(RR Spoiler) O İsmin Elenişinde Yanlışlık Olmuş

jaques

clk
Konular
69
Beğeni sayısı
2,728
PG Nakit
320
RPG Karakteri
Dirty Dom
Jey Uso'nun kazanmasıyla sıkıntım yok ama Punk ve Rollins'i eleyerek bu gece RR kazansaydı ana bacı sövmeli tepkileri alsaydı heel karakteri açısından şahane olurdu. Tercih meselesi tabii ama şu tip sıkmasyon haberlere de gerek yok.
Bu haberleri çıkartıp Drew’un momentum’u koruduklarını düşünmeleri daha ucubece.

Gloom

Emekli Üye
Konular
2,511
Beğeni sayısı
2,054
PG Nakit
400
yine bir work var, adamı iyice manyak ettiler ama ben öyle kötü, rezil bir halde olduğunu düşünmüyorum. Geçen yıl çok güzel hikayelerde yer aldı. Yılın feudunu çıkardı. Salaktan 1 dakikalık dünya şampiyonu da oldu. Sen ne düşünüyorsun? @Nature Boy

Nature Boy

don't trust, verify
Konular
218
Beğeni sayısı
2,884
PG Nakit
1,160
yine bir work var, adamı iyice manyak ettiler ama ben öyle kötü, rezil bir halde olduğunu düşünmüyorum. Geçen yıl çok güzel hikayelerde yer aldı. Yılın feudunu çıkardı. Salaktan 1 dakikalık dünya şampiyonu da oldu. Sen ne düşünüyorsun? @Nature Boy
Şu an Drew’a odaklanacak halde değilim kanka. Yaşanan rezalete kitlendim.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
Bu haberleri çıkartıp Drew’un momentum’u koruduklarını düşünmeleri daha ucubece.

Drew'un üzerine toprak Jey Uso'ya roll-up ile kaybedince atıldı zaten. Bak orada temiz kaybetse yine sorun olmayacak.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi