in Paradise'ı vurup tuşa gidiyor ve maçı takımına kazandırıyor.
Liv Morgan def. IYO Sky (Liv Morgan DQ ile kazandı)
Ripley Morgan'ın yüzüne yumruk atarak diskalifiye edilmesine neden olur. Maçtan sonra Sky, Ripley'in özrünü kabul etmeyi reddeder.
Cathy Kelley, The War Raiders ile kuliste bir görüşme yaptı. JD McDonagh geçen hafta kesinlikle onların saygısını kazandı. American Made konuşmaya katılıyor. Chad Gable, War Raiders'ın kendilerinden utanması gerektiğini söylüyor. Onlar şampiyonluk malzemesi değil; Creed Kardeşler öyle. Erik, The Creeds'in muhtemelen onlardan daha iyi güreşebileceğini biliyor, ama bu bir kavgaya dönüştüğünde ne olacak? Eğer The Creeds Dünya Tag Team Unvanları için bir şans istiyorsa, savaşa hazırlanmak zorundalar. Gable, American Made'e Lucha Libre'nin karanlık sanatlarında ustalaşmak için ayrıldığını, ancak geri döndüğünde onları şampiyonluk altınıyla gelişirken görmek istediğini söyledi.
Seth Rollins: Cleveland, Pazartesi Gecesi Rollins'e hoş geldiniz. Ben bir vizyonerim. Ben bir devrimciyim. Ben Seth Freakin' Rollins'im. Oh, bebeğim, Cleveland, bu gece konuşacak çok şeyim var. Bazılarını seveceksiniz, bazılarından nefret edeceksiniz ama içimi dökmem lazım, hadi başlayalım. Öncelikle, Jey Uso Royal Rumble'ı kazandı ve WrestleMania biletini aldı. Bu biraz acı veriyor ama şunu söylemeliyim ki Jey Uso için mutluyum, Jey Uso ile gurur duyuyorum. İyi insanların başına iyi şeyler geldiğini görmeyi seviyorum. İnsanların hak ettiklerini aldığını görmeyi seviyorum. Ve bu da beni CM Punk'a getiriyor. CM Punk, oh, evet, eğer onun adını söylemek istiyorsanız bundan pek hoşlanmayacaksınız. CM Punk Royal Rumble'da kaybetti. WrestleMania'nın geleceği hâlâ belirsiz, görmek isterdim. Kalbimin derinliklerinden, bir pisliğin, bir çöp parçasının, bir utanç kaynağının, o aptal Logan Paul tarafından bu üst ipin üzerinden atılarak utandırılmasını görmeyi seviyorum. Roman Reigns. Evet, bundan hoşlanmayacaksınız o zaman. OTC, Royal Rumble'da kaybetti ve WrestleMania'ya hiç gidemeyebilir. Bütün gece boyunca bir sürü belirsiz haber aldınız. Roman Reigns süresiz olarak sakatlandı. Size bir şey söyleyeyim, Roman Reigns sakatlandı. Roman bunu kabul etmek istemiyor, Paul Heyman size gerçeği söylemeyecek, WWE size gerçeği söylemeyecek.
Ama sana gerçeği söyleyeceğim, çünkü onu inciten benim. Hey, sana söyleyeceğim bazı şeylerden hoşlanmayacağını söylemiştim. Beni istediğin kadar suçlayabilirsin ama yanılmadım ve sana nedenini söyleyeyim. Çünkü geçtiğimiz dört yıl boyunca Roman Reigns kendisine yakın olanları incitmekten başka bir şey yapmadı. Arkadaşları, ailesi, şansı olsaydı bana da aynı şeyi yapardı. Gerçek şu ki, Roman ve Paul kısıtlı programlarından bahsetmeye bayılıyorlar. Yani, bana sorarsanız, onlara bir iyilik yaptım. Şimdi, en iyisini sona sakladık, Seth Freakin' Rollins. Royal Rumble'ı kaybettim ve bu acıttı, dostum. Royal Rumble'ı kaybettim ve bu acı verici ama neyse ki benim için bu geçmişte kaldı ve önümde uzanan bir gelecek var çünkü WrestleMania'ya giden pek çok farklı yol var ve benimki Elimination Chamber'a gidiyor. Birkaç hafta içinde eski rakibim Finn Balor'a karşı bir eleme maçım var ve bu işi halletmeyi planlıyorum. Ancak bu gece burada eleme maçında yarışacak ve işini halletmesi gereken başka biri daha var ve o kişi Sami Zayn. Biliyorum Sami, çok yakında bir maçın var ama buraya birkaç dakika erken gelebilirsen kulağını bükmeme izin ver, sana söylemem gereken bazı şeyler var. Sami Zayn, buraya gel.
Sami, Sami, Sami, Sami, Sami, Sami. Evet, sen benim adamımsın, dostum. Uzun bir geçmişimiz var, uzun bir geçmiş, bu yüzden bu gece elinden gelenin en iyisini yapacağını biliyorum. Bu ringe çıktığında her zaman öylesin. Ama bak, senin için zor bir ay oldu, seninle benim aramda zor birkaç ay oldu, göz göze gelemedik. Ama geçmiş geçmişte kaldı, gelecek önümüzde. Gelecek Elimination Chamber olabilir, WrestleMania olabilir, ama senin yakın geleceğin CM Punk. Bakın, dünya CM Punk'tan nefret ettiğimi biliyor, bu bir gerçek, bunu itiraf etmekten korkmuyorum. Sen ve ben iki farklı insanız, olayları farklı ele alırız. Dünyanın bilmediği ama benim bildiğim şey, senin de CM Punk'tan ne kadar nefret ettiğin. Ve doğru zaman geldiğinde iyi bir yüz ifadesi takındığını biliyorum. Savaş Oyunları'nda bunu yaptın. Ama bu gece iyi niyet gecesi değil, bu gece hayatının dövüşünü yapacağın gece. CM Punk'ı sevmediğini biliyorum. İki hafta önce senin hakkında söylediklerinden sonra sana ne dedi? Onun seviyesinde olmadığını söyledi. Bunu yüzüne karşı söyledi. Bu kuruntulu narsist, dürüstçe, yüzünüze karşı, onun seviyesinde olmadığınızı söyledi. Dostum, sen Sami Zayn'sin. Sen bir WrestleMania ana etkinliğisin. İyi bir insansın; CM Punk'ın asla olamayacağı bir şey bu. Yani o haklı, sen onun seviyesinde değilsin, CM Punk'ın üstündesin. Bu gece senin gecen. CM Punk'ı Elimination Chamber'dan uzak tutmak için Sami Zayn'in elinden gelenin en iyisini yapmasını istiyorum çünkü senin gibi insanlar o odada olmayı hak ediyor. Burayı umursamayan, bu insanları umursamayan, bu şirketi umursamayan CM Punk gibi insanlar, seninle ringe çıkmayı bile hak etmiyorlar. Bu gece, Sami, bu senin gecen. WrestleMania hayalini sonsuza dek toprağa göm ve gel benimle Chamber'da dövüş bebeğim. Hadi bakalım.
CM Punk def. Sami Zayn
CM Punk rakibine yaptığı GTS'in ardından tuşa gidiyor ve maçı kazanıyor. Maçtan sonra Kevin Owens arkadan Sami Zayn ve CM Punk'a saldırıyor. Kevin, Zayn'e The Package Piledriver yapıyor. Şov bu görüntüler ile sona eriyor.