PPV Royal Rumble Spoiler | Şova Puanınız?

Mamy D Way

🍓
Konular
66
Beğeni sayısı
875
PG Nakit
0
Favori Güreşçi
Adam Cole
RPG Karakteri
Jeff Hardy
Üç dört yıldır güreş izlemiyorum, forumdan agalarla toplandık izledik ve güreşi neden bıraktığım sorusunun cevabını hızlıca almış oldum. Bazen bazı kişilerin süperstar kumaşı olmadığını hem insanların hem de güreş şirketlerini yöneten yetkililerin anlaması gerekiyor diye düşünüyorum.

"Nakamuranın kazandığı rumble kadar kötü müydü?" Diye düşündüm.

Styles Clash

Sahipkıran
Konular
115
Beğeni sayısı
2,697
PG Nakit
840
Favori Güreşçi
AJ Styles
RPG Karakteri
Rey Mysterio
7.

Kadınlar Rumble maçı oldukça kötüydü. Trish'i 7 kez kadın şampiyonu diye anons ediyorsun kadın maç boyunca köşede Vega ile cebelleşti. Varlık gösteremedi. Nia deseniz herkesi eledi falan saçma sapandı yani. Her şeyi geçtim Charlotte'ın kazanacağını kadın giriş yaparken anons ettiler.

Tag team maçı iyiydi. Uzun zamandır PPvlerde böyle aksiyon izlemiyorduk. PPVlere acilinden eski usul 7-8 maç sistemi gelsin. Mevzunun az öz olsun ile alakası yok fark ettiyseniz upuzun reklamlar oluyor onlarla alakalı tamamen.

KO vs Cody maçı ise çok iyiydi. Cody sonunda yavaştan Homelander dönüşünü tamamlıyor. Güç zehirlenmesi yaşıyor.

Erkekler Rumble maçı ise sonuca kadar mükemmel bana kalırsa. Yukarıda Mamy Jey Uso'da süperstar kumaşı yok demiş. Şu an baktığımda evet kendisi güzel ürün sattırıyor ve destek alıyor. Fakat ben de kendisinin belli noktalarda eksikliğinin olduğunu düşünüyorum. Ancak RR galibiyeti belki de onun adına bu eksikliğin kapatılması ve daha ciddiye alınası bir isim olmasına olanak sağlar izlemeden göremeyiz. Hikayesel anlamda ise farklı ve yükseltilmek istenen birisine "kişiden bağımsız" güzel bir galibiyet verdiler. Bu galibiyeti farzı misal Sami Zayn veya Kevin Owens bu şekilde kazanmış olsaydı benim için daha iyi olurdu. Ancak Jey Uso için de acımasız olmak istemiyorum. Ve güzel yazılmış bu maçı da harcamak istemiyorum.

Anasayfa Üst Alt
Tema Rengi