Royal Rumble Spoiler | Marjinal Başkan

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,199
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Mustafa Ali & Omar Omogbehin
Favori Güreşçi
AJ Styles
Rumble'ı arada bir midcard-upper midcard seviyesindeki elemanlar almalı. Uzun süredir zaten kendini kanıtlamış garanti adamlar kazanıyordu. Jey'in kazanması doğru karar. Düz bir maçta Jey izleyeceğinize ana kemer maçında izlersiniz. Main eventerların maçlarda kemere gerek yok. 👌😎 Ayda yılda bir doğru karar veriyor.

Troll değilse aynı fikirdeyim. Ayrıca bir adamı görmek lazım. Kötü olursa da WWE tarihinde çokça rezillik oldu bu da onlardan biri olur der geçeriz yani.

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
62
Beğeni sayısı
985
PG Nakit
560
RPG Karakteri
Adam "EDGE" Copeland
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Rumble'ı arada bir midcard-upper midcard seviyesindeki elemanlar almalı. Uzun süredir zaten kendini kanıtlamış garanti adamlar kazanıyordu. Jey'in kazanması doğru karar. Düz bir maçta Jey izleyeceğinize ana kemer maçında izlersiniz. Main eventerların maçlarda kemere gerek yok. 👌😎 Ayda yılda bir doğru karar veriyor.
Bu konuda Özer ile aynı fikirdeyim.. Sürekli olarak Main Event isimlerin kazanması yerine Midcard-Upper - Midcard seviyesindeki adamlara RR verilmesi daha doğru olur. Çünkü ME'deki adamları bir şekilde kemere ulaştırıyorlar..

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,199
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
AJ Styles
Neyini göreceksin Bana? Jey Uso’yu kaç senedir izlemiyor musun? Güreşi nerede ne yapabiliyor belli.

Kanka adam arenayı sallıyor, ürün sattırıyor izleniyor. Ortaya iyi bir hikaye de çıkarsa neden rahatsız olayım. Ha RR galibiyeti çok kalın buna katılıyorum ben Jey'i şayet yükseltmek istesem MITB ile yapardım ama ortaya ne çıkacak bir bakalım. Yargısız infaz yapmak istemiyorum.

Hellraiser

LIVERPOOL FC
Konular
62
Beğeni sayısı
985
PG Nakit
560
RPG Karakteri
Adam "EDGE" Copeland
Favori Güreşçi
"Macho Man" Randy Savage
Neyini göreceksin Bana? Jey Uso’yu kaç senedir izlemiyor musun? Güreşi nerede ne yapabiliyor belli.

Jey yerine kimin kazanması lazımdı peki? Diğer isimleri de çokca gördük ME potasında??

Nature Boy

running bitcoin
Konular
212
Beğeni sayısı
2,670
PG Nakit
1,160
RPG Karakteri
???
Kanka adam arenayı sallıyor, ürün sattırıyor izleniyor. Ortaya iyi bir hikaye de çıkarsa neden rahatsız olayım. Ha RR galibiyeti çok kalın buna katılıyorum ben Jey'i şayet yükseltmek istesem MITB ile yapardım ama ortaya ne çıkacak bir bakalım. Yargısız infaz yapmak istemiyorum.
Yakın dönemden örnek olduğu için vereceğim: Bu dediklerini LA Knight da yaptı. Şirket desteğini almamasına rağmen baya direndi, ürün satışları ile vs. Adama max USC çözdüler. Jey Uso’nun aksine güreşebilen bir adam, öyle superkick spamı da değil.

Sırf anoa’i ailesinden diye aldı bu RR galibiyetini. Wm’de kemeri de alacaktır. 1 sene boyunca kemeri tutarken misyonunu çoktan tamamlamış bir gimmick içinde bok, püsürük kokan maçları izlediğinde şikayet etmeye hakkınız yok, kusura bakmayın.

Styles Clash

littlefinger
Konular
101
Beğeni sayısı
2,199
PG Nakit
550
RPG Karakteri
Favori Güreşçi
AJ Styles
Yakın dönemden örnek olduğu için vereceğim: Bu dediklerini LA Knight da yaptı. Şirket desteğini almamasına rağmen baya direndi, ürün satışları ile vs. Adama max USC çözdüler. Jey Uso’nun aksine güreşebilen bir adam, öyle superkick spamı da değil.

Sırf anoa’i ailesinden diye aldı bu RR galibiyetini. Wm’de kemeri de alacaktır. 1 sene boyunca kemeri tutarken misyonunu çoktan tamamlamış bir gimmick içinde bok, püsürük kokan maçları izlediğinde şikayet etmeye hakkınız yok, kusura bakmayın.

WWE'nin rezilliklerine alışkınız. Şu an sövsek de lanet etsek sonuç değişmeyecek artık.

Nature Boy

running bitcoin
Konular
212
Beğeni sayısı
2,670
PG Nakit
1,160
RPG Karakteri
???
Jey yerine kimin kazanması lazımdı peki? Diğer isimleri de çokca gördük ME potasında??
Mesele görüp görmemek değil, orayı kaldırabilecek adamı koymak. Kimi kaç kere ME’de gördüğünün bir önemi yok, yıldız yetiştir, koy oraya. Bugün Jey Uso yerine Bron Breakker (mesela yani) kazansa bu kadar itiraz olur muydu bir düşünün. Şu olay resmen skandal.

Anasayfa Üst Alt

Kolay Giriş Yapın: